18 Haziran 2015 Perşembe

Günebakan Dizisi Nerede Çekildi, Günebakan Dizisi

Günebakan Dizisi 
Bu yaz ekranlarda yerini alacak olan dizilerden Günebakan dizisi yakında Atv ekranlarında başlıyor.Günebakan dizisinin yapımını Tükenmezkalem Film üstleniyor dizinin senaryosunu ise ünlü senarist Gani Müjde yazıyor.

Bir Trakya komedi olarak ekranlara gelecek olan ve bu yaz bomba gibi bir giriş yapacak olan Günebakan dizisi Atv ekranlarında seyirci ile buluşmak için gün sayan dizilerden oluyor. Günebakan dizisinin yöentmen koltuğunda oturan isim ise Özlem Bayşu oluyor.

Günebakan dizisi oyuncu kadrosu başarılı ve usta isimlerden oluşuyor. Başta Sümeyra Koç ve İsmail Ege Şaşmaz olarak bu iki ismin yanı sıra ; Tarık Pabuççuoğlu, Asuman Dabak, Bülent Çolak, Ceren Soylu, Ulvi Alacakaptan, Ayçe Abana,Hakkı Ergök, Çağlar Sayın, Ömer Duran, Güzide Arslan, Mehmet Şeker, Merve Polat, Kaan Turgut, Murat Balcı ve Nurseli Tırışkan. Günebakan dizisi yakında Atv ekranlarında.

Günebakan Dizisi Nerede Çekildi
Bir Trakya komedisi olarak 2015 yazının en çok izlenen dizilerinden biri olmaya aday olan ve çekimleri yapılan Günebakan dizisi Atv ekranlarında seyircisi ile buluşacak ve yayın hayatına başlayacak. Günebakan dizisi Trakya'nın Tekirdağ bölgesinde çekimleri yapılıyor.

Tekirdağ'ın tam olarak hangi ilçesinde çekimleri yapılıyor net olarak bilinmiyor fakat Tekirdağ olduğu kesin. Günebakan dizisinin ilk bölümleri mi yoksa tamamı mı orada çekiliyor ilerleyen günlerde göreceğiz. Dizinin ilk bölümünden bazı kesimlerin Tekirdağ'da çekilmiş olma ihtimali de olası ihtimaller arasında.


dizi,günebakan dizisi,günebakan nerede çekiliyor,günebakan dizisi nerde çekildi,günebakan trakya nerede çekildi,günebakan çekim yeri,günebakan dizisi oyuncuları,günebakan dizisi çekimleri nerde yapılıyor,günebakan dizisi tekirdağ'ın neresinde çekiliyor,günebakan dizisi tekirdağ neresinde çekildi,tekirdağ günebakan dizisi çekimleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları