18 Haziran 2015 Perşembe

NTV Lingo Yarışmasına Nasıl Başvuru Yapılır Başvuru Formu

NTV Lingo Yarışmasına Nasıl Başvuru Yapılır Başvuru Formu

NTV Lingo Yarışmasına nasıl başvuru yapılırTürkiye’nin sevilen haber ve spor kanallarından biri olan Ntv ekranlarında yeni bir yarışma programı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.
Dilara Önder’in sunumu ile Ramazan ayı boyunca Ntv ekranlarında olacak yapım için yarışmacı başvuruları ise başladı.
Peki nasıl bir yarışma bu Lingo:
Lingo’da tek gerekli şey şans ve dikkat.

Lingo Yarışmasının Kurallar ise şu şekilde

NTV Lingo Yarışması başvuru formuHer takım iki kişiden oluşuyor ve iki takım karşı karşıya geliyor ve karşılarına çıkan kelimeleri ilk harflerine bakarak tahmin etmeye çalışıyor.
Birinci turda 5 harfli 5 kelime, ikinci turda 6 harfli 5 kelime, üçüncü turda 7 harfli 1 kelime yer alıyor. İki takımın da önlerinde sayılardan oluşan kendi lingo kartları yer alıyor. Her doğru bildikleri kelime için önlerinde duran kavanozdan 2 top çekme hakkı elde ediyorlar. Çekilen topların üzerinde yazan rakamlar, lingo kartında kapatılıyor. Yatay, dikey veya çapraz olarak bir sıradaki tüm rakamları kapatmayı başaran takım ‘’LINGO’’ yapıyor ve daha fazla puan kazanarak finale bir adım daha yaklaşıyor
Aslında bizim yıl başlarında oynadığımız Çinko oyununa çok benziyor. Orada Tombaladan çekilen sayılar kapatılıyordu. Burda ise bildikleri kelime kadar top çekme hakkı elde ediyorlar.
İlk iki turda yüksek puan toplayan takım ise finale kalıyor

NTV Lingo Yarışmasına Nasıl Başvuru Yapılır

Ntv ekranlarında yayınlanacak Lingo yarışmasına başvuru çok kolay sadece aşağıda verdiğimiz linke tıklayıp formu doldurmanız yeterli olacaktır. Bilgileri yanlış vermeniz size ulaşamamaları anlamına gelir.
http://www.ntv .com.tr/yasam/lingoyarismaci-basvuru-formu,8AfxmBoPa0mAaoRg94OD7w
Aslında kelime yarışması gibi görünen yarışmada ihtiyacınız olan tek şey çok iyi bir kelime sıkma ve sallama becerisi


EtiketlerNTV Lingo / NTV Lingo başvuru / NTV Lingo başvuru formu / NTV Lingo bölüm izle / NTV Lingo hangi günler yayınlanıyor / NTV Lingo nasıl başvuru yapılır / NTV Lingo yarışması

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları