6 Haziran 2015 Cumartesi

Medcezir Dünya Dönmeye Başlar Dünya Finalde çalan şarkı

Medcezir dediğimiz gibi bir sonraki hafta FİNAL bölümünü yayınlayarak sezona ya da ekranlara veda edecek aslında SEZON FİNALİ yazdığını görmedim tabii ki ama o çifti birleştirdiler ve sanırım görev tamamlandı. Bende sizler için bu parçayı araştırdım ve Aslında Mayıs ayındaki yayınlanan bölümlerde çalan bir şarkıymış Halil Sezai imzası olan şarkıda gerçekten fazlasıyla güzel sözlerin yanı sıra alıp götüren bir etkisinin olduğunu inkar edemem.. Bir bu şarkıyı birde Poyraz Karayel Dizisinde Çalan şarkı olan Can Bonomo’nun şarkısı Hikayem bitmedi isimli parçayı çok sevmiştim çok fazla TÜRKÇE şarkı dinlemiyorum genelde ilgilendiğim dil olan Fransızca tercih ettiğim için pekte alakam yok diyebilirim. Ama bu şu demek olmuyor “TÜRKÇE ŞARKILAR KÖTÜ, VASAT, DİNLENİLMEZ” gibi sözler kullanmayacağız.

Medcezir Dünya Dönmeye Başlar Dünya Finalde çalan şarkı indir



Bu şarkı dediğim gibi Halil Sezai gibi bir güzel sanatçımızın ağzından dökülen nağmeler diyebilirim. Aslında sizlere bunu nasıl indireceğinizi açıklamak isterim bunun için yapmanız gerekenleri kısaca anlatayım.
Youtube dinlemek için girdiğinizde ADRES çubuğunda bir link var o link’i kopyalayın ve sonrasında GOOGLE’a YT TO mp3 yazmanız yeterli olacaktır. Çıkan ilk siteye giriş yapın ve sonrasında orada bir alan var geçici bir LİNK bulunmaktadır o linki kaldırın kendi linkinizi ekleyin sonra “Dönüştür” diyerek MP3’e çevrilmesini sağlayın işlem bittikten sonra “DOWNLOAD” demeniz yeterli olacaktır.

Dünya Dönmeye Başlar Dünya Sözleri

Seneye bu sıralar elele çıkarız burdan
Biraz sabır biraz sabır
Seneye bu sıralar başlarız yaşamaya en baştan
Biraz sabır biraz sabır
Bir sene dursun hayat beklesin bizi
Bir ömür önümüzde tek bir sene nedir ki
Bir de bakarsın açılmış kapı ardına kadar
Dünya dönmeye başlar tekrar umduğun gibi
Bir sene dursun hayat beklesin bizi
Bir ömür önümüzde tek bir sene nedir ki
Bir de bakarsın açılmış kapı ardına kadar
Seneye bu sıralar
Dünya dönmeye başlar
Dünya dönmeye başlar tekrar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları