6 Haziran 2015 Cumartesi

Kalbim Ege’de Kaldı Dizisi – Kanal D

Kalbim Ege’de Kaldı  dizisinin oyuncuları,Kalbim Ege’de Kaldı  dizisinin konusu nedir, ne zaman yayınlanacak ve Kalbim Ege’de Kaldı  dizisiyle ilgili diğer tüm bilgiler ve güncel fragmanlar bu sayfada

Kalbim Ege’de Kaldı’nın Tanıtım Fragmanı Beğeni Topladı

Kanal D’nin, yapımını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliği Ömer Uğur ve Eray Koçak’ın gerçekleştirdiği, senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda Alper Saldıran, Oya Unustası, Eren Hacısalihoğlu, Celile Toyon, Şerif Erol, Aslı Omağ, Emine Kürük, Serhat Özcan, Süha Çağrıcı, Nehir Akkoç, Lemi Filozof, Neşem Akan ,Yeliz Akkaya ,Selin İleri, Özge Sarıtaş, Leyla Göksün, Onur Özaydın, Ceylin Yüksek, Yağız Yeşiltepe, Atilla Karagöz, Deniz Yağcı, Yiğit Pembe, Yiğit Gültekin’in yer aldığı yeni dizisi “Kalbim Ege’de Kaldı” nın ilk fragmanı dün akşam yayınlandı.
FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 
İzmir’de start alan “Kalbim Ege’de Kaldı” dizisinin çekimleri Çeşme, Seferihisar ve Ildır’ da devam ederken, yayınlanan ilk fragmanı internet ve sosyal medyada büyük merak uyandırdı.
Ege’ nin büyülü atmosferinde geçen romantik bir aşk hikayesini ekrana getirmeye hazırlanan “Kalbim Ege’de Kaldı” Haziran ayında izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.
Birbirine tamamen zıt iki aile ve bu iki ailenin çocukları olan Zeliş ile Mustafa’nın nefretle başlayan aşklarının komik bir dille anlatıldığı dizinin genel hikayesi şöyle;
Tesadüfler sonucu bir araya gelen, iki zıt kutup, Zeliş ve Mustafa’nın ortak, çok büyük bir noktaları vardır: IRAZ NİNE.kalbim-egede-kaldı-00006
Iraz Nine, 1970 Yılı Gediz Depremi’nde evlat edindiği iki kızı büyüyünce iki delikanlı ile evlendirilir. Ancak iki bacanak para yüzünden birbirlerine düşman olurlar. Nedeni ise paradır. İşte Zeliş ve Mustafa bu iki düşman ailenin çocuklarıdır. Iraz Nine’nin bu düşmanlığa son verecek, iki gencin mutluluğunu sağlayacak fikri oldukça nettir. Zeliş ve Mustafa evleneceklerdir. Iraz Nine’nin tüm mirası da onların olacaktır. Eğer boşanmaya kalkarlarsa davayı açan taraf tüm mirası kaybedecektir. Formalite evliliği yapan Mustafa ve Zeliş karşı tarafı boşanmaya ikna etmek için karşılıklı akıl almaz oyunlar oynarlar. Ta ki Yaman Eryaman köye gelene kadar.
Zeliş ile Yaman arasında başlayan aşk sonucunda Mustafa gerçeği anlayacak, Zeliş’i kendine geri döndürmek için büyük bir mücadele verecektir. Zeliş ise kocası ve yıllarca hayallerini süsleyen patronu Yaman arasında kalır.
Kalbim Ege’de Kaldı Dizisi Oyuncularını Yakından Görmek İçin Tıklayın
Kalbim Ege’de Kaldı Resimleri İçin Tıklayın

Kalbim Ege’de Kaldı çok yakında Kanal D’de

Kalbim Ege'de Kaldı (3)Kanal D’nin, yapımcılığını Limon Film’in üstlendiği, yönetmenliği Ömer Uğur ve Eray Koçak’ın yaptığı, senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda Alper Saldıran, Oya Unustası, Eren Hacısalihoğlu, Celile Toyon, Şerif Erol, Aslı Omağ, Hülya Böcekli, Serhat Özcan, Süha Çağrıcı, Nehir Akkoç, Lemi Filozof, Neşem Akan , Yeliz Akkaya , Selin İleri, Özge Sarıtaş, Leyla Göksün, Onur Özaydın, Ceylin Yüksek, Yağız Yeşiltepe, Atilla Karagöz, Deniz Yağcı, Yiğit Pembe, Yiğit Gültekin’in yer aldığı yeni dizisi “Kalbim Ege’de Kaldı” çok yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.
Çekimleri İstanbul ve İzmir’de devam eden “Kalbim Ege’de Kaldı” dizisinin setinden ilk kareler basınla paylaşıldı.
Çok yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanan, Birbirine tamamen zıt iki ailenin tatlı sert çatışmalarını komik bir dille ekrana yansıtan dizi şimdiden büyük merak uyandırdı.
Dizinin Genel Konusu:kalbim-egede-kaldı-00004
Zeliş ve Mustafa birbirine tamamen zıt iki kutup olsa da çok önemli bir ortak noktaları vardır, oda Iraz Nene’dir. Iraz Nene, 1970 Yılı Gediz Depremi’nde iki tane kız çocuk evlat edinir. Kızları büyüyünce iki delikanlı ile evlenir. Ancak iki bacanak günün birinde birbirlerine düşman olurlar. Nedeni ise paradır. Iraz Nine’nin bu düşmanlığa son verecek bir fikri vardır oda bu iki düşman ailenin çocukları olan Zeşil ve Mustafa’nın evlenmesidir.Iraz Nene’nin kendince bulduğu bu fikir Yaman Eryaman köye gelmesi ile bambaşka bir boyut kazanır. Zeliş ile Yaman arasında başlayan aşk sonucunda Mustafa gerçeği anlayacak, Zeliş’i kendine geri döndürmek için büyük bir mücadele verecektir
Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu:
Yapım                                  : Limon Film
Yapımcı                               : Hayri Aslan
Uygulayıcı Yapımcı               : Faruk Uçan
Yönetmen                             : Ömer Uğur – Eray Koçak
Senaryo                               : Gül Abus Semerci
Görüntü Yönetmeni              : Tolga Çetin
Sanat Yönetmeni                  : Gizem Şahin
Oyuncular                            : Alper Saldıran(Mustafa), Oya Unustası(Zeliş), Eren Hacısalihoğlu( Yaman), Celile Toyon(Iraz Nene), Şerif Erol(Osman Gıpgıp), Aslı Omağ (Hatice Gıpgıp), Hülya Böcekli (Emine Kürük), Serhat Özcan (Ali Kürük), Süha Çağrıcı (Hakan Gıpgıp), Nehir Akkoç (Meryem Gıpgıp), Lemi Filozof (Cabbar Gıpgıp), Neşem Akan (Halide Gıpgıp), Yeliz Akkaya (Fatmanaz Kürük),Selin İleri (Elifsu Kürük), Özge Sarıtaş (Naile), Leyla Göksün(Filiz), Onur Özaydın(Erdinç), Ceylin Yüksek(Gülüş), Yağız Yeşiltepe(Rıza), Atilla Karagöz(Muhtar), Deniz Yağcı(Kahveci Mahmuh), Yiğit Pembe(Memoş), Yiğit Gültekin(Çaycı)
“Kalbim Ege’de Kaldı” Haziran’da Kanal D’de başlıyor.

Kalbim Ege’de Kaldı Dizisinden İlk Kareler

Yakında Kanal D’de ekranlara gelecek olan ve Ömer Uğur’un yönetmen koltuğunda oturacağı Kalbim Ege’de Kaldı dizisinden ilk kareler yayınlandı.
Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı dizinin oyuncu kadrosunda Alper Saldıran, Oya Unustası, Eren Hacısalihoğlu, Serhat Özcan, Lemi Filozof, Yeliz Akkaya, Özge Sarıtaş, Onur Özaydın ve Leyla Göksun gibi isimler yer alacak.
Birbirine tamamen zıt iki ailenin tatlı sert çatışmalarını komik bir dille ekrana yansıtacak diziden ilk kareler:
kalbim egede kaldi dizi (1)
kalbim egede kaldi dizi (2)

İşte Kalbim Ege’de Kaldı Oyuncu Kadrosu

Başrollerinde Murat Dalkılıç ve Büşra Pekin’in yer alacağı söylenen Kalbim Ege’de Kaldı dizisinin kadrosu belli oldu.
Kara Ekmek dizisinin senaristi Gül Abus tarafından kaleme alınan dizinin kadrosunda; Alper Saldıran, Oya Unustası, Eren Hacısalihoğlu, Serhat Özcan, Leyla Göksun, Yeliz Akkaya,Özge Sarıtaş,Selin İleri,Onur Özaydın,Ceylin Yüksek,Yiğit Pembe,Yiğit Gültekin,Neşem Alkan,Yağız Yeşiltepe,Süha Çağrıcı,Hülya Böcekli,Nehir Akkoç,Celile Tolon,Şerif Erol,Aslı Omağ ve Lemi Filozof yer alıyor.
Limon Film’in yapımcılığını üstlendiği dizinin çekimleri İstanbul ve İzmir’de devam ediyor.

Alper Saldıran Kalbim Ege’de Kaldı Dizisinde mi?

Alper SaldıranYakında Kanal D’de ekrana gelmesi beklenen ve Ömer Uğur’un yönetmen koltuğunda oturacağı Kalbim Ege’de Kaldı dizisinde başrol değişikliği yaşandığı iddia edildi.
Daha önce gelen haberlerde son olarak ”Sil Baştan” dizisinde rol alan Murat Dalkılıç ve “Aşağı Yukarı Yemişliler” ve “Annem Uyurken” dizilerinde rol alan Büşra Pekin’in başrolleri paylaşacağı açıklanmıştı. Ancak dizi ile ilgili yeni gelen bilgiye göre iki oyuncununda dizinin kadrosunda olmayacağı öğrenildi.
Limon Film – Hayri Aslan dizinin başrolü için bu sefer ”Melekler Korusun”da Barış karakteriyle tanınan, ardından ”Yerden Yüksek” ve son olarak ”Beni Böyle Sev” dizilerinde rol alan Alper Saldıran ile anlaştığı öğrenildi.

Kalbim Ege’de Kaldı Dizisinin Diğer Başrolü Büşra Pekin Oldu

Yazın Kanal D ekranında görücüye çıkacak olan Kalbim Ege’de Kaldı Dizisinin diğer başrolü belli oldu. Murat Dalkılıç dışında dizide rol alacak isim Büşra Pekin. Büşra Pekin son olarak İşler Güçler ve Kardeş Payı dizilerinde konuk oyuncu olarak yer almıştı. Limon Film’in yapımcılığında çekilecek olan Kalbim Ege’de Kaldı dizisinin yönetmenliğini Ömer Uğur yaparken, dizinin senaryosunu Gül Abus yazacak.Büşra Pekin

Murat Dalkılıç Kalbim Ege’de Kaldı Dizisinde

Limon Film’in yapımcılığını yaptığı Kalbim Ege’de Kaldı dizisinin başrolü belli oldu. Sonolarak Sil Baştan dizisinde rol alan şarkıcı Murat Dalkılıçoyunculuk serüvenine Kalbim Ege’de Kaldı dizisi ile devam ediyor. Ömer Uğur’un yöneteceği dizisiKara Ekmek dizisinin de senaryosunu yazan Gül Abus yazacak.
Murat Dalkılıç 03

Kalbim Ege’de Kaldı ile ilgili Ayrıntılar

Kanal D’de nin yeni dizisi Kalbim Ege’de Kaldı yaz ekranında ekrana gelecek. Limon Film’in yapımcılığını yaptığı dizinin yeni detayları şöyle.
Dizide başlamadan yönetmen değişikliğine gidildi.  Eray Koçak’ın yöneteceği bildirilen dizinin yönetmen koltuğuna  Ömer Uğur oturdu. Ömer Uğur özellikle Geniş Aile dizisinden sektörde adından söz ettiren bir isim. Eray Koçak dizide 2. yönetmen olarak görevini sürdürecek.
Kara Ekmek dizisi adından söz ettiren Gül Abus dizisinin hikayesini oluştururken, hikayede Ege’yi fon alan bir aşk hikayesi anlatılacak.  Kalbim Ege’de Kaldı dizisi ile ilgili cast çalışmaları sürüyor.
Kalbim Ege’de Kaldı, Haziran ayında Kanal D’de ekrana gelecek.

kalbim-egede-kaldıKalbim Ege Kaldı’nın Yönetmeni Eray Koçak Oldu

Şu sıralar Kanal D’de ekranlara gelen Poyraz Karayel ve atv’de izleyicisiyle buluşan Kara Ekmek‘in yapım şirketi Limon Film – Hayri Aslan’ın yapımcılığını üstleneceği yepyeni bir dizinin başlayacağını duyurmuştuk.
Son gelen bilgilere göre Haziran ayında Kanal D’de ekrana gelecek olan dizinin yönetmeni de belli oldu. Buna göre Kalbim Ege’de Kaldı’nın yönetmen koltuğunda daha önce Dürüye’nin Güğümleri veGüzel Köylü dizilerinin 2. yönetmenliğini de üstlenen Eray Koçak oturacak.
Dizi hakkında tüm gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

kalbim-egede-kaldıKalbim Ege’de Kaldı Dizisi Geliyor

Türkiye’nin önde gelen gelen kanallarından biri olan Kanal D, yepyeni bir yaz projesi için kolları sıvadı!
Kanal D’de ekranlara gelen Poyraz Karayel ve atv’de izleyicisiyle buluşan Kara Ekmek‘in yapım şirketi Limon Film – Hayri Aslan’ın yapımcılığını üstleneceği yeni dizinin ismi Kalbim Ege’de Kaldı olacak.
Haziran ayında ekrana gelmesi beklenen dizinin oyuncu seçimleri yoğun bir şekilde devam ediyor.
Dizi hakkında tüm gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları