22 Haziran 2015 Pazartesi

Güneşin Kızları Güneş Kimdir (Evrim Alasya) Kimdir


Güneşin Kızları Dizisi Güneş Kimdir

Ekranların bu yaz dizilerinden biri olan ve ilk bölümü ile büyük bir beğeni alan dizi Güneşin Kızları dizisi konusu ve oyuncuları ile dikkat çekti. Güneş karakterini canlandıran Evrim Alasya ise dizide hem oyunculuğu hemde yaşının güzelliği ile bir kez daha kendisine hayran bıraktı. Güneş kızları ile İzmir'den İstanbul'a gelmektedir. 3 kızı ile İstanbul'da yaşadıkları konu alınır. Güneş ise Haluk tarafından evlenme teklifi alacağı sırada kızlarının en büyüğü bu evliliğe karşı çıkar. Güneşin Kızları ilk bölümü ile Kanal D ekranlarında yerini aldı.

Güneşin Kızları Güneş Kimdir (Evrim Alasya) Kimdir

Kanal D ekranlarının yeni dizisi olan Güneşin Kızları adlı dizide Güneş karakterini canlandıran Evrim Alasya oyunculuğu ve güzelliği ile dizi severler tarafından büyük beğeni aldı. Daha önce bir çok dizi de rol alan Evrim Alasya her dizide büyük ilgi çeken isim olmuştur. 5 Mayıs 1979 İstanbul doğumludur. Nebahat Çehre ile olan benzerliği ile daha da çok sevilmiştir. Evrim Alasya'nın ilk tiyatro deneyimi Lokamapüf adlı tiyatro oyunudur daha sonra Androcles Ve Aslan, Mutluluk Dağıtan Eskici, Mavi Pullu Balık, Yel Değirmeni, Fırtına, Ben Bir Kurbağayım, Küçük Kız Ve Yıldız, Ayrılık, Deli Dumrul gibi oyunlardır.

Yaş : 36        Eğitim : Dokuz Eylül Üniversitesi       
Kilo : 71       Doğum Yeri : İstanbul
Boy : 1,75     Saç Rengi : Kahverengi

Evrim Alasya okuduğu Dokuz Eylül Üniversitesi tiyatro bölümünden başarı ile mezun olmuştur. 1999 yılında ilk oyunculu deneyimi olan çocuk tiyatrolarında rol almıştır daha sonra farklı tiyatrolarda rol alarak dizi ve sinema oyunculuğuna kadar ilerlemiştir. Dizi olarak ilk kez 2005 yılında Ihlamurlar Altında dizisinde rol almış ve adından ilk kez söz ettirmeye başlamıştır. Başarılı oyuncu bu şekilde dizi dünyasına girmiştir.


Evrim Alasya Oynadığı Diziler
2005 – Ihlamurlar Altında – Sema
2008 – Gece Sesleri – Neslihan
2010 – Gönülçelen – Balçiçek
2011 – Muhteşem Yüzyıl – Valide Sultan’ın Gençliği
2014 – Benim Adım Gültepe – Suna
2015 – Güneşin Kızları – Güneş

Evrim Alasya Fotoğrafları
Güneşin Kızları güneş Fotoğrafları
      



dizi,biyografi,güneşin kızları güneş kimdir,güneşin kızları anneleri,güneşin kızları güneş,evrim alasya kimdir,güneşin kızları güneş gerçek ismi,gunesin kizlari gunes kimdir,güneşin kızları oyuncuları,güneşin kızları anne rolü,güneş kimdir,güneşin kızları güneş fotoğrafları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları