5 Haziran 2015 Cuma

İlişki Durumu Karışık Dizisi Elif Kimdir, Gerçek Adı Nedir - Eda Ece Biyografi


İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK ELİF

Ekranlarda yepyeni diziler birbiri ardına başlamaya devam ediyor. Yaz sezonunun yeni dizileri yavaş yavaş yayına girecekleri televizyon kanallarında tanıtım videolarını seyirci ile buluşturmaya başladı. Show Tv ekranlarında ise yeni başlayacak olan dizilerden bir tanesi de İlişki Durumu Karışık adlı dizi olacak. Dizi yakında Show Tv ekranlarında olacak.

Dizilerin izlenme oranları ne olacak hangi dizi kalıcı olarak yayı hayatına devam edecek veya hangi diziler yayından kaldırılacak yada erken final yaparak ekranlara veda edecek dizi eleştirmenleri ile seyirci tarafından en çok merak edilen sorulardan bir tanesi oldu. Her kanalda en az bir-iki dizi bu yaz sezonunda yayında girecek. Çekimlerine başlanan dizinin henüz yayın tarihi belli değil ama tahmini Haziran ayı sonlarına doğru ekranlara merhaba diyeceği bekleniyor.

İlişki Durumu Karışık Dizisi Oyuncuları

Show Tv ekranlarında seyircisi ile buluşmaya hazırlanan ve çekimleri başlayan İlişki Durumu Karışık dizisi enteresan konusu ve usta oyuncu kadrosu ile dikkat çeken diziler arasında. Bu yaza iddialı bir giriş yapması beklenen dizi yakında başlıyor.

İlişki Durumu Karışık Dizisi - Elif - EDA ECE 
İlişki Durumu Karışık Dizisi - Can - BERK OKTAY 
İlişki Durumu Karışık Dizisi - Murat - PAMİR PEKİN
İlişki Durumu Karışık Dizisi - Ayşegül - SEREN ŞİRİNCE
İlişki Durumu Karışık Dizisi - Efe - MERT TÜRKOĞLU
İlişki Durumu Karışık Dizisi - Ece - ÖZLEM ÖÇALMAZ

İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK ELİF ( EDA ECE ) KİMDİR 


20 Haziran 1990 İstanbul doğumlu olan güzel ve başarılı oyuncu Eda Ece eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü okuyarak tamamladı. Oyunculuk kariyerine menajerinin önerisi ile ilk olarak Pis Yedili adlı dizi ile başlamıştır.Yabancı dil olacak İngilizce ve Almanca bilen Eda Ece üç çocuklu bir ailenin en küçük çocugudur.

Yaş : 25
Boy : 1,68
Kilo : 52
Saç Rengi : Sarı
Göz Rengi : Yeşil
Doğum Yeri : İstanbul 
Eğitimi : Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü

İlişki Durumu Karışık Dizisi Konusu

Romantik komedi tarzında olan İlişki Durmu Karışık dizisinin konusu aşk ve dostluk arasında ki aşk oyunlarının bazen komedi bazen romantik türde seyirciye yansıltıldığı bir dizi olan İlişki Durumu Karışık dizisi yakında başlıyor. Adrenalini hiç eksik olmayacak olan dizi bu yaza damga vuracak diziler arasında gösteriliyor.

dizi, biyografi,eda ece kimdir,elif kimdir,ilişki durumu karışık,elif gerçek ismi nedir,ilişki durumu karışık oyuncuları,eda ece biyografi,eda ece boy kilo,ilişki durumu dizisi sarı saçlı kız kimdir,ilişki durumu karışık elif gerçek adı,eda ece fotoğrafları,elif foto,ilişki durumu karışık dizisi konusu,ilişki durumu karışık dizisi elif fotoğrafları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları