23 Haziran 2015 Salı

Survivor 24 Haziran Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı


Survivor 24 Haziran Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı

Tv8 ekranlarında ki Survivor All Star fırtınası dokunulmazlık oyunları ile esmeye devam ediyor. büyük finale yaklaştıkça yarışmacıların heyecanı ve hırsı giderek artıyor öte yandan dokunulmazlık oyunlarını kaybeden takım ada konseyinde hangi ismi yazacakları konusunda büyük sıkıntılar çekiyorlar. Sayıları azalmış olan yarışmacılar artık en yakın dostlarının bile isimlerini yazmak zorundalar.

24 Haziran Dokunulmazlık Oyunu : (Eklenecektir)
Kazanan Takım : (Eklenecektir)
Ada Konseyinde İsmi Yazılan Kişi : (Eklenecektir)

Bilindiği üzere artık dokunulmazlık oyunları iki tur olarak oynanıyor ve iki farklı yarışma ile kaybeden takımdan bir kişi yada kişiler elemeye kalıyor. Takımlar üst üste dokunulmazlık oyunlarını kaybeder ise kendi takımlarından kişi yada kişiler elemeye kalıyor. Eğer dokunulmazlık oyunlarından birini Ünlüler diğerini Gönüllüler kaybeder ise bu kez her iki takımdan kişiler aynı anda elemeye giriyorlar.

Ünlüler takımından Doğukan'ın elenmesi ile Hakan ile Merve daha da bir yakınlaştılar yada mecbur kaldılar. Hakan ise en yakın arkadaşı olan Serenay'ın elenmesinden sonra onun adını yazan Doğukan'dan intikam alacağını söylemişti.

Hakan'ın değişik stratejileri ile yani dokunulmazlık oyununda oyunu bilerek yenilmesi ile eleme Ünlüler takımından yapıldı. Hakan zaten ilk adaydı ve bir sonraki dokunulmazlık oyununa bilerek fazla asılmadı ve takımı dokunulmazlık oyununu kaybetti. Böylece karşısına Doğukan çıktı ikisi elemeye kaldı ve Doğukan elendi.


24 Haziran Survivor Dokunulmazlık Oyunu
Bu akşam yapılacak olan dokunulmazlık oyunu ile kaybeden takım ada konseyine gidecek ve ilk elemeye kalacak olan kişiyi belirleyecekler ve ertesi gün yapılacak olan dokunulmazlık oyunu ile ikinci aday belirlenecek bu iki isimden en az oyu alan yarışmaya veda edecek.


24 Haziran Dokunulmazlık Oyunu : (Eklenecektir)
Kazanan Takım : (Eklenecektir)
Ada Konseyinde İsmi Yazılan Kişi : (Eklenecektir)

Ünlüler :             Gönüllüler : 

Dokunulmazlık oyunu bireysel eşleşmeler yarışma saatinde burada...



survivor,24 haziran survivor dokunulmazlık oyunu,dokunulmazlık kim kazandı,survivor 24 haziran dokunulmazlık oyununu kim kazandı, dokunulmazlık oyunu 24 haziran çarşamba,survivvor all star 24 haziran dokunulmazlık oyunu kim kazandı,dokunulmazlık kimin oldu,24 haziran dokunulmazlık oyunu,survivor,dokunulmazlık

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları