24 Aralık 2015 Perşembe

Beşiktaş Sivas Belediye Spor Maçı Kaç Kaç Bitti ?


Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Sivas Belediyespor, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'ndaki ikinci maçta Beşiktaş'ı konuk etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'ndeki maçta, ligde fazla şans bulamayan futbolcularına görev verdi. Osmanlıspor ile yapılan son lig maçının ilk 11'ine göre tamamen farklı oyuncuları sahaya süren Güneş, kupadaki ilk Kardemir Karabükspor maçının kadrosundan ise bir değişikliğe gitti.


Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş, Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivas Belediyespor'a karşı, son maçlarda fazla şans bulamayan futbolcularına görev verdi


Güneş, Kardemir Karabükspor maçında şans verdiği Gökhan Töre'nin yerine bu müsabakada Ramon Motta'yı sahaya sürdü.

Mustafa Pektemek sahada

İstanbul'da iki gün önce düzenlenen düğün töreniyle hayatını Ayşe Sena Aksoyman ile birleştiren Beşiktaşlı futbolcu Mustafa Pektemek, ilk 11'de sahaya çıktı.

Ev sahibi ekip Sivas Belediyespor'da ise Ali Aydın ve Adem Sarı, sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemedi.

Yeşil-beyazlılar, kulüp tarihinde ilk kez İstanbul'un "Üç büyükler"i olarak bilinen takımlardan biriyle karşılaştı.

Stat boş kaldı

Sivaslı futbolseverler, kupa maçına fazla ilgi göstermedi.


Üç bin 200 seyirci kapasiteli Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nin kapalı ve maraton tribünündeki boşluklar dikkati çekti. Beşiktaş taraftarları da maraton tribünde kendilerine ayrılan alanı dolduramadı.

Beşiktaş, kupadaki ilk maçında sahasında Kardemir Karabükspor'u 3-0 yenmiş, Sivas Belediyespor ise deplasmanda 1461 Trabzon'a 7-1 mağlup olmuştu.

Maçtan Dakikalar

6. dakikada Ramon Motta'nın pası ile ceza yayı içerisinde topla buluşan Cenk Tosun ceza sahası çizgisi üzerinden sağ ayağı ile vuruşunu yaptı ve topu sağ köşeden filelerle buluşturdu, 0-1.

14. dakikada Hızlı gelişen Beşiktaş atağında savunma arkasına atılan pasa hareketlenen Cenk Tosun sağ çaprazda rakibi Nuri Melih Mursal tarafından düşürüldü. Pozisyon sonrasında faulü işaret eden hakem Erkan Engin, Cenk'in bariz gol pozisyonunda olduğuna hükmederek Nuri Melih'i kırmızı kart ile oyundan attı.

21. dakikada Kerim Frei'ın pası ile sol çaprazda topla buluşan Cenk tosun kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak golcü oyuncunun pozisyonu ofsayt.

37. dakikada Kerim Frei'ın pası ile ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Cenk Tosun kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak tecrübeli oyuncunun pozisyonu ofsayt.

İlk yarı Beşiktaş'ın 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

48. dakikada Orta alanın sol tarafında Muhammed Burak'a yaptığı faul sonrasında Necip Uysal sarı kart gördü.

58. dakikada sol kanattan gelişen atakta Dusko Tosic ortasını penaltı noktasının önüne doğru gönderdi. Bu noktada bulunan Mustafa Pektemek tek vuruş ile topu sol köşeden ağlara gönderdi, 0-2.

76. dakikada Beşiktaş'ta Alexander Milosevic, rakibi Muhammed Burak'a arkadan yaptığı sert faul sonrasında hakem Erkan Engin tarafından doğrudan kırmızı kart gösterilerek oyundan atıldı.

Karşılaşma Beşiktaş'ın 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Stat: Muhsin Yazıcıoğlu

Hakem: Erkan Engin, Nihat Samuk, Ata Yıldırım

Saat: 13.45

Beşiktaş: Günay, Serdar, Milosevic, Pedro Franco, Tosic, Necip, Veli Kavlak, Ramon Motta, Kerim Frei, Mustafa Pektemek, Cenk Tosun

Yedekler: Hüseyin, Muhammed Enes, Hamza, Devrim, Fatih, Serkan

Sivas Belediyespor: Serkan,Seyid Ahmet,Burak,Berkay,Atilla,Ozan,Yakup,Volkan,Ali,Mehmet Nas,Nuri Melih

Goller: Dk. 6 Cenk Tosun, Dk. 58 Mustafa Pektemek

Sarı Kart: Dk. 48 Necip Uysal (Beşiktaş)

Kırmızı Kart: Dk. 14 Nuri Melih Mursal (Sivas Belediyespor), Dk. 76 Alexander Milosevic (Beşiktaş)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Taban Puanları