5 Haziran 2015 Cuma

İnadına Aşk Yalın Aras - Can Yaman Kimdir - Can Yaman Fotoğrafları


İNADINA AŞK DİZİSİ YALIN KİMDİR

Fox Tv ekranlarının yen dizilerinden olan İnadına Aşk dizisi bu yaza damga vuracak dizilerden bir tanesi olarak ekranlarda yerini almaya hazırlanan 2015 yaz sezonu dizilerinden bir tanesi. Televizyon kanallarının tanıtımlarını yapmaya başladıkları yeni dizilerin konusu kadar oyuncuları da dikkat çekiyor. İzleyici dizilerde gördükleri oyuncular hakkında bilgi almayı ve araştırmayı seviyor. Genç kızlarda ise bu durum hayranlığa kadar gidebiliyor özellikle yakışıklı erkek dizi oyuncuları genç kızların dikkatini çekiyor ve bir anda bir hayranlık derecesi boyutunda ilgi başlıyor.

Fox Tv'nin yeni dizisi İnadına Aşk dizisinde rol alan Can yaman ise dizilerde en çok beğenilen erkek oyuncular arasında yer alıyor. İnadına Aşk dizisinde Yalın Aras rolünü canlandıran Can Yaman dizinin tanıtım videosunda spor yaparken görülüyor. İnadına Aşk dizisi Yalın Aras dizide zengin ve atletik vücudu olan bir iş adamı olarak karşımıza çıkıyor.

İnadına Aşk dizisinde Yalın Aras rolünü canlandıran Can Yaman dizilerin aranan yüzü olmaya devam ediyor yakışıklılığı ve sportif vücudu ile oyunculuğunu birleştirdiğinde dizi izleyen genç kızların en çok aranan ismi oluyor.

İnadına Aşk Yalın Aras - Can Yaman Kimdir 

Daha önce Gönül İşleri dizisinde Bedir rolünü canlandırarak büyük beğeni toplayan Can Yaman bu kez İnadına Aşk dizisinde Yalın Aras karakterini canlandırarak sevenlerinin karşısına çıkıyor. Can Yaman asıl mesleği Avukatlıktır. 28 yaşında olan Can Yaman en çok sporla uğraşıyor.

İNADINA AŞK DİZİSİ OYUNCULARI


İnadına Aşk Dizisi - Yalın Aras - Can Yaman
İnadına Aşk Dizisi - Defne Barutçu - Açelya Topaloğlu
İnadına Aşk Dizisi - Leyla Aksoy  - Yeşim Dalgıçer
İnadına Aşk Dizisi - Yeşim Aras  - İlay Erkök
İnadına Aşk Dizisi - Toprak Barutçu  - Eren Vurdum

2015 YENİ BAŞLAYACAK DİZİLER - YAZ SEZONU DİZİLERİ

İnadına Aşk Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Aşk Zamanı Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Güneşin Kızları Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Dizi Oyuncuları ve Konusu

Çilek Kokusu Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Adı Mutluluk Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Kiralık Aşk Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Yaz'ın Öyküsü Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Fabrika Kızı Dizisi Oyuncuları ve Konusu

O Aşk Benim Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Kırgın Çiçekler Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Tutar Mı Tutar Dizisi Konusu ve Oyuncuları

dizi, biyografi, inadina aşk yalın aras, inadina aşk, can yaman kimdir, inadina aşk yalın aras kimdir, inadina ask yalin, can yaman foto, can yaman biyografisi,inadına aşk dizisi oyunculari,yalın aras gerçekte kimdir,yalın aras fotoğrafları,can yaman foto,can yaman resimleri,inadına aşk dizisi yalın kimdir,inadına aşk dizisi konusu oyuncuları,can yaman asıl mesleği,inadına aşk fox

1 yorum:

  1. bu dizi yarın olay olur. Gerçekten oyuncu seçimi harika olmuş. aksilik olmazsa inadına aşk dizisini hiç kaçırmadan izleyeceğim.

    YanıtlaSil

Taban Puanları