14 Haziran 2015 Pazar

İnadına Aşk Defne Kimdir (Açelya Topaloğlu)http://www.yuuh.org/wp-content/uploads/2015/06/Acelya-Topaloglu-Sac-rengi-383x357.jpg

Fox TV’nin yeni yapımlarından birisi olan İnadına Aşk dizisi içerisindeki karakterleri ve bu karakterlere ait oyuncuları hakkında sizlere bilgi hazırlamak için bir zincir oluşturmak istiyorum sonrasında birde elimizden gelirse eğer “İnadına Aşk oyuncuları” adı altında birde temel sunum paylaşımımız olacaktır nitekim bizim zamanlarımız son zamanlarda biraz kısıtlı olduğu için bu gece yazıp ekler miyim bilmiyorum, yinede sizler için detayları kaçırmamak adına paylaşımlarımızı sergilemenin en doğru bir yol olacağı konusunda düşüncelerimiz vardır tabii ki.
İnadına Aşk Defne Kimdir isimli yazımızın içerik konusu olan ve gerçek adı ile Açelya Topaloğlu kimdir nedir neyin nesidir gibi detaylara ineceğiz, Fakat birde belirtmek istediklerimin arasında şu’da var ki “Açelya Topaloğlu Mustafa Topaloğlunun neyi” işte bizimde merak ettiklerimiz gibi sizinde bilgilenmesini istediğimizden dolayı bu tür detaylara’da ineceğimizi bilmeniz yeterli olacaktır.

İnadına Aşk Defne Kimdir

Açelya Topaloğlu Dizideki rolü gereği, Defne karakterini canlandırmaktadır. Bir çok Aşk dizilerinde olduğu gibi “Çok geveze, Zeki ve güzel” bir karakteri canlandırmaktadır. Bir çok konuda kendisini haklı gören Defne, Karşısındaki kişinin yenilgiyi kabullenmediği sürece çenesi ile tüm hünerleri sergiler ve rakibini halt eder yani çenesi onun en büyük silahı konumundadır. Yani bu yönünü o kadar iyi kullanıyor ki Dünya’nın en baron ailesi olan Barutçu (Kendi Ailesi) Ailesini kandırır ve İstanbul’da okumak için yola koyulur okul hayatı başarılarla dolu geçerek okulunu iyi bir şekilde bitirdikten sonra mezun olur, Burada Bilgisayar Mühendisi olan Defne, Tek hayali olan “Aras Teknoloji” bünyesi altında çalışmak için kolları sıvar, Bu arada Diğer baş rol oyuncusunun (Yalın Aras) Can Yaman’in dizideki prestijli şirketidir. İnadına Aşk Defne hakkında sanırım bu kadar bilgi yeter şimdiyse “Açelya Topaloğlu Biyografisi” hakkında detaylara bir göz atalım.

Açelya Topaloğlu Kimdir

Bu güzel güzellik aslında genç mi genç güzel mi güzel bir yetenekli oyuncumuzdur, Fox TV inadına aşk dizisinden sonra eminimki yıldızı bir kaç kat daha parlayacaktır.
Açelya Topaloğlu Foto galeri
Açelya Topaloğlu Foto galeri
İstanbul Doğumlu olan Açelya Topaloğlu, 19kasım 1986 yılında dünyaya gelmiştir. Babası, Ömer Topaloğlu ve Annesi ise Gülümser Topaloğludur. Yani buradan şunu anlıyoruz ki “Mustafa Topaloğlu” Açelya’nın bir şeyi olmuyor ha belkide amcasıdır araştırmak gerekiyor. Çok küçükken dans ile yeteneklerini sergileyen Açelya, Üniversiteye kadar dans eğitimine profesyonel olarak devam etmiştir. Bu yeteneğini Türkiye’nin en büyük Dans toplumlarından birisi olan ANADOLU ATEŞİ ekibi arasında boy gösteren Açelya Topaloğlu Üniversite’de ise Tiyatroya daha çok ağırlığını koymuş ve bu yolda 2008-2009 yılında MSM-Actor Studio ‘da müzikal eğitimi alıp 2009 yılında MSM-Konservatuvar Tiyatro Bölümü ‘nü kazanıp 2013 yılında mezun olmayı başarabilmiştir.

Açelya Topaloğlu ve Oynadığı DizilerFilmler

Sinema filmleri olarak başlamak istiyorum ilk deneyimi, Beni Seviyorum isimli sinema filmi olmuştur bu film hakkında detaylarım maalesef yok. İkinci olarak 2013 yılında vizyona giren “Arkadaşlar arasında” sinema filminde rol almıştır.
  • 2008 yılında “Aşk Yakar” isimli dizide “Belda” karakterini canlandırmıştır.
  • 2010 yılında “Arka sokaklar” dizisinde “Ahu Gözcü” olurken.
  • 2011 yılında “Gece Sularında İstanbul” Bu televizyon filminde “Nihan” karakterini canlandırmıştır.
  • 2012 “Eve Düşen yıldırım” isimli dizide “Sevda” olurken
  • 2014 – 2015 yılları arasında severek izlediğimiz “Kaçak Gelinler” isimli dizide ise “Almilla Peker” isimli karakteri oynamıştır.
  • 2015’in Haziran ayında televizyonlarımıza FOX TV ekranlarında gösterime girecek olan “İnadına Aşk” isimli dizide başrolü alarak burada “Defne” karakterini canlandırmaktadır.

Açelya Topaloğlu Foto Galeri

Burada sizlere “Açelya Topaloğlu resimleri ve fotoğrafları” içeren foto galeri ile yazımıza son olarak görselleri ekleyip yazımızı sonlandıracağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları