17 Haziran 2015 Çarşamba

Cevap Sende Başvuru Formu

ATV ekranlarında yeni yarışmalardan birisi olan Cevap Sende isimli modern yarışma hakkında sizlere başvuru formu hakkında bilgilerimizi belirtmek istiyorum. Bu yazımız içerisinde sizler için derlediğimiz bir çok bilginin yanı sıra sunucusu hakkında biyografi tadında küçük temel bilgilerimiz’de yer alacaktır. “Cevap Sende Başvuru Formu” isimli yazımızda dilerseniz öncelikle Başvuru formu doldurun sonrasında gelip konsept hakkında biraz bilgi edinin öncelikle yapmanız gerekenleri sizlere detaylar eşliğinde hazırlayalım.

Cevap Sende Yarışması nasıl olacak

Cevap Sende Başvuru Formu
Cevap Sende Başvuru Formu
Aslında bunun cevabı zaten program ismi ile özgünleştirilmiş bir durumdadır. Yani konsept diğer yarışmaların yanında çok fazla sıra dışı kaldığını söylemek mümkün evet birde öylesine güzel olduğunu düşündüğünüz ve çat kapı olacağını benimseyebilirsiniz. Fakat Burada sorulan bütün soruların Cevabı Sende yani ne program yapımcıları bilecek, Ne sunucu ne diğer 2. bir kişi sadece senin cevabını bileceğin beyin yakan bir program olacağını düşündüğümüz Cevap sende çok yakında ATV ekranlarında başlıyor. Yarışma hakkında paylaşılan bilgilere gelecek olursak eğer, Dünyanın en büyükleri arasında olan Endemol Shine bildiğiniz üzere bir çok yarışmaya imza atmış bir kuruluş, Endemol Shine Türkiye adı altında birde ülkemize yönelik çalışmalar yapan bir ekibi var. Yurtdışında “People Choice” olarak bilinen bu yarışma gayet eğlenceli ve sıra dışı bir proje olarak nitelendirilmiş ve umulanın dışında çok fazla rağbet görmüş bir programdır, Bir yarışma programıdır. “Cevap Sende” ile Türkiye’ye uyarlanan yarışma programında Anıl İlter Sunuculuğunu omuzlarken, Bir çok yarışma programı alt edebilecek kapasiteye sahip olduğunu belirtiyorlar aslında düşüncelerime gelecek olursa evet Alt edebilir çünkü farklı mı farklı bir yarışma, Avrupa’da ses getiren yapımlardan birisi ve ünvan üzerine ünvan almış bir proje daha ne olsun izlemeyen belkide kaybeder diyebiliriz.
İçerik : Aslında programın içeriği Sizsiniz, Anlık vereceğiniz cevaplara dayalı olarak ilerleyeceğiniz yarışmada hangi cevabı verirseniz o cevap doğru olabilecek ve kazanma şansınızı arttıracaksınız. Başlıca şu şekilde sorular belirtilmiş, ilk sorumuzdan başlayalım “Duş Almadan geçirebileceğiniz 1 Ay mı yoksa Cep telefonunuz olmadan geçirebileceğiniz 1 ay mı?” Siz olsaydınız hangisini seçebilirdiniz? Aslında benim cevabım Telefonsuz bir ay olurdu sebebi ise kokar insan su sıcak haziran temmuz aylarında..
İkinci örnek sorunumuza geçecek olursak “Aşk mı, Paramı” Bir erkek olarak Para ön planda tutulabilir ama aşk ile daha iyi sonuçlar elde edebilirim çok çelişki bırakacak sorular çıkacağı belli buradan bunu anladım.
Üçüncü örnek soru : Çay mı yoksa Kahve mi? Bence tabii ki Çay çok severim kahve’de ayrıdır ama Çay mükemmeldir.
Gördüğünüz gibi sizlere 3 örnek soru ile bilgiler sunmaya çalıştık, Bu tarz insanın aklını bir kaç saniyeliğine durduracak sorular var bunlar sadece bir kaç örnekti artık yarışma esnasında ne gibi tepkiler verir, Tepkiler alırsınız bilmiyorum ama gayet eğlenceli bir yarışma programı olacağa benziyor.

Cevap Sende Başvuru Formu

Asıl konumuza gelecek olursak eğer Cevap Sende Yarışması Başvuru Formu henüz aktif bir durumda değil, Acaba nasıl olacak bilmiyorum fakat izlediğim fragmanda Anıl İlter Canlı yayın ile olacağının altını çizer gibi oldu yani acaba 3 veya 4 G bağlantı ile sokaktaki kişilere sorulacak sorular neticesinde kazanılacak bir yarışmamı olacak o nedenle Başvuru formu hakkında aslında bir takım bilgiler sizlere belirtmek istemiyorum hani derler ya “Ne desem yalan olur” aynen öyle dilerseniz bu yarışmaya olur ya başvuru ile katılım gösterilecektir ve şu anda başvuru kısmı yapım aşamasındadır. İlerde sizler için takipte kalarak bu isteğinizi gerçekleştirebiliriz bunun için sadece sitemize yorum bırakmanız yeterlidir.
Sizlere bu yazımızda, CEVAP SENDE BAŞVURU FORMU hakkında bilgilerimi yarışma hakkında detaylarımızı ve örnek sorularımızı sergiledik bu yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları