24 Haziran 2015 Çarşamba

Küçük Ağa Dizisi Neden Bitti - Küçük Ağa Neden Erken Final Yaptı

KÜÇÜK AĞA DİZİSİ NEDEN BİTTİ

Kanal D'nin sevilen dizisi Küçük Ağa'da yayın hayatına erken veda eden dizilerden oldu.
Sarp Levendoğlu, Birce Akalay, Emir Berke Zincidi ve Zeki Alasya'nın paylaştığı dizi başladığı günden beri ilgi ile takip edilmişti. çok dizinin yayından kaldırıldığı dönemde Küçük Ağa dizisi reytinglerde hep üst sıralarda yer aldı. Küçük Ağa Mehmet Can'ın yaramazlıklarını ve ailesinin başından geçen olayları konu alan dizi Türk halkı tarafından çok sevildi.

Başrol oyuncuları olan Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay'ın dizide tanışıp evlenmesi de uzun süre konuşulmuş ve dizi bu sayede de uzun süre gündemde kalmıştır. sevilen ve sevilerek izlenen Küçük Ağa dizisinin ömrü de kısa oldu çünkü Küçük Ağa dizisi başladığı zaman bir çok dizi yayından kaldırılmıştı ve Küçük Ağa dizisi de rağbet görmüştü. sezon da ise beklenilen reyting alınamadı çünkü bu sezonda izleyici ile buluşan bir çok dizi sevilerek takip edilmeye başlandı.

Yapım: Erler Film
Yapımcı: Türker İnanoğlu
Uygulayıcı Yapımcı: Rezzan Diniz
Yönetmen: Aysun Akyüz-Erol Özlevi
Senaryo: Ahmet Yurdakul-Ozan Yurdakul-Sinan Yurdakul
Müzik: Aria

Hali ile Küçük Ağa dizisinin de reytingleri düşüş gösterdi ve 50, bölümde dizinin final kararı alındı.
 Ağa dizisi yerine ise Kurtlar Vadisi'nin yapımcılarının üstlendiği Kara Kutu dizisi izleyici ile buluşacak. Dizi final olana kadar ise 22:00'da izleyici ile buluşacak.

 KÜÇÜK AĞA DİZİSİ KONUSU
Mehmet Can isimli afacan ve bir o kadar sevimli torunu için her şeyi yapmaya hazır olan dedi Mehmet Ağa varlıklı hatrı sayılır bir isimdir. Tek derdi torunu Mehmetcan olan Mehmet Ağa köyden torunu ile daha fazla vakit geçirmek için torununun yanına gelir. Mehmetcan'ın annesi Sinem ile babası ALi evlilikleri konusunda sıkıntılı dönemler yaşayan özünde birbirini seven bir çifttir. Mehmetca'ın afacanlıkları bu iki ismi bir araya getirmeye yeter. Yer yer boşanma ve ayrı yaşama kararı alan çiftin ortak noktası tabi ki çocuklarıdır.

Tam bir ilgi odağı olan Mehmetcan hem dedesi hemde babası tarafından şımartılmış ve ne istediyse yapılmıştır bu yüzden biraz haylaz birazda şımarıktır. Ama bütün bir ailenin ortak noktasıdır. Mehmetcan mahalleli tarafından da çok seviliyor.

 KÜÇÜK AĞA DİZİSİ OYUNCULARI
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni ile izlenen dizi seyirci tarafından büyük ilgi görüyor. Usta isim Zeki Alasya'nın baş rol aldığı dizi her bölümü ile ilgi çekiyor ve beğeniliyor. Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu bu dizide birbirlerini seven ama bazı sorunlar yaşayan bir çifti canlandırıyor. Mehmet Ağa rolünde ki Zeki Alasya ise varlıklı bir köy ağası rolünde.

Zeki Alasya (Mehmet Ağa)
Emir Berke Zincidi (Mehmet Can)
Birce Akalay (Sinem)
Sarp Levendoğlu (Ali)
Nazan Diper (Esma)
Kayhan Yıldızoğlu (Burhan Dede)
Cansın Özyosun (Arzu)
Ruhsar Öcal (Nur Hanım)





küçük ağa dizisi neden bitti, küçük ağa neden final yaptı, küçük ağa neden yok, küçük ağa niye bitti, küçük ağa yeni bölüm ne zaman, küçük ağa yeni bölüm neden yok, küçük ağa bitti mi, küçük ağa ne zaman, küçük ağa yok mu, küçük ağa neden yok, küçük ağa  küçük ağa neden final yaptı, 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları