17 Haziran 2015 Çarşamba

Star TV Kiralık Aşk Dizisi Defne (Elçin Sangu Kimdir?)

Kiralık Aşk Dizisinin merak edilen güzel oyuncusu Defne (Elçin Sangu) hakkında biraz bilgi vermek istedim sizlere, Bu kadın gerçekten fenomen olabilecek bir isim zira gerek mimikleri gerekse oyunculuğu fevkaladeninde fevkinde açıkça belirtmek gerekirse eğer Kiralık Aşk Dizisi ile bir kez daha hafızalarımızda yer edinecek isimler arasındadır. Bir çok oyuncu hakkında bilgilerimizi sizlere derlediğimiz ve aslında bilgimiz yettiğince kaynaklarımızca belirttiğimiz herkes hakkında sizlere kısa kısa bilgileri esirgemediğimizi belirtmek isterim, Bu yazımızda “Elçin Sangu Kimdir, Kiralık Aşk Defne” gibi aramalarınıza cevaben hazırlanan bir YUUH konusudur taklitlerinden sakının..

Kiralık Aşk Dizisi Defne Kimdir?

Kiralık Aşk Dizisinde güzel mi güzel Defne karakterini Elçin Sangu canlandırıyor. oldukça güzel olan Defne çevresindeki erkeklerin Gözdesidir güzel oyuncu Defne maddi durumu pekte iyi olmadığı için  bir kafe de garsonluk yapan kendi halinde bir kızdır. Güzel garsonumuz Defne’nin hayatında hiç bir şey istediği gibi gitmediği için hayattan artık bir beklentisi yoktur.olmadık bir anda hiç aklına gelmeyecek bir fırsat karşısına çıkar.  Barış’ın annesi Defneye bir teklifte bulunur bu teklif ise 400 bin lira karşılığında oğlu Ömer’i kendine aşık etmesini ister . Defne bu Aşk teklifini kabul eder Zengin ve yakışıklı iş adamı olan Ömer’i kendisine aşık etmesi gerekmektedir. Her şeyde bir zorluk vardır değil mi ? Bu aşk oyunu bir süreden sonra kontrolü kaybeder ve iki tarafında birbirlerine aşık olmasıyla bu küçük aşk oyunu içinden çıkılmaz bir hal haline gelir. Peki Defne Ömer’e olan aşkının başlangıçta her şeyin oyun üzerine kurulu olduğunu söyleyecek mi?  Bu sorunun cevabını Star TV ekranlarında hep birlikte öğreneceğiz.

Kiralık aşk Elçin Sangu Kimdir?


Kiralık Aşk Defne
Kiralık Aşk Defne

Kiralık Aşk Dizisinin güzel oyuncusu Elçin sangu 11 Temmuz 1988’de İstanbul’da doğmuştur. Bakır rengi saçlarıyla ve kahverengi gözleri ile göz kamaştıran güzel ve yetenekli oyuncu  1.67 boyundadır öğrenim hayatı başarılı olan genç ve güzel oyuncu ilk olarak  Mersin Üniversitesinde  Opera eğitimi aldıktan sonra Yedi tepe Üniversitesinde tiyatro eğitimi almıştır.Elçin Sangu kısa bir süreliğine müzikle ilgilenmek için tiyatro eğitimine ara verdikten sonra tekrardan özel bir kurumda eğitimini devam ettirmiştir.Eğitimlerini tamamladıktan sonra Elçin Sangu Tiyatro alanında ilerlemek için ilk adım olarak dizilerde rol almaya başladı.

Elçin Sangunun Yer aldığı Diziler 

genç oyuncu ilk olarak bizlerle tanışmasını sağladığı Aşk Kaç Beden Giyer Dizisinde oynadı.
2013  yılında Bir Aşk Hikayesi Dizisinde Eda Çağlar rolünü canlandırdı.
2014 yılında ise Kurt Seyid ve Şura Dizisinde Güzide karakterini canlandırdı.
bu yılda  ATV’de yayınlanan Sevdam Alabora dizisinde rol aldı güzel oyuncu

Elçin Sangu’nun fotoğrafları


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları