22 Haziran 2015 Pazartesi

Çilek Kokusu Burak (Yusuf Çim) Kimdir - Biyografisi - Fotoğrafları

ÇİLEK KOKUSU BURAK
Yaz geldi ve yazın gelmesi ile birlikte ekranlara da yaz geldi. Dizilerin bir çoğu sezon finali yaparken bir çoğuda final yaptı. Hali ile ekranlarda da yeni diziler için yer açıldı ve yeni sezonun dizileri görücüye çıktı. Bir çok dizi ekranlarda ki yerini aldı bile Çilek kokusu dizisi ise Çarşamba akşamı 20:30 da izleyici ile buluşacak.Geçen yaz bildiğiniz gibi bir çok dizi reyting kurbanı olmuştu ve bir çoğu kısa sürede final yapmıştı bir çoğuda final yapmadan yayından kaldırılmıştı. Dizilerin hemen hemen hepsinin sonunun aynı olmasının sebebi ise Yeşilçam klasiklerinden olmasıydı. Türk halkı artık senaryonun ne olduğunu tahmin edebiliyor ve aynı şeyleri tekrar tekrar izlemek istemiyor ve dolayısı ile dizilerde beklenen ilgiyi görmüyor böyle olunca da bir çok dizi yayından kaldırılıyor. Geçen yaz ki dizilerin hemen hemen hepsi iddialı oyuncu kadrosuna rağmen yayından kaldırılmıştı. Geçen yaz yaşanan dizilerin bu kötü sezonundan sonra bu sezonun diziler için iyi bir sezon olmasını diliyoruz.
Çilek Kokusu dizisi sevilen oyuncu kadrosu ile Çarşamba günü izleyici ile buluşacak. Başrollerini Demet Özdemir, Yusuf Çim ve Mert kin Daymaz'ın paylaştığı dizinin konusu ise tam yaz dizisi ve yaz aylarında izleyiciyi ekranlara kitleyecek. Genç kızların yeni gözdeleri olan Yusuf Çim ve Mert Ekin Daymaz'ın bir arada olması ise yaz aylarında genç kızları ekranlara kitleyecek ve Çilek Kokusu dizisi beklenen ilgiyi görecek gibi görünüyor.

Peki Çilek Kokusu Burak kimdir, şimdi sizlere Çilek Kokusu Burak'ı tanıtacağız.

Burak, zengin, kibirli, ukala, serseri Burak’ın, güleryüzlü, sıcak, samimi Aslı’nın Bodrum’a giderken aynı uçağa binmeleri ve tatlı aksiliklerle yan yana oturmalarıyla başlıyor. Birbirlerini ilk gördükleri andan itibaren çatışmaya ve didişmeye başlayan çift bir daha birbirlerini hiç görmeyeceklerini düşünerek uçaktan inerler ama kader onları bir araya getirmek için ağlarını çoktan örmeye başlamıştır.

YUSUF ÇİM KİMDİR

26 Eylül 1991'de istanbulda dünyaya geldi.3 çocuklu ailenin en küçük ferdi'dir.  Beyoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi mezunudur. Kendisi halen İstanbul Arel Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde öğrenimini sürdürmektedir.2011 Best Model of Turkey First Runner Up seçildi. 2013 yılında Olsun Bi Kere albümünü çıkardı ve müzisyenlik hayatına giriş yapmış oldu.

İlk televizyon deneyimini Ezra, dizisinin başrolünü canlandırarak yapan Yusuf Çim, Ezra dizisinde, polis Mustafa karakterini canlandırmıştı. Demet Akalın'ın Aşk ve Sabıka kliplerinde oynayan Yusuf Çim şimdilerde ise Show Tv' de Pramit yarışmasının sunuculuğunu yapıyor.
Yusuf Çim, Çilek Kokusu dizisinde Burak karakterini canlandıracak.

Yusuf Çim Oynadığı Diziler
Ezra Dizisi - Mustafa
Çilek Kokusu - Burak

YUSUF ÇİM FOTOĞRAFLARI
 
  




çilek kokusu buak kimdir, çilek kokusu burak kaç yaşında nereli, çilek kokusu burak nereli, çilek kokusu nerede çekiliyor, çilek kokusu burak ve aslı, çilek kokusu burak resimleri, çilek kokusu burak daha önce oynadığı diziler, çilek kokusu burak en son hangi dizide oynadı, yusuf çim kimdir, yusuf çim kaç yaşında, yusuf çim nereli, yusuf çim boy kilo, yusuf çim biyografisi, yusuf çim daha önce hangi dizide oynadı, yusuf çim oynadığı diziler, çilek kokusu burak ve aslı ne zaman sevgili olacak, çilek kokusu burak ve aslı resimleri, 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları