6 Haziran 2015 Cumartesi

Adı Mutluluk Dizisi Batu Değirmenci (Kaan Yıldırım) Kimdir?

Fox TV her zaman olduğu gibi tutturduğu bir ince ayar ile yine bomba gibi bir dizi ile karşımıza geliyor, Bunun haberini sizlere “Adı Mutluluk dizisi ne zaman başlıyor” isimli yazımız ile vermiştik zaten amma nitekim oyuncuları hakkında bilgiler sunmazsak sanırım tam anlamıyla bir durum sergileyebileceğimizi düşünmüyorduk tabii ki kolları sıvayarak işe koyulduk. Sizlere Bu yazımızda “Adı Mutluluk Dizisi Batu Değirmenci kimdir” isimli yazımızı yazmak ve sunmak istiyoruz. Dilerseniz bu pragrafımızda başlayarak biraz KAAN YILDIRIM hakkında bilgilerimizi derlediğimiz şekilde sunalım sizlere değişik bilgileri’de unutmadık, Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu arasındaki ilişkinin gün yüzüne vurması ile bu bilgileri’de sizler için sitemizdeki yerini almasını sağladık. Adı Mutluluk Dizisinin Başrol oyuncusu olan Batu da İzmirlidir, Sinirli bir yapıya sahiptir Batu Lakin adaletlidir. Plancı ama duygusal.. Zeki ama asla çalışkan olmayan birisidir, Ketum birisidir aslında, Fazla konuşmaz, duygularını dışa vurmayı beceremez, Çok iyi yüzermiş,  Okulun ‘arıza’ çocuğudur. İki yıl sınıfta kaldıktan sonra ittire kaktıra liseyi bitirmiştir. Annesi hayatındaki en değerli varlıktır

Adı Mutluluk Kaan Yıldırım Kimdir?

Burada ise oyuncunun kişisel bilgileri yer almaktadır, Bu bilgiler İnternet üzerindeki 2 site üzerinden derlenmiş olup edinilen bilgiler çerçevesinde sitemizdeki yerini almış durumdadır.
Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 yıllarında İstanbul’un güzel semtlerinden birisi olan taksim’de dünyaya gelmiştir. Eğitimini İngiltere gibi gelişmiş bir ülkenin Londra’sında yapmış ve Üniversitesi Burunel isimli o koca kampüs olarak bilinmektedir. Burada Pazarlama bölümü okuyan Kaan Yıldırım, Kısa sürede ilgiyi oyuncu olarak rol aldığı dizilerden üzerine çekmiş, Karizması sayesinde kısa süre içerisinde sevilen bir kişilik halini almıştır. Kendisinin burcu OĞLAK olup boyu 1.82 gibi gayet iyi diyebileceğimiz durumdayken orantı olarak kilosu 72’dir.
Televizyon ve oyunculuk kariyerine, 2014 yılında KAYIP isimli dizi ve gerçek hikayeleri konu alan projede yer almıştır. Bu projenin reytinglerinin istenileni göstermemesinden dolayı final yapmış ve oyunculuk kariyerine orada Virgül koymuştur sonrasında 2014 yılında herkesin beğenerek izlediği ULAN İSTANBUL isimli dizidede rol alan oyuncu burada FERDİ karakterini canlandıran isim olmuştur ve Son olarak 2015 Yılı Fox TV ekranlarında gelecek olan Dizi “Adı Mutluluk” için kolları sıvamış ve gelen teklif BAŞ ROL OYUNCULUĞU olmuştur. Ayrıca Başrol tek değil Ezgi Eyübpoğlu ile paylaşmaktadır.

Kaan Yıldırım Ezgi Eyüboğlu Sevgili mi?

Adı mutluluk batu kimdir kaan yıldırım
Adı mutluluk batu kimdir kaan yıldırım
İşte Merak ile beklediğiniz alan olduğunu düşündüğüm bu satırlar, Kaan Yıldırım’ın 3 ay gibi bi süredir, Sosyal medya hesaplarından çıkan araştırmalarımız sonucu Ezgi eyüboğlu ile ilişkisi olduğunu düşünüyoruz Diziden önce de bir aşk geçmişlerinin olduğunu ve rolleridenide  rahatlıkla yapabileceklerini düşündüğümüz bu durum kesinlikle doğruluk payı niteliğindedir. Sebebi ise artık oyuncular dizi’de karı koca ise, Gerçek hayatlarındada hemen hemen aynı şekilde durumlar sergilemektedirler. Örneğin Küçük Ağa ve Medcezir başrol oyuncuları gerçek hayatlarda’da tabii ki sevgili ya da evliler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları