23 Haziran 2015 Salı

İnadına Aşk 2. bölüm Fragmanı 9 Temmuz

İnadına Aşk 2. bölüm Fragmanı 9 Temmuz Büyük Aşklar Kavga İle Başlar

İnadına Aşk 2. bölüm Fragmanı 9 Temmuz Büyük Aşklar Kavga İle Başlar

İnadına Aşk 9 temmuz fragmanıFox Tv ekranlarında ilk bölümü ile 2 temmuz perşembe günü izleyici karşısına çıkan İnadına Aşk dizisi izleyicilerden tam not almayı başardı.
İlk bölümünün tekrarı bile çok iyi reyting alan İnadına Aşk dizisi 9 temmuz perşembe günü 2. bölümü ile ekranlara gelecek.
İnadına Aşk dizisi ilk bölümünde genel olarak dizinin hikayesini ve karakterini tanıdık. Romantik komedi tarzı ile tam bir yaz dizisi olan İnadına Aşk bakalım yayınlanacak diğer bölümleri ile istediği reytinglere ulaşabilecek mi?

İnadına Aşk 2. bölüm Özeti

İnadına Aşk 2. bölümünde Yalın ile Defne arasında garip bir elektriklenme olur, birbirlerinden hoşlanmasalar da ikisi de birbirlerinin dikkatini çekmeyi başarmışlardır. Defne’nin üzerini düzeltme hadisesini Yalın’ın görmesi ile işler karışır. Defne’nin abisi Aras kardeşini Yalın’dan korumak için Yalın’la kavga eder.
Aras ise Yeşim’i daha önce hiç görmemiştir. Yeşim’i şans eseri gören Aras görür görmez Yeşim’den etkilenir; ancak bilmeden bir ateşi daha yakmıştır. Yeşim’in de bir abisi vardır ve o abisinin de Aras’dan alacağı bir yumruk.

İnadına Aşk dizisi oyuncu kadrosu için sayfamıza Tıklayınız

İnadına Aşk 2. bölüm Fotoğrafları Resimleri

İnadına Aşk 2. bölüm Fragmanı

İnadına Aşk dizisi 2. bölüm fragmanı yayınlandığında sayfamıza eklenecektir. İnadına Aşk dizisi 2. fragmanı yayınlanmamıştır.

Etiketlerİnadına Aşk 2 / İnadına Aşk 2 fragman / İnadına Aşk 2. bölüm / İnadına Aşk 2. bölüm 2. fragmanı / İnadına Aşk 9 Temmuz / İnadına Aşk 9 Temmuz 2. fragman / İnadına Aşk 9 Temmuz fragmanı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları