22 Haziran 2015 Pazartesi

Kiraz Mevsimi 51. Bölüm 2. Fragmanı Ayaz ve Öykü’nün Mutlu Sonu: Evlilik 27 haziran

Kiraz Mevsimi 51. Bölüm 2. Fragmanı Ayaz ve Öykü’nün Mutlu Sonu: Evlilik 27 haziran

Kiraz Mevsimi 51. Bölüm 2. Fragmanı Ayaz ve Öykü’nün Mutlu Sonu: Evlilik 27 haziran

Kiraz Mevsimi 51. Bölüm Düğün fotoğrafları resimleriDuyduk duymadık demeyin bu hafta Kiraz Mevsimi’nde düğünümüz var, tüm izleyenlerimiz Ayaz ve Öykü’nün düğününe davetlidiiir…
Kiraz Mevsimi dizisi bu hafta sezon finali yaparak erkanlara veda edecek. Takip ettiğim diziler arasında en güzel, en mutlu sezon finali yapan dizi olacak. Kiraz Mevsimi dizisi 2. sezonunda da başarılı bir final yaparak izleyicilerini tebessüm ettirmeyi başaracak. Kiraz Mevsimi  dizisi 51. bölüm sezon finali 2. fragmanında neler olacak?

Kiraz Mevsimi 51. Bölüm 2. Fragmanı Özeti

Kiraz Mevsimi 51. bölüm ilk fragmanında Ayaz ve Öykü’nün düğün hazırlıklarına şahit olmuştuk. Kızlar düğün için hazırlıklar yaparken, erkeklerde balayı için hazırlıklara başlar. Öykü kumsalda düğün isterken, Ayaz’ın annesi Oscar töreni, konseptli düğün isterken Öykü’nün annesi davullu zurnalı düğün ister. Kiraz Mevsimi’nde düğün öncesi ortalık karışmadan gelin hanımın istediği kumsal konsptli düğün hazırlıkları başlar.
Kiraz Mevsimi 54. bölüm 2. tanıtımı ile kesinlikle final değil sezon finali yapmaktadır. Yani Kiraz Mevsimi  dizisi 2015 2016 yeni sezonunda da bizlerle olacaktır.

Kiraz Mevsimi yeni sezon ne zaman başlayacak 2015 2016

Kiraz Mevsimi 51. Bölüm Düğün Fotoğrafları

Kiraz Mevsimi 51. Bölüm 2. Tanıtım Fragmanı

Kiraz Mevsimi 51. bölüm son fragmanı sayfalarımıza kısa bir süre içinde eklenecektir. Kiraz Mevsimi 51. bölüm yeni 2. tanıtımını kısa süre içinde sayfalarımızdan izleyebilirsiniz.

EtiketlerKiraz Mevsimi 27 haziran 2. fragman / Kiraz Mevsimi 27 haziran yeni son çıkan fragman / Kiraz Mevsimi 51 2. fragman / Kiraz Mevsimi 51 son fragman / Kiraz Mevsimi 51 yeni tanıtım / Kiraz Mevsimi 51. Bölüm 2. tanıtımı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları