28 Haziran 2015 Pazar

Yaz Makyajı Nasıl Yapılır? 2015 Yaz Makyajı Önerileri

Yaz mevsimi geldi çattı! Yaz mevsimi demek biz kadınlar için yaz modası ve birçok şey ifade eder. Bunlardan biri de yaz makyajıdır. Yaz makyajı nasıl yapılır sorusu ise her yıl hem makyaj trendlerine hem de o yılın modasına göre değişiklik gösteriyor. 2015 yazının makyaj önerilerini ve yaz makyajının nasıl yapılacağını sizler için anlattık!

Yaz Makyajı Nasıl Yapılır?

Yaz makyajı için öncelikle cildinizin değişen mevsim sıcaklıklarına ve koşullara göre nasıl değiştiğini ve tepkiler verdiğini bilmeniz gerekiyor. Yaz mevsiminde cildiniz daha yağlı ya da daha geniş gözeneklere sahip oluyorsa yaz makyajını bu doğrultuda yapmalısınız.
2015 yaz makyajı nasıl yapılır
2015 yaz makyajı nasıl yapılır
Yaz makyajı yaparken en çok dikkat etmeniz gereken şeylerden biri ürünlerinizin suya dayanıklılığı ve makyajınızı yaz gününün hangi periyodunda kullanacağınız. Eğer deniz ve havuza giderken hafif bir makyajım olsun diyorsanız, cildinize ilk olarak güneş koruyucu ardından da bb krem sürebilirsiniz. Güneş koruyucunun suya dayanıklılığı biraz daha yüksek olduğu için bb kreminizin de uzun süre kalmasını sağlayacaktır.
2015 yaz makyajı nasıl yapılır
2015 yaz makyajı nasıl yapılır
Yaz makyajı yaparken hem de yaz kıyafetlerinde moda renkleri doğru kullanmaya da dikkat etmelisiniz. Yaz demek renklerin hakim olduğu bir mevsim demek olsa da stilinize ve teninize uygun renkleri kullanmanız gerekiyor. Özellikle renk tercihlerini far ve ruj seçimizde kullanmalısınız. Dudak ve göz yaz makyajında renk tercih ederseniz ten rengininiz kendi renginize en yakın tonda tutmaya gayret göstermelisiniz. Kendi ten renginize yakın olduğunda daha soft bir ten elde etmiş renklerle bütünlük sağlamış olursunuz.
2015 yaz makyajı nasıl yapılır
2015 yaz makyajı nasıl yapılır
Yaz makyajı nasıl yapılır sorunuzda diğer cevaplamamızın gerekn konuda bronzer kullanımı. Çoğumuzun bildiği gibi artık sadece yaz aylarında bronzer sürmüyoruz. Kışın da bronzer sürmek sevdiğimiz hareketlerden biri. Yazın bronzer süreceksek içerisindeki sim-yaldız oranına dikkat etmemiz gerekiyor. Zaten yaz aylarında cildiğimiz güneş ışığının etkisi ile parlak ve hafif yağlı gözükebilir. Bu durumda ince sim içeren bronzerlar kullanabilirsiniz.
2015 yaz makyajı nasıl yapılır öneriler
2015 yaz makyajı nasıl yapılır öneriler

Yaz Göz Makyajı

Yazın göz makyajı da özenle yapmamız gereken bölgelerimizden biri. Özellikle suya girecekseniz suya dayanıklı rimel ya da kalem kullanmanız gerekiyor. Yaz akşamlarında ya da gün içi koşturmalarınızda göz makyajı yapacaksanız da yaz aylarında abartılı bir göz makyajından uzak durmanızı öneririz. Renkli göz kalemleri yazın daha rahat uygulayabileceğiniz makyaj ürünlerinden biri. Üzerine hafif parlak ve açık renk bir far kullanarak yaz göz makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

Kumsal- Beach Makyajı

Kumsala giderken ya da kumsal temalı makyaj yapmak isterseniz yanınızda olması gereken makyaj ürünleri; bb krem, bronzer ve genellikle pembe hafif parlak bir ruj olmalı. Bu ürünlerle yapacağınız makyaj hem hafif bir makyaj olacak hem de gün ışığını yüzünüzde daha iyi yansıtacağı için doğal bir makyaj olacaktır.
yaz makyajı nasıl yapılır
yaz makyajı nasıl yapılır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları