6 Haziran 2015 Cumartesi

Fabrika Kızı Dizisi Oyuncuları ve Konusu - Fabrika Kızı Dizisi Ne Zaman Başlıyor

fabrika kızı dizisi

FABRİKA KIZI DİZİSİ 

Bu yaz ekranlarda olacak ve yeni başlayan diziler arasında yer alacak dizilerden bir tanesi de Fabrika Kızı dizisi. Show Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşarak yayın hayatına başlayacak olan dizinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor.İzlenme oranları ve ne zaman başlayacağı  merak edilen Fabrika Kızı dizisi yakında Show Tv ekranlarında olacak.Dizi hakkında diğer bilgiler haberimizde saklı.
Yaz sezonu dizilerinin tanıtımları yavaş yavaş yapılmaya başlandı ve izleyiciye sunuldu Show Tv ekranlarında ise Fabrika Kızı adlı dizinin şu sıralar tanıtımları dönmekte.Fabrika Kızı adlı dizinin oyuncu kadrosu ve konusu dikkatleri üzerine çekerek sezona iddialı bir giriş yapması bekleniyor.Yönetmenliğini Hakan Arslan'ın üstlendiği Fabrika Kızı adlı dizinin senarist koltuğunda oturan isim Gökhan Horzum.

FABRİKA KIZI DİZİSİ KONUSU

Sow Tv ekranlarında yayınlanacak olan Fabrika Kızı adlı dizinin konusu da son günlerde dizinin tanıtımlarını izleyenlerin ilk aklına gelen sorulardan oluyor. İşte dizinin konusu; Aylin 30 yaşında genç güzel ve ayakları üzerinde durmayı başaran dirençli bir kadındır. Her zaman iyi bir hayat süren Aylin ailesi tarafından da iyi yetiştirilmiştir.

Aylin'in iş ve aşk üzerine herkesten biraz daha fazla hırsı ve hayalleri vardır. Kendine güveni fazlasıyla olan Aylin'in bir gecede bütün hayatı değişir. İş ve aşk konusunda da büyük hayalleri vardır. Sevgilisi ile evlenmeyi iş yerinde ise terfi ederek yükselmeyi kendi kafasında planlar ve hayal eder.

İş yerinde terfi etmeyi beklerken bir anda işten kovulur ve evlenmeyi düşündüğü adamda onu terk edince Aylin'in hayatı alt üst olur.Kendisini bir anda fabrikada çalışırken bulur ve yaşadığı şok ile çığlığı basar. Hiç bir zaman başarısız olmayacağına inanan ve başarısız olan insanların suçu kadere attıklarını söyleyen Aylin'in korktuğu başına gelmiştir.

FABRİKA KIZI DİZİSİ KONUSU 

Bu yaza damga vuracak iddialı bir dizi olan Fabrika Kızı adlı dizi çok yakında Show Tv ekranlarında olacak yayın tarihi ve saati henüz belli olmayan dizinin Haziran ayı içerisinde ekranlara gelmesi bekleniyor. Fabrika Kızı dizisi oyuncu kadrosu ise birbirinden usta isimlerden oluşuyor. Özellikle başrol oyuncusu olan ve Fabrika Kızı Ayin karakterini canlandıran Fulya Zenginer dikkatleri üzerine çekmeyi başaran isimlerden. İşte dizinin oyuncu kadrosu ;

Fabrika Kızı Dizisi - Aylin - Fulya Zenginer (Kimdir)

Fabrika Kızı Dizisi - Ferhat - İsmail Demirci
Fabrika Kızı Dizisi - Cansın -Fırat Albayram
Fabrika Kızı Dizisi - Muzaffer Ana - Aydan Burhan
Fabrika Kızı Dizisi - Selim - Tezcan Fenerciler
Fabrika Kızı Dizisi - Nuriye - Özge Korkmaz
Fabrika Kızı Dizisi - Damla Gü - Begüm Yılmaz
Fabrika Kızı Dizisi - Yetkin Birol Şimin - Burak Satıbol
Sedat Bilenler
Alayça Öztürk
Tuğçe Karaoğlan

dizi,fabrika kızı,fabrika kızı dizisi nerede çekiliyor,show tv fabrika kızı,fabrika kızı ,fabrika kizi dizisi ne zaman başlayacak,oyuncuları,fabrika kızı konusu,fabrika kızı dizisi oyuncuları,fabrika kızı aylin,fabrika kızı dizisi nerede çekiliyor,fabrika kızı dizisi müziği,show tv fabrika kızı dizisi,fabrika kızı dizisi foto,fabrika kızı aylin kimdir,fabrika kızı aylin gerçek ismi,fabrika kızı dizisi hikayesi,fabrika kızı aylin kindir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları