17 Haziran 2015 Çarşamba

18 Haziran Survivor Ödül Oyunu Kim Kazandı

Survivor Ödül Oyunu 18 Haziran
Survivor All Star büyük finale doğru giderken hızlandırılmış çekimler ile ekranlarda yerini alıyor. Artık haftanın 7 günü izlediğimiz Survivor All Star yarışması ödül oyunları ve dokunulmazlık oyunaları ile nefesleri kesiyor.

Son dokunulmazlık oyunlarından sonra Ünlüler ve Gönüllüler takımından elemeye çıkan isimler Merve ve Serenay ile Hilmicem ve Hasan olmuştu. Survivor All Star genel seçimlerine göre Serenay en az oyu alarak adaya veda etmişti. Bilindiği üzere artık Survivor'da sms oylaması yapılmıyor son kezyapılan sms oyları baz alınarak bütün dokunulmazlık oyunları sonucu buna göre değerlendirilecek ve elenen kişi belli olacak.

18 Haziran Survivor Ödül Oyunu : Parkur ve Golf Topu Atışı
18 Haziran Ödül : (Eklenecektir)
Kazanan Takım : (Eklenecektir)


18 Haziran Perşembe günü yapılan Survivor All Star Ödül oyununu kim kazanacak ekran başındakiler tarafından merak edilen bir diğer konulardan birisi oluyor. Ünlüler takımı finale giden yolda Survivor maceralarına Merve, Hakan ve Doğukan olmak üzere 3 kişi ile devam ederken Gönüllüler takımı yarışmaya Begüm, Hasan, Turabi ve Hilmicem olarak 4 kişi ile devam ediyorlar. Sayıca daha fazla olan Gönüllüler takımı büyük finale kimlerle gidecek hep birlikte göreceğiz. Sembol oyunlarında kazandığı semboller ile Turabi adını aylar öncesinden büyük finale adını yazdırmıştı. Bu yüzden oynanan oyunlarda Turabi artık elenme stresi yaşamıyor. Ama takımı için mücadelesine devam ediyor.

Survivor 18 Haziran Ödül Oyunu
Bu akşam yapılacaködül oyunu ekranlarda olacak ve Ünlüler ile Gönüllüler her zaman olduğu gibi büyük bir mücadele vererek yarışacaklar. Zorlu bir parkuru geçen yarışmacılar son olarak oyunun finalinde Golf atışı yapacaklar. En son dokunulmazlık oyununu ve son iki ödül oyununu kazanan Ünlüler takımı bir başarı elde ederek son oyunlarda iyi bir grafik çiziyorlar. Gönüllüler takımı son üç oyunu kaybederek şaşırtıyorlar. Survivor All Star'ın efsane takımı olarak adlandırılan Gönüllüler takımı son oyunları kaybediyor.

18 Haziran Survivor Ödül Oyunu : Parkur ve Golf Topu Atışı
18 Haziran Ödül : (Eklenecektir)
Kazanan Takım : (Eklenecektir)

Survivor 18 Haziran Ödül Oyunu Bireysel Eşleşmeleri

Ünlüler :         Gönüllüler : 

Bireysel eşleşmler yarışma saatinde burada güncel olarak yayınlanacaktır.


survivor,ödül oyunu,kim kazandı,survivor 18 haziran ödül oyunu,18 haziran survivor ödül oyunu kim kazandı,18 haziran ödül oyununu kim kazandı,18 haziran survivor all star ödül oyunu kim kazandı,18/06/2015 survivor ödül oyunu,ödül oyunu ödülü neydi,18 haziran survivor ödül neydi,survivor ödülü kim aldı 18 haziran perşembe,18 haziran ödül oyunu kazananı 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları