28 Haziran 2015 Pazar

2015 Gelin Makyajı Önerileri. Gelin Makyajı Modelleri

2015 Gelin Makyajı Önerileri. Gelin Makyajı Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Masallardaki kadar güzel bir düğün ve güzel bir gelin olmak her kadının en büyük hayallerinden biridir. Gelinliğiniz, ayakkabılarınız ve aksesuarlarınız hazırsa, geriye kalan yalnızca o heyecanlı ana hazırlanma seromonisidir. Gelin saçı ve makyajı bir gelini, o günün heycanını ve güzelliğini yansıtan dokunuşlardır.
Gelin makyajı nasıl yapılmalı, nasıl olmalı diye düşünürken kafanız epeyce karışabilir ve kararsız kalabilirsiniz. Bu yazıda son zamanlarda moda olan ve size fikir verecek bir gelin makyajı hazırladık.
gelin_makyaji_2
Artık geçtiğimiz senelerde olduğu gibi ağır ve renkli gelin makyajları tercih edilmiyor. Gelinin saflığını ve güzelliğinini ortaya çıkaracak yumuşak ve hafif tonlardaki makyajlar bu özel gün için çok daha uygun.
Makyajınıza başlamadan önce yüzünüz güzel temizlenmiş ve nemlendirilmiş olmalı. Sonrasında göz kapaklarınıza farınızın gece boyu durmasını sağlayacak bir baz uygulayın. Ten makyajınızı yaparken bu baz göz kapaklarınız tarafından emilmiş olacaktır. The Balm Put a Lid on It, göz makyaj bazı bu iş için ideal bir ürün.
gelin_makyaji_1
Fondötenimizin de gece boyu yüzümüzde kalmasını sağlayacak bir makyaj bazıyla başlıyoruz. Bizim size önerimiz Make Up For Ever HD Microperfecting Primer. MUFE’nin HD serisi fotoğraflarda cildinizi çok güzel gösteriyor.
gelin_makyaji_2
Daha sonra fondöteni uyguluyoruz. Yine Make Up For Ever HD Foundation bu özel gün için en güzel fondötenlerden biri.
Geliyoruz göz makyajına. Bu makyaj daha çok toprak tonlarında kır düğününe yakışacak bir göz makyajı olacak. Tüm göz kapağınıza şeftali tonlarında olan MAC Naked Lunch’ı uygulayın.
Sonrasında göz kapağınızın dış köşelerine doğru içerisinde kahve tonları olan MAC Mulch farı uygulayın. Temiz bir karıştırma fırçası yardımıyla farın kenarlarını dağıtın. Böylece daha doğal bir görüntü olacaktır.
gelin_makyaji_4
Gözlere biraz daha derinlik katması için mürdüm tonlarında olan MAC Twinks farı gözün en dış köşelerine uygulayıp dağıtın.
Gözlerinizi biraz daha belirginliştirmek için bir eyeliner kullanabilirsiniz. Ama keskin bir hat istemiyorsanız siyah bir göz farını kirpik diplerinize uygulayarak bu etkiyi yaratabilirsiniz.
Sonrasında göz kalemiyle tüm tüm gözünüzü çerveleyin.Göz kaleminizin kalıcı olmasını sağlamak için bir jel eyeliner ile üstünden geçmenizde fayda var. Avon Supershock göz kalemi akmayan yapısıyla bu geceye çok uygun olacaktır.
gelin_makyaji_4
Rimelinizi uygulayarak devam ediyoruz. Kirpikleri hem dolgun hem de uzun gösteren Maybelline Falsies Black Drama’yı kullanabilirsiniz. Kirpiklerinizin etkileyici görünmesi için takma kirpik kullanmanızı tavsiye diyoruz. Tam takma kirpik ya da yarım sadece köşelere uygulanan bir takma kirpik tercih edebilirsiniz.
Göz makyajı bittikten sonra bir göz altı kapatıcısıyla göz altlarınızı kapatın. MAC Prolongwear kapatıcı tüm gece gözlerinizde duracaktır.
gelin_makyaji_1
Yüzünüze renk vermek içinse pembedoğal tonlarda bir allık tercih edebilirsiniz. MAC Fleur Power allığın tonu çok tatlı ve masum.
Bu gece sizin geceniz olduğuna göre yüzünüz de biraz ışıldamalı. Elmacık kemiklerinizin üzerine, kaş altlarınıza, göz pınarlarınıza ve dudağınızın üzerine biraz aydınlatıcı uygulayın.The Balm Mary Luminizer’ı bu adımda kullanabilirsiniz.
gelin_makyaji_13
Son olarak dudaklarınızda pembe tonlarda bir ruj ve lip gloss kullanarak makyajınızı tamamlayabilirsiniz. MAC Pink Plaid pembenin en güzel tonlarından biri.
Son adım ise makyajınızın tüm gün yüzünüzde kalması için sabitleme. Bunun için MAC Fix Plus’ı tüm yüzünüze sıkın.Ve makyajınız tamamm!! Bu gece herkesin gözü sizin üzerinizde olacak. Bir gelin o gecenin en özel ve en güzel kişisidir unutmayın!

gelin makyajı modeller, 2015 gelin makyajı modelleri, 2015 gelin makyajı nasıl yapılır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları