22 Haziran 2015 Pazartesi

Bedava iPhone IOS 9 UDID Kaydı Nasıl Yapılır?

Merhaba arkadaşlar, Sizlere aslında benim pek içime sinmeyen ama kalitesinden kuşkum olmayan bir marka Apple ile ilgili yazı yazmak istedim ve hazırladığım bu yazım ile birlikte sizlere biraz yardımcı olacağını düşündüğüm “Bedava iPhone ios 9 udid kaydı” hakkında bilgi sunmak istedim. Aslında bilindiği üzere ios 9 yakında gelecek ama şu an BETA geliştiricileri aramaktadırlar bunun için beta kullanımını görmek ve ios 9‘u  ilk siz keşfetmeniz için belli bir kaç ücret karşılığında hizmet sağlanacak ve beta olarak bu sürümü kullanacaksınız. Tabi her önüne gelen bu sürümü kullanamayacak, Sürüm için sizlere aşağıda sunacağım bilgileri incelemeniz sonrasında yapmanız gerekenleri yapacağım bunun için zaten bir kaç kolay adımda tamamlayacaksınız. Bedava ios 9 sürümü için udid kaydı nedir, udid nedir gibi sorularınızı buradan cevaplamaya çalışacağım bu nedenle lütfen yazımızı biraz daha dikkatli incelerseniz sonuçlarını çok daha kısa sürede alabileceksiniz. Öncelikle sizlere UDID nedir ondan bahsetmek istiyorum sonrasında adım adım yapmanız gereken işlemleri nasıl yapacağınızı göstereceğim birde video (Eğer bulabilirsem) eklemek istiyorum bu video içerisinde nasıl yapabileceğinizi anlatan küçük detaylar içerecektir.

UDID Numarası nedir?

Aslında telefonların benzersiz kimlik numarası diye nitelendirilebilen bir numaradır, Her telefonun kendine has UDID numarası bulunmaktadır. Tıpkı bizim T.C. kimlik numaralarımız gibi kendilerine özel olan bu numaralar “Numara ve Harf” kombinasyonu ile oluşturulmaktadır. Bilgisayar ile haşır neşir olan kullanıcıların aşına olduğu MAC adresi gibi UDID’De telefona has bir numaradır. (“Biliyorum çok örnekleme yaptım ama artık hangisini anlarsanız diyerek devam edelim.”)
Bedava IOS 9 UDID kaydı
Bedava IOS 9 UDID kaydı

Neden IOS 9 için UDID Kaydı gerekiyor?

Aslında bu sorunun cevabı gayet basit, IOS 9 Kullanabilmek için Beta geliştiricisi olmanız gerekiyor bunun içinse UDID kaydı ile kullanım sergileyebiliyorsunuz. Bildiğiniz üzere ios 7 ve ios 8 sürümlerinin betalarına kendilerinden kaynaklanan bir açık mevcuttu ve beta sürümleri herkes istediği gibi kullanarak kendi beta sürümlerini edinebildiler, IOS 9 ile birlikte bu açık ne yazık ki kapatıldı ve beta geliştiricisi olmak için UDID kayıt şartı getirildi, Sizlere hem ücretli hemde ücretsiz olarak 2 seçenek sunacağım bu yazımın altında daha bir çok bilgi içeren alt başlıklarım olacaktır.

iPhone UDID Numarası Öğrenme

Bunun için yapmanız gerekenler aslında çok kolay, iTunes uygulamasını bilgisayarınızda açın ve açılan pencerede sağ tarafta bulunan “Seri Numarası” yazan yazıya bir kez tıkladıktan sonra önünüze tam olarak 40 haneden oluşan bir takım numara harf dizinleri gelecektir. Sonrasında bu alandaki numarayı aynı şekilde not edin ya da kopyalayın bizlere lazım olacaktır.
NOT : Arkadaşlar burada sizlere ÜCRETLİ olarak yapmak istediğiniz UDID kaydı hakkında bilgilerim olacak isteyen ücretli ve full sürüm yaptırabilir isteyen ise kısıtlamalı olan BEDAVA UDID IOS 9 sürümünü kullanabilir ama bizler bedava sürümdeki hatalar, oluşumlardan sorumlu değiliz belirmek isteriz.

UDID Kayıt Ücreti ne kadar ?

Aslında bunun için sizlere 15 TL gibi bir rakam sunacaktık sonrasında 10 TL’nin daha mantıklı bir karar olacağını düşündüğümüzden dolayı sizler için ve YUUH’a özel indirim ile 10 TL yapma kararı aldık, Ücretlendirme konusu bu şekildedir eğer 5 ve üzeri Telefonlarınıza UDID kaydı yaptırmak istiyorsanız sizin için bu ücret tek seferde 50 TL yerine 40 TL olacaktır. (Bu fiyat 5 Telefon içindir.) Güven sorununa gelecek olursak arkadaşlar hiç bir şekilde güven sorunu yaşamayacaksınız. Yapacağımız en ufak bir sahtekarlık sonucu “bilisimsuclari.gov.tr” adliyesinden sitemiz hakkında imtiyazda bulunabilirsiniz.

Süreç nedir?

Süreci yoğunluğumuza göre 5 ve 30 dakika arasındadır. İş yoğunluğumuz varsa eğer bu durum 12 saate kadar uzayabilmektedir. Özellikle Cuma akşamları 19:00’dan sonra daha hızlı işlem yapabiliriz.
Ekleme : Yaptırmak isterseniz ki bu ücretli kayıt için Lütfen yorum atın sizlere dönüşü eklediğiniz mail adresi üzerinden yapalım ve telefon ile konuşarak diğer işlemleri kolayca halledebiliriz.
bedava iphone ios 9 udid kaydı
bedava iphone ios 9 udid kaydı

Bedava IOS 9 UDID Kaydı

FreeUDIDŞimdi Asıl konumuza gelelim, Arkadaşlar bu kaydı yaptırmak aslında fazlasıyla kolay ve bir o kadarda basit adımlardan oluşmaktadır. FreeUDID sitesi üzerinden yapacağınız kayıt ile IOS 9 sürümüne kavuşmuş olacaksınız, Lütfen tekrar söylüyorum oluşabilecek durumlardan ne biz ne sitemiz sorumlu değildir sadece bilgilendirme ve sunum için hazırlanmış bir konudur. UDID Kaydı için lütfen yan taraftaki resime tıklayın (Mavi)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları