22 Haziran 2015 Pazartesi

Abdülhey(Kenan ÇOBAN) Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinde Rol Alacak

Abdülhey(Kenan ÇOBAN) Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinde Rol Alacak

Abdülhey(Kenan ÇOBAN) Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinde Rol Alacak
Abdülhey(Kenan ÇOBAN) Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinde Rol AlacakKurtlar Vadisi Pusu dizisi efsane oyuncularından olan Kenan Çoban’ın yeni dizisi açıklandı. Abdülhey Çoban ve Oktay Kaynarca aynı dizide yer alacaklar.
Daha önce Kurtlar Vadisi Pusu dizisine döneceği açıklanan; ancak iki tarafında kesin bir dille yalanladığı durum kesinlik kazandı. Kurtlar Vadisi Pusu dizisine Abdülhey karakterini canlandıran Kenan Çoban Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde başrol oynayacak
Raci ŞAŞMAZ Kenan Çoban ile anlaşmaya varıldığını duyurdu. Bilindiği üzere Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yapımcısı Raci Şaşmaz Kurtlar Vadisi Pusu dizisini dizi yapan yapımcı olarak biliniyordu. Aynı zamanda Raci Şaşmaz Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz’ın da abisi.
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi Eylül ayında Atv ekranlarıdan izleyici ile buluşmak için hazırlanıyor. Kenan Çoban’ın da Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dönmesi ile izleyici gerçekten Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin izlenecek bir dizi olduğunu düşünüyor.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi tam liste oyuncu kadrosu için Tıklayınız 


EtiketlerAbdülhey Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine katıldı / Abdülhey(Kenan ÇOBAN) hangi dizide oynayacak / Kenan ÇOBAN Oktay Kaynarca Aynı dizide / Kenan ÇOBAN ve Oktay Kaynarca Eşkiya Dünyaya Hükümdar dizisinde / Kenan ÇOBAN'ın yeni dizisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları