14 Haziran 2015 Pazar

İnadına Aşk Yalın Kimdir (Can Yaman)

İnadına Aşk dizisi içerisinde baş rol oyuncuları hakkında bilgilerimizi sizler ile paylaşmaya devam ediyoruz. Bu yazımız dahilinde sizlere “İnadına Aşk Yalın Kimdir” isimli bir başlık altında aslında gerçek ismi ile “Can Yaman kimdir” gibi bilgilerimizi derlediğimiz sunum paylaşımımızı hazırlıyoruz. Yazı içerisinde “Can Yaman Foto Galerisi, Can Yaman Biyografisi” gibi bir çok temel bilgilerinden oluşan başlıklar bulabileceksiniz. Sosyal Medya hesaplarını’da paylaşacağım konumuzda merak ettiğiniz ve bulamadığınız her ne varsa “İnadına Aşk Yalın Kimdir (Can Yaman)” isimli konumuzun altında bulunan yorum alanımızdan bizlere sorabilirsiniz sizler için araştırıp yazımıza ekledikten sonra soran kişiye mail ile detayları yollayacağımızı bilmenizi isteriz, Fakat çok fazla özele giremediğimizi’de punto şeklinde altını çizeriz.
Şimdi dilerseniz, İnadına Aşk Yalın hakkında bildiklerimizi ve İnternet üzerinden edindiğimiz bilgiler derleyip bir başlık altında toplayalım ne dersiniz?

İnadına Aşk Yalın kimdir

Aşk dizilerine bir yenisi daha eklendi derken aslında bizi merakta koyan FOX TV’nin yepyeni Aşk Dizisi İnadına Aşk isimli dizinin 2.Başrol oyuncusu olan Can Yaman’ın canlandırdığı karakter “YALIN ARAS” olmuştur. Kendisi çok mu çok prestijli bir ailenin veliahtıdır. Kos koca Holding olan “Aras Teknoloji” markasının sahibi olan Yalın Aras fazlasıyla çapkın bir kişiliğe sahiptir. Tıpkı Gri’nin Elli Tonu isimli dizi edasıyla bir kadından bir kadına atlayan Yalın’ın en büyük hayranı ise “DEFNE” olmaktadır. Defne onun şirket bünyesinde yer almak için bildiğiniz üzere Üniversiteyi bitirmiş ve kendisini Aras Teknoloji’ye kapaklamıştır.
Aslında Yalın’ın böylesine modern gelişmiş bir aileden geldiğine bakmamak lazım, Kendisi tam bir doğa adamı ve avcı ünvanı almış bir Avcıdır. Kendisi Dağlarda gezmeyi ve avlanmayı sevdiği gibi işi gereği KOD yazmak zorunda bırakılmıştır. Birde beraber çalıştığı Kuzeninin aksine Yalın Sosyal medya müdavimi değildir, Aksine tatlı dillilikten haberi bile olmayan bir birey konumundadır. Kendisi kadınların erkeklerden daha zeki oldukları konusuna pek ihtimal vermez zaten kendisi Tek gecelik ilişkilerin adamıdır. Zaten Defne hayatına girdikten sonra ve kuzeni ile birlikte samimileştikten daha sonra Kuzeni Denizi kıskanmasıyla iş işten çoktan geçmiş olacak ve Aşk bacayı saracaktır.

Can Yaman Kimdir

Can Yaman hakkında İnternette aslında pek fazla bilgi bulamayabilirsiniz, Bende buna müteakip çok fazla araştırma yapmak zorunda kaldığımı belirtmek isterim sadece sizlerin sorusu olan “Can Yaman Kimdir” için en azından 40 dakika uğraştığımı bilmenizi isterim..
Can Yaman Kimdir
Can Yaman Kimdir
Can Yaman, 1989 Doğumlu yakışıklı ve daha taze denilecek kıvamda bir oyuncumuzdur. Taze dediysek Acemi demiyoruz Kendisi Bilfen Kolejinde ilk öğretimini tamamladıktan sonra İtalyan Lisesinde Lise hayatını sürdürmüştür, Aslında buradan anlayabiliriz bildiği dillerden biriside İTALYANCA olabilir. Sonrasında üniversite olarak YediTepe Üniversitesi olmuş okuduğu bölüm ise HUKUK bölümüdür ama ne hikmetse Tiyatroya yakışıklılığı ile yönelmeyi başarabilmiştir. Hakkında detaylarımız bu şekilde elbette ilerleyen günlerde hakkında bir çok bilgileri İnadına Aşk Yalın sayesinde toplamayı başarabileceğiz şimdilik ne Vikipedia Can Yaman hakkında bir şeyler paylaşmış nede başka bir paylaşımda bulunan köklü bir site var açık söylemem gerekirse sanırım en çok detaylar bizim yazdığımız bu yazıdan ibaret yakında görüşürüz yine..
Can Yaman Foto Galeri
Can Yaman Resimleri yani Fotoğrafları için görsel şölen hazırlamak istedim, Aslında bende bir erkeğim bu şekilde sözler ters tabii ki ama illaki beğenen kız takipçileri olacaktır. Kıskanarak yok tipsiz şu bu diyemiyorum içimden gelmiyor diyebilirim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları