17 Haziran 2015 Çarşamba

Çilek Kokusu Volkan (Mert Ekin Daymaz) Kimdir, Çilek Kokusu Dizisi

Çilek Kokusu Volkan
Bu yazın iddialı dizilerinden biri olan Çilek Kokusu dizisi bomba gibi bir giriş yaparak Star Tv ekranlarında seyirciyi ekran başına çağırmaya hazırlanıyor. Yakında başlayacak olan dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Mert Ekin Daymaz canlandırdığı Volkan karakteri ile dikkat çeken dizi oyuncuları arasında yer alıyor.

Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan 2015 yaz dizilerinden Çilek Kokusu'nun yapımcılığını Gold Film‘in üstlendi dizinin senarist koltuğunda ise Aslı Zengin ve yönetmen koltuğunda ise Filiz Gülmez Pakman’nın oturduğu Çilek Kokusu dizisi yakında Star Tv ekranlarında sizlerle buluşacak.
Çilek Kokusu dizisinin diğer oyuncuları ise başarılı ve güzel oyuncu Demet Özdemir oluyor. Mert Ekin Daymaz ile Demet Özdemir'in baş rollerini paylaştığı Çilek Kokusu dizisi yakında başlıyor.


Çilek Kokusu Volkan (Mert Ekin Daymaz) Kimdir
Yakışıklı ve başarılı dizi oyunculu olan Mert Ekin Daymaz 2 Aralık 1990 Hollanda doğumlu olup yaşamının büyük bölümünü İstanbul Çatalca'da geçirmiştir. Mert Ekin Daymaz katıldığı 2013 Best Model yarışmasında başarı sağlayarak 3. olmuştur.

Not Defteri adlı dizi Mert Ekin Daymaz'ın ilk oyunculuk tecrübesi olmuştur ve o dizide de büyük beğeni toplamıştır. Son olarak Çilek Kokusu dizisinde Volkan karakteri ile dikkatleri üzerine bir kez daha çekmiştir.

Doğum Tarihi : 2 Aralık 1990
Yaşı : 25
Doğum Yeri : Hollanda
Burcu : Yay
Boyu : 185 cm
Kilosu : 75 kg
Göz Rengi : Siyah

ÇİLEK KOKUSU DİZİSİ KANATLARIM VAR ŞARKI SÖZLERİ

Senin duvarların kadar benim kanatlarım var.
Dik yokuşların kadar su kaydıraklarım var.
Çilek kokan hayallerim güneşli günlerim var.
Bak göründüğü kadar vahim değil durumlar.

Aşk beni bir kerecik kandırırsın, o da ben istersem.
Ya sever ya ruhunu yaşlandırırsın, nasıl istersen.
Boş ver tarih bizi yazmasın, mükemmel olmasın,

Benim kalbim her şeye yeter.
Bir mucize sunmasın, Hep adil olmasın,
Hayat bu inanmaya değer.




çilek kokusu volkan, çilek kokusu oyuncuları, çilek kokusu dizi oyuncuları, çilek kokusu müziği sözleri, çilek kokusu volkan mert ekin daymaz, çilek kokusu konusu,volkan kimdir,çilek kokusu volkan gerçek ismi,çilek kokusu volkan gerçekte kimdir,ekin mert daymaz kimdir,çilek kokusu dizi oyuncuları volkan,cilek kokusu volkan kimdir,mert ekin daymaz biyografisi,çilek kokusu volkan biyografisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları