20 Haziran 2015 Cumartesi

Sen Benimsin Oyuncu Kadrosu Karakterleri Konusu

Sen Benimsin Oyuncu Kadrosu Karakterleri Konusu Fragmanı

Sen Benimsin oyuncu kadrosu

Sen Benimsin Oyuncu Kadrosu Karakterleri Konusu FragmanıSen Benimsin dizisi yakında Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Daha önce Ömrüm Bir Sessiz Çığlık olarak açıklanan sonrasında ise O Aşk Benim olarak değiştirilen dizinin ismi yeniden değişti. Dizinin ismi Sen Benimsin olarak değiştiği açıklandı.
Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği Sen Benimsin dizisi yakında Fox Tv ekranlarında başlayacak. Pastel Film  O Hayat Benim dizisinin de yapımcılığını üstleniyor. Bu sezon Sen Benimsin dizisi ile birlikte Pastel Filmin Fox Tv ekranlarında yayınlanan üçüncü dizi olacak.
Sen Benimsin dizisi başrol oyuncusu ise Buket Dereoğlu olarak açıklandı.

Sen Benimsin Oyuncu Listesi

Rüveyda ÖKSÜZ(Nağme): 1994 İstanbul doğumlu olan oyuncu 21 yaşındadır. Uzay bilimleri bölümü öğrencisidir 2013 Miss Türkiye birincisidir. Oyunculuk ve modellik yapmaktadır.

Nağme ünlü bir piyanist olma yolunda emek verirken Ejder ile tanışır ve bir anda hayatı değişir. Nağme Ejder’le bir trafik kazası sonrası tanışır ve ilk görüşte aşk gerçekleşir. Annesi ile beraber İstanbul’da yaşarken, Ejder’in peşinde Bursa’ya konağa gelir.
rüveyda öksüz o aşk benim oyuncu kadrosu

Gökhan KESER(Ejder): En son Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması finaline kadar gelmişti.

Büyük ve zengin ailenin oğludur. Annesi onu gelecekleri için başka bir kızla evlendirmek isterken o Nağme’yi çok sevmiş ve ailesine onu kabul ettirmeye çalışmıştır. Ejder’in başı hayranı olan elvan ile derttedir.

gökhan keser ömrüm sessiz bir çığlık oyuncu kadrosu

Buket Dereoglu(Nevin DENİZ): 1970 İstanbul doğumlu olan oyuncu 45 yaşındadır. En son Pulsar dizisinde başrol oynayarak izleyicinin beğenisini kazanmıştı

Nağme’nin annesidir. Başarılı bir piyanisttir. Nağme’yi Ejder’den korumak için o da Bursa’ya gelecektir.
Buket DEREOĞLU o aşk benim dizisi oyuncu kadrosu

Güven HOKNA(Bereket YENİLMEZ): İkinci Bahar filminde ki rolü ile izleyicinin beğenisini kazanmıştı
Ejder’in annesidir. Amacı Ejder’i başka bir kızla evlendirmektir.
güven hokna Sen Benimsin dizisi oyuncu kadrosu


Dila DANIŞMAN(Elvan ZORLU): Ejder’i ölümöüne seven bir kızdır. Bir oyunla Ejder’in bi gece koynuna girmiştir. Abisi Elvan’ı bulduklarında öldürmeye yemin etmişlerdir. Bu nedenle Ejder ona sahip çıkmaya çalışmaktadır
Dila Danışman ömrüm sensiz bir çığlık oyuncu kadrosu

Burak SERGEN(Şimal TOPRAK)Oğlu askerde şehit düşmüştür. Bu nedenle psikolojik sıkıntılar yaşamaktayken Besime’den küçük çocuğu alınıp Şimal ve Şefika çiftine verilmiştir.

burak sergen ömrüm sessiz bir çığlıkSeda AKMAN(Şefika TOPRAK): 1987 Kütahya doğumlu olan oyuncumuz uluslar arası güzellik yarışmasında 4. olmuştur. Şimdilerde modellik ve oyunculuk yapmaktadır. Acil Servis dizisi kadrosuna alınmış; ancak  dizi isim değiştirdikten sonra tekrar kadroya alınmamıştır.

Dizinin acılı kadınlarındandır. Oğlu askerde şehit olunca başkasının oğluna üvey analık yapmak zorunda kalmış ve kalbi katılaşmıştır. Ejder’i amcasının kızı ile evlendirmek istediği için Nağme’nin Ejder ile olan ilişkisine kesinlikle karşı çıkmaktadır.
seda akman o aşk benim oyuncu kadrosu

Ruhi SARI(Ahlaz TOPRAK): Diğer Yarım dizisinde oynadığı karadenizli kaptan rolü ile unutulmaz arasına giren oyuncu 1972 Trabzon doğumludur.

Ejder’in abisidir. Besime ile evlenmiştir, doğan çocuklarını ise abisine vermek zorunda kalmıştır. Ejder’e yardımcı olacak iyi birsidirRuhi SARI o aşk benim oyuncu kadrosu

Ekin TÜRKMEN: 1984 Nevşehir Kozaklı doğumlu olan sinema ve dizi oyuncusudur. Aşk Emek İster ve Hatasız Kul Olmaz dizileride canlandırdığı başarı rolleri ile hafızalarda yer etmiştir

ekin türkmen o aşk benim oyuncu kadrosu

Özgül KAVRUK (Cemile YENİLMEZ):1977 Aydın doğumlu olan güzel oyuncu 38 yaşındadır. İlk dizi deneyimi ise 2001 yılında yayınlanan Böyle mi Olacaktı dizisidir.  Son olarak Kızım Nerde ve Sakarya Fırat dizisinde rol almıştır.

Sen Benimsin dizisinde ize Cemile Yenilmez karakterini canlandıracaktır. Cemile Yenilmez Ejder’in ablasıdır. Genç yaşta yaşadığı yasak aşkı nedeniyle dışlanmıştır. Hayattan zevk almayan bit tiptir. Nağme’ye konakta yardımcı olacaktır.
özgül kavruk Ömrüm Sessiz Bir Çığlık

Bülent BİLGİÇ(Ali): Konağın ayak işlerine bakan yardımcı elemanıdır.

Ömrüm Sessiz Bir Çığlık bülent bilgiç

Özlem BAŞKAYA

Unknown

Tolga SARITAŞ : Muhteşem Yüzyılda Şehzade cihangir rolünde oynadı. 1991 doğumlu ve aynı zamanda gitaristtir.

tolga sarıtaş ejder Sen Benimsin dizisi oyuncu kadrosu

Fırat TANIŞ: 1975 İstanbul doğumlu olan sinema ve dizi oyuncusu 40 yaşındadır. İzleyiciler onu Geniş Aile dizisinde oynadığı rol ile tanır. 
Fırat Tanış Sen Benimsin dizisi oyuncu kadrosu

Sen Benimsin Dizisi Tanıtım Fragmanı


Sen Benimsin dizisi ile ilgili bilgiler geldikçe siz değerli ziyaretçilerimiz ile paylaşılacaktır.
Sen Benimsin oyuncu kadrosu ve karakterleri açıklandıkça sizlerle paylaşacağız
Acil Aşk Aranıyor gözde mukavelat resimleri fotoğrafları

EtiketlerSen Benimsin dizisi konusu / Sen Benimsin fragmanı / Sen Benimsin karakterleri / Sen Benimsin Oyuncu Kadrosu / Sen Benimsin Oyuncu listesi / Sen Benimsin Oyuncuları / Sen Benimsin resimli tam oyuncu kadrosu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları