18 Haziran 2015 Perşembe

İnadına Aşk Yeşim Aras (Nilay Duru) Kimdir

İnadına Aşk Dizisi 
Bu yaz oldukça renkli ve eğlenceli diziler ile daha da keyifli geçecek gibi görünüyor. Ekranlarda başlayacak olan yaz dizileri birer birer tanıtımlarını seyirciye sunmaya başladılar bile. Tüm televizyon kanallarının dizileri tanıtıldı ve artık yayın için geri sayım başladı. Bu dizilerin çoğunun Haziran ayında yayınlanması bekleniyor.

Fox Tv ekranlarında başlayacak olan İnadına Aşk adlı dizi yeni başlayacak olan diziler arasında iddialı giriş yapacak olan dizilerden. Oyuncu kadrosu ve konusu ile seyircinin dikkatini çekmeyi başaran inadına aşk dizisi çok yakında Fox ekranlarında.

Artık diziler kadar oyuncuları da merak edilmeye ve takip edilmeye başlandı. İnadına Aşk dizisinde Yeşim Aras rolünü canlandıran Nilay Duru büyük ilgi gördü. Güzelliği ve oyunculuğu dikkatleri üzerine çekerek adından söz ettirmeye başladı.

İnadına Aşk Yeşim Aras (Nilay Duru) Kimdir
Başarılı ve güzel oyuncu Nilay Duru 1990 İstanbul doğumludur. Küçük yaştan beri oyunculuk içinde olan Nilay tiyatro ile yakından ilgilidir. Hayatın İçinden ve Çelik Manolyalar adlı tiyatro oyunlarında büyük beğeni toplamıştır. Devlet konservatuarını birincilik ile bitirmiştir. 

İlk olarak tiyatro gösterilerinde rol alan Nilay Duru bir gün Nedim Saban tarafından keşfedilmiştir. Bir gün kendisine verilen deneme şansını çok iyi değerlendirmiştir. Böylece usta isimler tarafından oyunculuk alanında büyük başarı sağlayacağı görülmüş ve elinden tutulmuştur. Daha sonra ise dizi teklifleri alan Nilay Duru dizilerde rol almaya başlamıştır.

İnadına Aşk Dizisi Konusu
Yapımcılığını Sinegraf’ın üstlendiği İnadına Aşk dizisinin başrollerini Açelya Topaloğlu ile Can Yaman gibi usta ve başarılı isimler paylaşıyor. Türkiye’nin usta yönetmenlerinden olan Osman Sınav’ın ilk romantik komedi dizisi İnadına Aşk yakında Fox Tv ekranlarında seyirci ile buluşacak.
Konu olarak romantik komedi işleniyor. Defne ile Yalın'ın birbirlerine hem kavgalı hemde romantik bir şekilde aşık olması ile başlıyor. Sonra iki tarafında ailesi bu işin içine girince komedi başlıyor.

İnadına Aşk Yeşim Aras Fotoğrafları
Nilay Duru Fotoğrafları
      


dizi, dizioyunculari, inadına aşk dizisi, inadına aşk yeşim kimdir, inadına aşk dizisi yeşim kimdir, nilay duru biyografisi, inadına aşk yesim gerçek adı, inadına aşk yeşim fotoğrafları,inadına aşk yesim gerçekte kimdir,nilay duru kimdir nerelidir,inadına aşk yesim kimdir boy kilo,inadına aşk dizisi yeşim gerçek adı, inadına aşk yeşim aras kimdir fotoğrafları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları