17 Haziran 2015 Çarşamba

Tatlı Küçük Yalancılar Hande (Melisa Şenolsun) Kimdir

Tatlı Küçük Yalancılar Hande
Star tv ekranlarında bu yaza damgasını vurmaya hazırlanan dizilerden bir tanesi de Tatlı Küçük Yalancılar dizisi olacak. Başarılı oyuncu kadrosu ve eğlenceli konusu ile ekranlara gelecek olan dizi tanıtım videoları ile seyirciye sunuldu. Dizide Hande karakterini canlandıran Melisa Şenolsun dikkat çekene güzel ve yetenekli oyuncular arasında yer aldı.

Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde birbirinden güzel genç dört kız arkadaşın hikayesi anlatılıyor. Dizinin yapımcılığını O3 Turkey Medya üstlenirken yönetmenliğini Cem Karcı yapıyor. Senaryo olarak yabancı ülkelerde yayınlanan ve büyük izleyici kitlesine ulaşan Pretty Little Liars dizisinin ülkemize uyarlanmış versiyonunu izleyeceğiz. Yabancı dizinin senaryosunu ülkemize göre uyarlayan ise Elif Usman Ergüden oluyor.

Dizinin baş rolleri olan Selin, Hande, Aslı,Ebru ve Açelya birbirleri ile iyi anlaşan genç ve güzel 4 kızdır. Ortadan kaybolan Açelya'yı bulmak için bir serüvenin içinde bulurlar kendilerini. Ansızın gelen esrarengiz mesaj hepsinin hayatını değiştirir.

Tatlı Küçük Yalancılar Hande Kimdir 
Başarılı ve güzel oyuncu Melisa Şenolsun Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Hande karakterini canlandıran isimdir. 1996 İzmir doğumlu olan Melisa İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Tatlı Küçük Yalancılar dizisi Melisa Şenolsun'un ilk oyunculuk deneyimidir.

Doğum Tarihi : 1996
Yaşı : 19
Doğum Yeri : İzmir
Burcu : Aslan
Boyu : 170 cm
Kilosu : 55 kg
Göz Rengi : Yeşil


Tatlı Küçük Yalancılar Dizi Oyuncuları 
Star Tv'nin bu yaza bomba gibi girmesini beklediği iddialı dizinin oyuncu kadrosu seyirci tarafından dikkat çekecek nitelikte ve güzel isimlerden oluşuyor. Bensu Soral ve Beste Kökdemir, Melisa Şenolsun gibi isimler daha dizi başlamadan dikkat çeken oyuncular arasında yer aldılar. Tatlı Küçük Yalancılar dizisi yakında Star Tv ekranlarında sizlerle olacak.

Tatlı Küçük Yalancılar - Aslı - Bensu Soral
Tatlı Küçük Yalancılar - Selin - Büşra Develi
Tatlı Küçük Yalancılar - Hande - Melisa Şenolsun 
Tatlı Küçük Yalancılar - Ebru - Dilan Çiçek Deniz  
Tatlı Küçük Yalancılar - Açelya - Beste Kökdemir 
Tatlı Küçük Yalancılar - Janset- Merve Çağıran

Tatlı Küçük Yalancılar Hande Fotoğrafları
Melisa Şenolsun Fotoğrafları
   


dizi,dizioyunculari,tatlı küçük yalancılar,tatlı küçük yalancılar dizisi,tatlı küçük yalancılar dizisi hande,tatlı küçük yalancılar hande kimdir,tatlı küçük yalancılar hande gerçek adı,melisa şenolsun kimdir,tatlı küçük yalancılar dizisi kızları,tatlı küçük yalancılar hande boy kilo,tatlı küçük yalancılar hande saç rengi 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları