17 Haziran 2015 Çarşamba

Kazan Kazan Yarışması Başvuru Formu

ATV’den devam ediyoruz, Aslında yaz yarışmalarından birisi diyebilirim, Bilindiği üzere ATV ekranlarında bir çok yarışma programı bir çok artık klasikleşmiş yapıtlar yer almakta, Aslında yaza girerken konu arama derdimizde olmuyor bir Blogcuların, Bu tarz konular ile hem sizlere bilgiler sunabiliyoruz hemde kendimiz bilmediklerimizi bildiklerimiz ile değerlendirebiliyoruz. ATV KAZAN KAZAN Yarışması başvuru formu ile lezzetlendirdiğimiz bu programın detaylarına inmek gerek diye düşünüyorum, Sizlere özel olarak hazırladığım KAZAN KAZAN BAŞVURU FORMU için ince detayları bir yana bırakın bu yarışma nasıl olacak kısaca bilgilendireceğim ama tabii ki öncesinde forum ile devam edeceğiz.
Bu yazıları hazırlarken bir çok kez düşünerek yazıyoruz elbette kolay değil fakat yazdığım sıra aklıma neden olmasın dediğim bir proje gelmedi değil onuda yazımızın sonuna eklemek istiyorum belkide iyi olacaktır ne dersiniz hemde altında bir anketi olacak “Bence yap diyerek destek sağlayabileceksiniz, Bence yapma diyerek belkide boşa zaman kaybımı önleyebileceksiniz.” Şimdi konumuzun asıl detayına gelelim Öncelikle Kazan kazan başvuru formu sonrasında nasıl bir yarışma olacağı konusunda bilgilerimizi yazalım bakalım kaç kişi beğenecek kaç kişi bu yazı hakkında detayları bizlere verecek.

Kazan Kazan Başvuru Formu

Bu yarışmaya başvuru yaparak aslında “Kazan kazana nasıl katılabilirim” sorunuzun cevabını gidermiş olacaksınız, Kazan kazan yarışması sizlere parayı nasıl bilgi ile kazanabileceğinizi gösteriyor zaten dediğim gibi ATV bu konuda profesyonelleşmiş bir kanal yani Kim milyoner olmak ister gibi artık lider olan bir yarışmayı bünyesinde beslemeye devam ettiğini biliyoruz.
Öncelikle Başvuru yapmak için yanınızda Kimliğiniz ve kendinizi iyi tanıyor olabilmeniz şart sebeplerini maddeler halinde sizlere göstereceğim. Kazan kazan yarışması bir yarışmacıdan çok fotojenikliği arayan bir program neden mi?
Kazan Kazan Yarışması Başvuru Formu
Kazan Kazan Yarışması Başvuru Formu
Pısırık diye tabir ettiğimiz, Hayattan bezmiş diksiyonu bozuk bir insanı neden adamlar programlarında 20 milyon’un önüne çıkarmayı göze alsın ki bildiğiniz üzere bir çok yarışma programı bu nedenle ekranlara veda etti o nedenle kendiniz ile barışık bir kişiliğiniz hoş sohbetiniz ve diksiyon edinebilmiş bir kişiliğinizin olması çok önemli bunu nereden biliyorum inanın başvuru sadece ilk adım sonrasında sizlerle kamera karşısında sohbet edecekler orada seçilirseniz sizi ATV stüdyolarına götürecekler ve bir eleme daha geçireceksiniz sonrasında eğer ki bu elemeleri atlatabilirseniz “Kazan kazan yarışması” yarışmacısı olarak değerlendirilebilmiş olacaksınız bakın bunları bildiğim için yazıyorum.
  1. Öncelikle sizlere Bir partner ihtiyaç olacaktır. Bu partner ihtiyacınızı eğer giderdiyseniz sonraki adımlara geçelim ne dersiniz?
  2. En fazla 2 Megabyte boyunda olacak olan bir adet fotoğrafınız istenilmekte bunun güzel olması ŞART diyebilirim.
  3. 2. Yarışmacı yani partnerinizinde fotoğrafını sisteme yüklüyorsunuz (Bunların hepsi adım adım gerçekleştirilmektedir.)
  4. Katılımı gerçekleştirdiğiniz ŞEHİR Örneğin ANTALYA
  5. Oturduğunuz İl, İlçe ve Adresinizi tam yazmanız gerekmektedir.
  6. İsim ve Soy isim 2 adımda gerçekleşmektedir, ilk olarak İsiminizi yazmalısınız sonra soy isminizi.
  7. Cinsiyetinizi soracaktır, Erkekse Erkek, Eğer kadınsa Kadın seçeneklerini seçmenizi istiyor.
  8. Sonraki aşamada, Cep Telefonunuzu istemekte…
  9. Doğum tarihinizi tam olarak yazdığınızdan emin olun.
  10. Kullandığınız bir e-posta adresinizi yazmanız gerekmektedir, Mutlaka kullandığınız ve güncel olarak takipte olduğunuz bir posta adresinizi burada belirtmeniz gerekmektedir.
  11. Medeni durumunuz eğer Evliyseniz evli, Bekarsanız Bekarı seçmeniz gerekiyor.
  12. En son olarak mezun olduğunuz okulu ve adını sormaktadır doğru bir şekilde yazınız.
  13. Mesleğinizi soracak olan bu alanda düzgün ve dikkatlice belirtmeniz gerekebilir.
  14. En önemli ve katılımlarda olmazsa olmaz olan alanlardan birisi, “Kısaca kendinizden bahsedin.” Arkadaşlar burada kendinizi deli dolu yapabileceğiniz bir karakteri yazın en önemli kısım burası..
  15. Daha önce Herhangi bir programa katıldıysanız EVET yazarak, Katıldığınız programı yazınız Hayır ise sadece hayır yeterli oluyor.
  16. İkinci yarışmacı olarak götüreceğiniz Partneriniz hakkında detaylara geldik ilk olarak Partnerinizin adı ve Yakınlık derecesi sorulacaktır buraya belirtiniz (Örneğin : Zeynep/Kuzen)
Zaten sonrasındaki adımlar siz ve partneriniz arasında geçen hikayelerdir buraları dikkatli bir şekilde doldurun ve sonuçlara ulaşın zaten sonrasında başvuru işlemlerinizin gerçekleştiğine dair mail alacaksınız.

Bu yarışma diğer yarışmalarla eş değer ama tek farkı kazanların doğurması olacak, Yarışma hakkında ATV resmi sitesinde pekte bir durum paylaşılmamış ama Kaybetseniz bile kazandıran yarışma olarak altını çizmişler zannediyorum ki partneriniz ile değişik aktivitelere katılacaksınız ve ona göre puan (para) toplayarak yarışmaya devam edebileceksiniz.
Kazan Kazan Başvuru formu hakkında bildiklerimizi ve bilmek istediklerinizi belirttik sanırım hepsi bu kadardı eksik bir durum bulursanız belirtebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları