20 Haziran 2015 Cumartesi

Kiraz Mevsimi 51. Bölüm Fragmanı Sezon Finali 27 Haziran

Kiraz Mevsimi 51. Bölüm Fragmanı Sezon Finali 27 Haziran

Kiraz Mevsimi 51. Bölüm Fragmanı Sezon Finali 27 Haziran

Kiraz Mevsimi 27 haziran fotoğraflarıFox Tv’nin en sevilen dizilerinden Kiraz Mevsimi için sezon finali zamanı geldi çattı. Yaz sezonu dizilerinin yaz yağmurları gibi televizyonlara yağmaya başlamasının ardından kendini ispatlamış sezon dizileri ise yeni sezonda izleyicisi ile buluşmak üzere sezon finali yapmaya başladı.

Kiraz Mevsimi 51. Bölüm Sezon Finali Özeti

Kiraz Mevsimi 51. Bölüm özetinde Ayaz’ın Öykü’ye evlilik teklifi eder. Evlilik teklifine uçarak evet diyen Öykü Ayaz ile evlilik için kolları sıvar. Öykü ve Ayaz’ın evlilik hazırlıkları ise görmeye değerdir. Öykü ve Ayaz evlilik hazırlıkları yaparken başlarına gelmeyen sakarlık kalmayacaktır. Heyecandan uçan ikili bakalım sıkıntısız düğünlerini gerçekleştirebilecekler mi?
Kiraz Mevsimi 51 sezon finali Fotoğrafları

Kiraz Mevsimi 51. Bölüm Fragmanı Sezon Finali

Kiraz Mevsimi 51. Bölüm fragmanı yayınlanmamıştır. Kiraz Mevsimi 51. Bölüm fragmanı 20 haziran saat 23:45 de sayfamıza eklenecektir.

EtiketlerKiraz Mevsimi 27 Haziran final / Kiraz Mevsimi 27 Haziran sezon finali / Kiraz Mevsimi 51 / Kiraz Mevsimi 51 final / Kiraz Mevsimi 51 fragman / Kiraz Mevsimi 51 sezon finali / Kiraz Mevsimi 51. Bölüm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları