20 Haziran 2015 Cumartesi

Kiralık Aşk 3. bölüm Fragmanı 3 Temmuz Defne’nin Sakarlığı

Kiralık Aşk 3. bölüm Fragmanı 3 Temmuz Defne’nin Sakarlığı

Kiralık Aşk 3. bölüm Fragmanı 3 Temmuz Defne’nin Sakarlığı

Kiralık Aşk 3. bölüm özetiKiralık Aşk dizisi bu hafta 3. bölümü ile Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşacak. Barış Arduç ve Elçin Sangu’nun müthiş oyunculuğu ve tatlımsı senaryosu ile Kiralık Aşk dizisi izleyiciyi kendisine bağlamayı başardı. Yayınlanan ilk iki bölüm yaz dizileri arasında en çok izlenen dizi oldu. Hatta ilk bölümü 19 haziran cuma günü Survivor’un ardından ikinci oldu tekrarı ise yine benzer bir reyting alarak 3. olmayı başardı.
Bu reytingler devam ederse Kiralık Aşk dizisi 2015 2016 yeni sezonunda da bizlerle olmayı garantileyecektir..
Kiralık Aşk 3. bölüm Özeti
Kiralık Aşk dizisi 3 temmuz özetinde Ömer yavaş yavaş Defne’nin oynadığı oyunun içine çekilmektedir. Özellikle Ömer’in yengesi Neriman’ın Defne’ye Ömer hakkında eğitim vermesi ile Ömer daha çok Defne’ye aşık olmaya başlamaktadır.
Ömer ise Defne’nin en çok gözlerine vurulmuştur. Ömer iş kolik bir tiptir. İşini ve çalışmayı çok sevmektedir, bu nednele de per etrafına bakmaya vakit bulamamıştır. Abartılı tiplerden özellikle de Yasemin gibi tiplerde nefret etmektre doğallığa önem vermektedir. Defne ise abisinin borçları yüzünden bu işi kabul etmiş; ama esas oğlan Ömer’i görür görmez yakışıklılığına inanamamıştır. Bakalım Ömer Defne’nin para için kendisine yaklaştığını anlayabilecek midir?

Kiralık Aşk 3. bölüm Fotoğrafları

Kiralık Aşk 3. bölüm Fragmanı

EtiketlerKiralık Aşk 3 fragman / Kiralık Aşk 3 Temmuz / Kiralık Aşk 3 Temmuz fragmanı / Kiralık Aşk 3. bölüm / Kiralık Aşk 3. bölüm Fotoğrafları / Kiralık Aşk 3. bölüm özeti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları