6 Haziran 2015 Cumartesi

Biri Bizi Gözetliyor 2015 Ne Zaman Başlıyor - Biri Bizi Gözetliyor Başvuru 2015


BİRİ BİZİ GÖZETLİYOR 2015

Bir zamanların efsane yarışması olan Biri Bizi Gözetliyor ekranlara geri dönüyor. BBG olarak hayatımız giren yarışma yayınlandığı dönemde büyük ilgi görmüş ve izlenilmişti.
Ekranlara geri dönme kararı alan efsane yarışma Biri Bizi Gözetliyor ne zaman başlayacak,Biri Bizi Gözetliyor hangi kanalda yayınlanacak? gibi soruların cevabı netlik kazanınca sizlere buradan bildiriyor olacağız.

Biri Bizi Gözetliyor yarışmacıları kimler? Biri Bizi Gözetliyor başvuruları başladı mı gibi sorular en çok akıllara takılanlardan oldu. Bir zamanların en çok izlenen yarışması olan BBG'yi daha önce ilk olarak Öykü Serter ve daha sonra sırasıyla  Doğa Sülen, Ahu Yağtu ve Tan Sağtürk sundu.Özellikle ilk sezonu büyük ilgi ve alaka görmüştü. Yarışmanın favori isimleri ise Melih,Murat ve Eray olmuştu. Biri Bizi Gözetliyor yeni sezonda hangi kanalda olacak ve kimler yarışacak ne zaman başlayacak merakla bekleniyor.

BİRİ BİZİ GÖZETLİYOR 2015 NE ZAMAN BAŞLAYACAK.

Yeni sezonda Biri Bizi Gözetliyor'un yayınlanacağı kanal Star Tv olarak belirlendiği duyuruldu. Yarışmacılarının kimler olacağı ve yayın tarihi belli olmayan Biri Bizi Gözetliyor 2015 sevenleri tarafından bekleniyor. Yayın tarihi ve yarışmacıları belli olunca buradan sizlere duyurulacktır.

İlk sezonun birincisi Melih olmuş ve büyük ödülü almıştı.Biri Bizi Gözetliyor ilk sezonunda Tarık yarışmada müzisyen kimliği ile dikkat çekmiş yarışmadan çıktıktan sonra albüm çıkarmıs ve büyük ilgi görmüştü. Yalnız daha sonra ki albümleri yeterli ilgiyi görmemiş Tarık ise eski hayatına geri dönmüştür.

Yarışmanın en favori isimlerinden birsi de Eray'dı. Biri Bizi Gözetliyor evinde Eray evin Bay Mantık lakabıyla anılan ismi olmuştu ve yarışmadan çıktıktan sonra birinci olan Melih ile bir sitcom dizide rol almış fakat ilgi görmeyince dizi yayından kaldırılmıştı.

guncel,magazin,bbg,biri bizi gozetliyor,bbg 2015,bbg ne zaman,biri bizi gözetliyor ne zaman başlaycak,biri bizi gözetliyor başvuru,yeni biri bizi gözetliyor ne zaman,bbg yeniden mi başlıyor,biri bizi gözetliyor yeniden başlayacak mı,bbg mi başlıyor,biri bizi gözetliyor başvuru 2015,bbg başvuru yapma,bbg başvuruları ne zaman,bbg katılma şartları,biri bizi gözetliyor katılma şartları,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları