23 Haziran 2015 Salı

Kanal D Evli ve Öfkeli dizisi oyuncu kadrosu fragmanı konusu

Kanal D Evli ve Öfkeli dizisi oyuncu kadrosu fragmanı konusu

Kanal D Evli ve Öfkeli dizisi oyuncu kadrosu fragmanı konusu

Evli ve Öfkeli dizisi oyuncu kadrosuKanal D den yepyeni bir Romantik komedi tadında bir dizi daha geliyor. Dizinin yapımcılığını ise Kiraz Mevsimi gibi büyük reytingli dizilerin yapımcısı Süreç Film  yapacak. Kanal D Evli ve Öfkeli dizisi yakında Kanal D ekranlarında olacak. Evli ve Öfkeli dizisi yaz sezonu dizisi olacak. Eğer dizi yeterli ilgiyi görürse yeni sezonda da Kanal D ekranlarında olacak.
Evli ve Öfkeli dizisi oyuncu listesiEvli ve Öfkeli dizisi konusu ise romantik komedi olacak. Yaz dizilerinin konsepti genelde romantik komedi olur. Yaz dizileri kısa süreli olarak çekilir ve yaz konseptine uygun olacak şekilde insanları eğlendirmeyi amaçlar.

Seray KAYA: 1991 İstanbul doğumlu olan güzel oyuncu 24 yaşındadır. Son olarak Kocamın Ailesi dizisinde Miray karakterini canlandırmıştı.

Evli ve Öfkeli dizisi oyuncu kadrosu Seray KAYA

Evli ve Öfkeli dizisi oyuncu kadrosunun devamı yakında açıklanacak.
Evli ve Öfkeli dizisi oyuncu kadrosunu detaylı olarak bu sayfalardan öğrenebilirsiniz.


EtiketlerKanal D Evli ve Öfkeli dizisi fragmanı / Kanal D Evli ve Öfkeli dizisi konusu / Kanal D Evli ve Öfkeli dizisi ne zaman başlayacak / Kanal D Evli ve Öfkeli dizisi oyuncu kadrosu / Kanal D Evli ve Öfkeli dizisi özeti / Kanal D Evli ve Öfkeli dizisinde kimler oynuyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları