19 Haziran 2015 Cuma

Hülya Avşar’dan Safiye Sultan Fotoğrafları

Hülya Avşar’dan Safiye Sultan Fotoğrafları

Kösem Sultan dizisi hazırlıkları son hızıyla devam etmekte. İşte Hülya Avşar’ın kendi blogunda paylaştığı Safiye Sultan rolünden ilk kareler.
İlk karelerde uzun süredir oyunculuk yapmayan ve eleştirilerin odağında ki kişi olan Hülya Avşar’ın Kösem Sultan dizisinde III. Murat’ın eşi Safiye Sultan rolünü canlandıracaktır.
Böyle büyük bir prodüksiyonda yönetmen ve yapımcının risk aldığını Hülya Avşar’ın bu rolü canlandıramayacağını düşünenlerin sayısı az değil.

Peki Kimdir Safiye Sultan

Aslen Venedik doğumlu olan Sofia çok zengin bir ailenin tek kızıydı. Bir gemi seyahatinde Osmanlı Gemicileri tarafından zorla Osmanlı’ya getirildi ve köle pazarında satıldı.
Çok güzel bir kız olması nedeniyle saraya alında ve haremde eğitim aldı ve ismi Safiye olarak değiştirilerek III. Murad’a sunuldu. III. Mehmed’i doğurması ile Saray’ın baş kadını oldu

Hülya Avşar Safiye Sultan Fotoğrafları Resimleri

Hülya Avşar safiye sultan kimdirHülya Avşar kösem sultan dizisi fotoğrafları


EtiketlerHülya Avşar Safiye Sultan Fotoğrafları / kösem sultan dizisi fotoğrafları resimleri / Kösem Sultan dizisi Safiye Sultan kimdir / Kösem Sultan Dizisi Safiye Sultan videosu / kösem sultan Safiye Sultan Fotoğrafları / Safiye Sultan kimdir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları