18 Haziran 2015 Perşembe

2015 Yaz Takıları

Takılar insanların kişiliğini sembolize eden bir aksesuardır. normalde bakılınca ufacık şey nasıl bir kombini tamamlar diye düşünürsünüz. Örneğin baharatsız yemek olur mu ? baharatsız bir yemeğin tadı olur mu? Kombin de öyledir.  Kombini tamamlayan en büyük etmen takılardır. Bu tür aksesuarlar kadınların yani bizlerin vazgeçilmezidir. Tabiki de kombinlerimize doğru aksesuarı seçmeliyiz, şimdi size 2015 yazının en Trend ve en çok tercih edilen  takılarını biraz tanıtmak isterim.

2015 Yaz Takıları ve Modelleri

DOĞAL TAŞLAR: adı üstünde doğal bu sene her şey doğallıktan yana. 2015 yazında herkesin kullandığı aksesuarları değişik boy ve şekillerde doğal taş görebilirsiniz.
ZİNCİR:  son bir iki senedir zincirler çok rağbet görmeye başladı 2015 yazında da devam ediyor.
METAL BİLEKLİKLERsenelerin eskimeyen aksesuarı metal bileklikler büyük ve gösterişli takılar. bu senede takı dolabının olmazsa olması ama unutmadan inci detayları da bu sene takı dolabınıza eklemeyi unutmayın kızlar 😀
KOL ÜSTÜ BİLEZİKLER: denenmemiş bir aksesuar ekleniyor 2015 yazında takı dolabımıza alışık olmadığımız ama çok zarif duran bir aksesuar. kol üstü bilezikler bu sene gösterişi seven ve iddialı olan bayanların vazgeçilmezi halini alacak.
DAİRESEL ÇİZGİ:  son  iki senedir geometrik desenler kiyafetlerimizde olsun takılarımızda olsun çok fazla kullanılmaya başladı.2015 yazında da kullanmaya devam etmeliyiz kızlar. Yazın sıcağından bunalım saçlarımızı topladığımız zaman bu geometrik takılarımız zarif ve güzelliğimizi tamamlayan bir parça olacak.
ÇARPIKLIK: 2015 yazı ile birlikte eşini kaybettiğimiz küpelerimiz değer buluyor. bu sene düzensizlik ön planda ister biri büyük biri sarkıntılı olsun dikkat çekmek isteyen bayanların gözdesi haline gelecek bu seçimler.
MİRAS (VİNTAGE) KÜPELER: babaannemden kalma küpeler dediğimiz halk arasında olan küpeler 2015’de yine karşımıza çıkacak
TASMA : çoğumuz tercih etmeyiz yazın o bunaltıcı sıcağında takması biraz zor olacak diyerekten ama derin dekolteli kiyafetlerin tamalayıcısı olan tasmalar yazın karanlık gecesinde size renk ve şıklık katacaktır.
2015 Yaz Takıları
2015 Yaz Takıları
Bu yaz bomba gibi gelen  çift parmak yüzükler oldu büyük ve tatlı bir aksesuar olan çift parmak yüzükler bu senenin en Trend aksesuarları arasında yer alıyor dolabınızda yerini ayırmayı unutmayın bu tatlı aksesuarlarınıza  2015 yazının takılarını bu sene doğa belirledi. çiçek şeklinde olanları , yazın cıvıltısını takılarınız da gösterin.
yaz takıları,2015 yaz takı modelleri,özcan deniz ac bir kol,kol ustu bilezikleri,iki parmak yüzükler,Esra Erol Kot Kıyafetleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları