20 Haziran 2015 Cumartesi

Sen Benimsin 2. Bölüm Fragmanı 26 haziran

Sen Benimsin 2. bölüm Fragmanı 26 haziran

Sen Benimsin 2. bölüm Fragmanı 26 haziran

Sen Benimsin 2. bölüm Fragmanı 26 haziranFox Tv’nin yeni dizisi Sen Benimsin dizisi 2. bölümü ile 26 haziran cuma günü 21:00 da izleyicisi ile buluşacak. Fox Tv’nin iddialı yapımı Sen Benimsin ilk bölümü ile izleyiciyi kendine bağlamaya başladı. Fox Tv’de sezon dizilerinin birer birer sezon finali yapmasının ardından Fox Tv’nin yaz dönemi için izleyicilerine hazırladığı yaz dizileri de bir bir görücüye çıkıyor.

Sen Benimsin dizisi 2. Bölüm Özeti

Sen Benimsin 2. bölüm Fragmanı 26 haziranBursa’da yaşayan Ejder çok zengin bir ailenin oğludur. Başarılı bir iş adamı olan Ejder İstanbul’da hayatını değiştirecek olan Nağme ile tanışır. Nağme çok güzel ve alımlı bir kızdır. Ejder Nağmeye ilk görüşte aşık olur. Nağme ile evlenmeyi düşünen Ejder onu Bursa’ya getirir ve hayatlarının en zor günleri onları Bursa’da bekler. Nağme ve Ejder aşkı ebedi mi kalacaktır yoksa yok mu olacaktır?
Sen Benimsin 2. bölümü ile 26 haziran cuma 21:00 da Fox Tv ekranlarında

Sen Benimsin 2. bölüm Fragmanı


EtiketlerSen Benimsin 2 / Sen Benimsin 2 fragman / Sen Benimsin 2. bölüm / Sen Benimsin 2. bölüm izle / Sen Benimsin 26 haziran / Sen Benimsin 26 haziran fragman / Sen Benimsin 26 haziran videsu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları