6 Haziran 2015 Cumartesi

Fabrika Kızı Dizisi Aylin Kimdir, Fulya Zenginer Kaç Yaşında Boy Kilo


FABRİKA KIZI AYLİN KİMDİR

Ekranlarda birbiri ardına başlaya yeni sezon dizileri seyirci tarafından takibe alınmış durumda. Tanıtım videoları televizyon kanallarında dönmeye başlayan dizilerin ilk yayın günleri şuan için netleşmemiş durumda fakat hepsi çok yakında yayına girecek.
Yeni başlayacak olan dizilerden bir tanesi de Fabrika Kızı dizisi olacak. Tanıtım videolarında dikkat çeken başrol oyuncusu Fulya Zenginer dikkat çekiyor. Fabrika Kızı dizisinde Aylin karakterini canlandıran Fulya Zenginer büyük beğeni topluyor. Show Tv ekranlarında başlayacak olan dizi merakla bekleniyor.

Yapımcılığını Organize Filmler'in üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Hakan Arslan senaristliğini ise Gökhan Horzum üstleniyor. Baş rollerinde Fulya Zenginer ve Tezcan Fenerciler'in rol aldığı dizi yakında Show Tv ekranlarında seyirci ile buluşacak.

Yaz sezonunun gelmesi ile ekranlarda sayıları artan sezon dizileri yakında birbiri ardına yayın hayatına başlayacaklar. Çoğu kanal yeni dizilerinin tanıtım videolarını izleyenlerine sunarken ekran başındakilerin ilk dikkatini çeken konu ise dizi oyuncuları oluyor. Dizilerin konusu ve oyuncuları her zaman olduğu gibi bu sezonda merak ediliyor.

FABRİKA KIZI DİZİSİ AYLİN ( FULYA ZENGİNER ) KİMDİR 

Show Tv ekranlarının yeni dizisi olan Fabrika Kızı dizisinde büyük dikkat çeken isim baş rol oyuncusu Fulya Zenginer oldu. Fabrika Kızı dizisi Aylin karakterini canlandıran Fulya Zenginer tanıtım videolarında seyircinin dikkatini güzelliği ile çekiyor.

Yaş : 25
Boy : 1,61
Kilo : 50
Doğum Yeri : İstanbul
Eğitimi : Halkla İlişkiler Mezunu

21 Temmuz 1989 doğumlu olan genç ve güzel oyuncu Fulya Zenginer İstanbul doğumludur. Fulya Zenginer ilk ve orta öğrenimini Zeytinburnu Nuri Paşa İlköğretim Okulu'nda okumuştur.Lise eğitimini Bakırköy Lisesi'nde tamamlayan Fulya Zenginer daha sonra üniversite öğrenimini Haliç Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü'nde tamamlayarak mezun olmuştur.

İlk oyunculuk deneyimini Star Tv de yayınlanan İki Aile dizisinde tecrübe etmiştir. Daha sonra oyunculuk alanında ki tecrübesini Küçük Kadınlar ve Tövbeler Tövbesi adlı diziler ile güçlendirmiştir. İlerleyen yıllarda Benim İçin Üzülme adlı dizide rol almış ve Dizi Magazin adlı programın sunuculuğunu yapmıştır.

Fulya Zenginer Fotoğrafları Resimleri



biyografi,dizi,guncel,fabrika kızı aylin kimdir,fulya zenginer kimdir,fabrika kızı dizi oyuncuları, aylin kaç yaşında,fulya zenginer boy kilo,fulya zenginer biyografisi,fulya zenginer nereli,fabrika kızı dizisi aylin gerçek ismi nedir,fabrika kızı başroldeki kızın gerçek adı,fabrika kızı dizisi aylin gerçekte kimdir,fabrika kızı dizisi aylin boy kilo saç rengi,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları