17 Haziran 2015 Çarşamba

Adı Mutluluk Dizisi Eren (Ceyhun Mengiroğlu) Kimdir

ADI MUTLULUK DİZİSİ
Fox Tv ekranlarında yakında başlayacak olan yepyeni dizilerden birisi olan Adı Mutluluk dizisi sevenleri ile buluşmak için gün sayıyor hem oyuncu kadrosu hemde konusu ile dikkatleri çekmeyi başaran Adı Mutluluk dizisi geniş bir oyuncu yelpazesi ile ekranlarda olacak.

Adı Mutluluk dizisinde Eren rolünü canlandıran Ceyhun Mengiroğlu yakışıklılığı ve oyunculuğu ile ilk etapta göze çarpan ve kendini belli eden isim oldu.Özellikle genç kızların dikkatini çeken Ceyhun Mengiroğlu Adı Mutluluk dizisinde Eren rolünü canlandıracak.

Modellik yapan ve bu dalda bir çok başarıya imza atmış olan başarılı model artık dizi oyuncusu olarak ekranlarda boy gösterecek. Adı Mutluluk dizisinin başrollerini Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu’nun paylaştığı dizi yakında başlıyor. Dizinin yapımcılığını Süreç Film üstleniyor.

Adı Mutluluk Dizisi Eren (Ceyhun Mengiroğlu) Kimdir
Başarılı bir model olan Ceyhun Mengiroğlu modellik haricinde artık dizilerde rol almaya başladı ve Adı Mutluluk dizisinde Eren karakterini canlandırarak ekranlarda yerini alacak. 29 yaşında olan ve İstanbul Şişli doğumlu olan başarılı model-oyuncu olan Ceyhun'un babası ise ünlü bir aşçıdır. Babasına olan ilgisi ile ilk olarak Turizm ve Otelcilik okuyan Ceyhun daha sonra modelliğe başladı.

Ceyhun Mengiroğlu modelliğe geçtikten sonra yüzünün ve vücudunun imkan vermesi ile oyuncu olmaya karar vermiştir. İlk oyunculuk deneyimini Adı Mutluluk dizisinde Eren karakteri yapmıştır. Doğma büyüme İstanbul'lu olan Ceyhun arkadaş çevresinde çok sevilir. Ukala ve havalı görünmesine rağmen çok samimi ve içten bir insandır.

ADI MUTLULUK DİZİSİ ŞARKI SÖZLERİ
Mutluluk Neydi
Gülümseten neydi bizi
Hep sorduk
Ah neler umduk
Ah neler bulduk
Neydi şu mutluluk
Oraya koştuk buraya koştuk
En sonunda bir cevap bulduk özgürlüktür mutluluk

Ceyhun Mengiroğlu Fotoğrafları
Adı Mutluluk Eren Fotoğrafları
    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları