20 Temmuz 2015 Pazartesi

Adı Mutluluk Kumsal Öldü mü, Vuruldu mu?


Adı Mutluluk Dizisi Kumsal karakteri bilindiği üzere Tatlı tarafından Vuruluyor, Peki Vurudu Mu Yoksa Kumsal Öldü mü? tabii ki böyle bir durum imkansız diyebileceğimiz kadar imkansız Fox Tv nın sevilen dizisi Adı Mutluluk kaldığı yerden heyecanda bırakmaya bizi devam ediyor. bildiğimiz gibi Batu’nun başında Tatlı diye bir bela var ilk bölümden beri Tatlı bizim Batu’nun peşinde Neden peşinde diye sorarsanız Tatlıdan Batu para almış ve geri ödememiş ama tek sebep bu değil Tatlının Batu’nun peşinde sürekli olmasının Çünkü Tatlı gibi bir Mafya babası parayı vermezse Öldürür ama Batu’ya bunu yapmıyor sebebini  ilerleyen bölümlerde göreceğiz.
Şimdi size konu nasıl Kumsal’ın vurulmasına geldiğini önceki bölümden anlatıyım. Fox TV nın sevilen Dizisi olan Adı Mutluluk ‘da geçen hafta neler oldu? Batu herkesi yine şaşırttı. Babası onu okula aldırdı, Bunu gören Kumsal artık anladı ki Batu’dan kurtuluş yok bildiğini gibi Kumsal biraz maddi sıkıntılar içerisine düşmüş bir halde iş aramaktaydı ve Eren kendisine huzur evinde iş bulur Kumsal hazır parasızlık çekerken bu iş kendisine epey güzel gelmiştir. Huzur ev inde işe başlayan Kumsal Yaşlılarla vakit geçirmektedir. Bir miktar ödeme alan Kumsal aslında Eren’in kendi parasını şirket yolladı diyerek verdiğini öğrenir, Zavallı kumsalımızın ne hikmetse başı beladan durtulmaz ve Fine uygulamasında Videoları paylaşılır. Bir çok kişi tarafından gülünç duruma düşen kumsal bir çok şeyleri attacaktır elbette neyse bu tatlı aşk hikayesi yarım kalmaması adına hiç bir şekilde Kumsal Ölmez, hasbelkader bu kız dizide ölürse bizi çok şaşırtacak ve dizinin dönüm noktası gelecektir. Tatlı Kumsalı Vurdu mu? merak edilen konular arasında olurken arkadaşlar siz değerli yorumlarınız ile bizlere eşlik edebilirsiniz.

Adı Mutluluk Kumsal Öldü mü



Bence Kumsal Ölemez abi, Ölmemeli yani dizinin demirbaşı as karakteri başrol oyuncusu ne olursa öldürülür ki şimdi millet yana yakına Kumsal Öldü mü diyecek, Tatlı kumsalı Vurdu mu diyecek neden bu kadar izleyiciyi heyecanlandırıyorsunuz ki merak ediyoruz sonra bana kalırsa hadi diyelim kumsal öldü yok, o dizi biter tamam Batu yakışıklı çocuk ama tamamlayan kumsalcık, Gerçi araba yarışı sırasında kumsala çok kızdım ama neyse iyi kız iyi…

Baba Candır Dizisi Trt1, Baba Candır Dizi Oyuncuları ve Konusu

Bu yaz ekranlarda başlayan yeni dizilere bir yenisi daha Trt1 ekranlarında ekleniyor. 2015 yaz sezonunda bir çok dizi yayın hayatına başladı. Baba Candır dizisi çok yakında Trt1 ekranlarında seyirci ile buluşmak için gün sayıyor. Hangi dizi daha çok izlenecek hangi diziler yayından kaldırılacak veya erken final yapacak önümüzde ki günlerde belli olacak.

Güney Kore dizisi olan “What Happens to My Family’ dizisinden uyarlanan “Baba Candır” dizisi Türkiye'de ne kadar izlenecek merakla bekleniyor. Güney Kore'de oldukça fazla izlenen dizi reyting rekorları kırmıştı. Dizinin yapımcılığını MF Yapım yapacak ve senaryosunu Türkiye'ye uyarlayan isim ise Tayfun Güneyer olacak. Ünlü ve başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu Baba Candır dizisinde Haluk karakterini canlandırarak rol alacak. Baba Candır dizisinin oyuncu kadrosunu Settar Tanrıöğen, Uraz Kaygılaroğlu, Tülay Bursa, Berna Koraltürk, Özgün Karaman, Melis Tüzüngüç, Tolga Pancaroğlu, Dila Bayrak ve Selda Özbek paylaşıyor.


Baba Candır Dizisi Konusu
Salih eski bir taş fırın ustasıdır emekli olduktan ve eşini kaybettikten sonra çocuklarına hem annelik hem babalık yapma görevini üstlenmektedir. 3 çocuğunun bütün ihtiyaçları ile karşı karşıya kalan Salih türlü olayların üstesinden gelmeye çalışır. 2 oğlu ve 1 kızı olan Salih için çocukları doğumgünü pastası hazırlar ve doğum gününü kutlamak ister bir anda çalan kapıya baba Salih bakar ve karşısında gelinlikli bir kız görür. Kim olduğunu sorduğunda ise '' ben sizin gelininizim'' cevabını alınca şok geçirir. Bir aile dizisi olan Baba Candır dizisinde küçük ve mutlu bir ailenin başından geçen komik ve eğlenceli olaylar anlatılıyor.

Baba Candır Dizisi Oyuncu Kadrosu
Çok yakında Trt1 ekranlarında bir aile dizisi olarak yayına girecek olan Baba Candır dizisi hem konusu hemde oyuncuları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Settar Tanrıöğen ve Uraz Kaygılaroğlu dizinin en çok dikkat çeken ve bilinen oyuncuları arasında yer alıyor. Yedi Güzel Adam dizisinden sonra ilk proje olarak Baba Candır dizisinde göreceğimiz Uraz Kaygılaroğlu sevenlerinin karşısına çıkıyor. İlk olarak çıkan haberlere göre dizide eşini kaybeden 3 çocuklu baba Salih rolünü Mehmet Ali Erbil'in canlandıracağı öğrenilmişti fakat bu rol daha sonra Settar Tanrıöğen'e verilmiş. Dizinin diğer oyuncu kadrosunda yer alan isimler ise şöyle ;

Settar Tanrıöğen                 Uraz Kaygılaroğlu
Tülay Bursa                         Berna Koraltürk
Özgün Karaman                  Selda Özbek
Melis Tüzüngüç                   Mehmet Ulay
Tolga Pancaroğlu                Dila Bayrak

Yakında başlayacak olan dizi büyük ilgi göreceğe ve bu yazın iddialı dizilerinin arasına gireceği tahmin ediliyor. Oyuncu kadrosu olarak da güçlü bir ekibe sahip olan dizinin konusu da her yaş grubundan izleyiciye hitap eden bir konu olduğu için uzun süre izlenebilirliği olacağı öngörülüyor. Bir Güney Kore dizisinden uyarlama olan Baba Candır Trt1 ekranlarında sizlerle buluşacak.




dizi,baba candır dizisi,baba candır dizi oyuncuları,trt1 baba candır dizisi konusu,uraz kaygılaroğlu yeni dizisinin adı ne,baba candır ne zaman başlıyor,trt1 yeni dizisi,uraz kaygılaroğlu hangi dizide oynayacak,settar tanrıöğen yeni dizisi,baba candır dizisi oyuncu kadrosu

Kiralık Aşk Dizisi 5.bölüm Defne'nin Tshirti

Kiralık Aşk dizisinin 5.bölümünde Defne karakterinin giymiş olduğu tshirti Benotton markadır...Sponsor Sorumlusu ve Styling Gülay Kuriş ...

Tatlı Küçük Yalancılar 3. Bölüm Kıyafetleri

Tatlı Küçük Yalancılar 20 Temmuz 3. Bölüm Dizi Kıyafetleri, Tatlı Küçük Yalancılar Dizi Sponsorları Ve Tatlı Küçük Yalancılar Aslı, Hande, Selin, Eren Ve Ebru Kıyafetleri Markaları Sizlerle Paylaşılıyor.

Açelya’nın ortadan kaybolmasının ardından ortaya çıkan A kişisinin kim olduğunu anlamaya çalışan Tatlı Küçük Yalancılar Aslı, Hande, Ebru ve Selin kıyafetleri ile her hafta göz dolduruyorlar. Tatlı Küçük Yalancılar yeni bölüm dizi kıyafetleri markalarına her hafta sayfamızda sizler için açıklıyoruz.
Tatlı Küçük Yalancılar 3. bölümü ile 20 Temmuz akşamı aynı saatinde Star TV ekranında izleyicisi ile bulaşacak ve dizi sponsorlarını her hafta olduğu gibi yine merak ettirecek.
Melisa Şenolsun (Hande) beyaz kolsuz t-shirt siyah
Melisa Şenolsun (Hande) beyaz kolsuz t-shirt siyah
Tatlı Küçük Yalancılar Hande kıyafetleri
Dizinin 3. bölümde Hande ( Melisa Şenolsun) birbirinden şık kıyafetleri ile göz alıyor. Hande’nin giydiği bluz, etek, pantolon kombinleri, çanta ve takıları her hafta beğeni kazanıyor. 3. bölümde de Hande beyaz t-shirt, siyah etek kombini ile yine şıklık içinde. Hande ayakkabıları ve siyah büyük çantası da çok şık. Hande’nin beğeni kazanan bir diğer kıyafeti de siyah beyaz çizgili bluzu oluyor.
Tatlı Küçük Yalancılar Aslı kıyafetleri
Aslı (Bensu Soral) yeni bölümde giydiği omuzları açık çizgili bluzu ve kırmızı pantolonu kombini ile bu haftaya şıklığı ile damgasını vuracak dizi kıyafetlerinden biridir. Aslı’nın sarı kolsuz bluzu da bu hafta beğeni kazanacak. Aslı kolyesi ve diğer takı modelleri ile de yeni sezon trendine uyum sağlıyor.
Tatlı Küçük Yalancılar Selin kıyafetleri
Maskülen tarzı ile Selin (Büşra Develi) yeni bölümde yine dikkat çekmeyi başarıyor. Uzun kahverengi trençkot modeli ve aynı tonlardaki postacı çanta modeli çok şık bir kombin olmuş. Selin’in mavi gömleği ve kot pantolonu da tarzından şaşmadığını gösteriyor.
Tatlı Küçük Yalancılar Ebru kıyafetleri
Masum bir kız olan Ebru (Dilan Çiçek Deniz) 3. bölümde kot şort, siyah t-shirt ve beyaz ceket kombini içinde şıklığını korumaya devam ediyor. Ebru kıyafetleri markalarına da elimizden geldiğince sayfamızda yer vermeye çalışıyoruz.
20 Temmuz akşamı yeni bölüm kıyafetleri arasında Selin fötr şapkası, Barış deri ceket modeli ve Açelya kırmızı mayosu da dikkat çekecek.

Tatlı Küçük Yalancılar 3. Bölüm 20 Temmuz Kıyafetleri

Beste Kökdemir (Açelya) askılı önden bağlamalı mayo modeli
Büşra Develi (Selin) omuzları açık fırfırlı çizgili bluz ve kırmızı pantolon kombini
Aslı (Bensu Soral) sarı kolsuz şifon bluz ve kolye kombini
Dilan Çiçek Deniz (Ebru) 63 yazılı tshirt beyaz ceket ve denim mini şort kombini
Melisa Şenolsun (Hande) çizgili kolsuz bluz modeli siyah çanta ve pantolon kombini
Büşra Develi (Selin) siyah bantlı beyaz şapkası

Kiralık Aşk Dizisi 5.bölüm Defne'nin Sarı Elbisesi ve Markası


Kiralık Aşk dizisinin 5.bölümünde Defne karakterinin giymiş olduğu sarı elbisesi My Bestfriends markadır...Sponsor Sorumlusu ve Styling Gülay Kuriş ...


Adı Mutluluk 5. Bölüm Kıyafetleri

Adı Mutluluk Kıyafetleri Markaları, Adı Mutluluk 5. Bölüm Dizi Kıyafetleri Adı Mutluluk 21 Temmuz Dizi Sponsorları Kumsal, Sera, Gonca Kıyafetleri Markası, Ayakkabı Ve Çanta Modelleri Ne Marka Sizler Için Açıklanıyor.
Salı akşamlarının en çok izlenen dizisi Adı Mutluluk kıyafetleri, 5. bölüm 21 Temmuz dizi kıyafetleri markaları bu haftada her zaman olduğu gibi Adı Mutluluk sayfamızda ve galerimizde açıklandı. Ezgi Eyüboğlu, Zeynep Bastık, Ceyhun Mengiroğlu ve Aslı Bekiroğlu şık kıyafetleri markaları ile her hafta merak konusu oluyor.
Adı Mutluluk Kumsal kıyafetleri
Adı Mutluluk dizisinin yeni bölümünde Kumsal beyaz gömlek ve mavi taşlı kolye modeli kombini ile dikkat çekemeye, beğeni kazanmaya devam ediyor. Ezgi Eyüboğlu kıyafetleri markalarına her hafta sayfamızda yer vermeye çalışıyoruz. Yeni bölüm kıyafetleri markası için galerimizi gezebilirsiniz.
Ezgi Eyüboğlu (Kumsal) beyaz gömlek ve mavi kolye kombini
Ezgi Eyüboğlu (Kumsal) beyaz gömlek ve mavi kolye kombini
Adı Mutluluk Sera kıyafetleri
Kumsal’ın en yakın arkadaşı Sera bluz, pantolon ve çanta modelleri ile yeni bölümde şıklığını konuşturacak isimlerden. Sera’nın bluzları, mini etek ve desenli pantolon kombinleri her hafta göz doldurduğu gibi, bu hafta da dikkat çekecek.
Adı Mutluluk Goncagül Kıyafetleri
Farklı bir tarz yakalamak isteyen ve Gonca’nın tarzını beğenen bayanlar için, Zeynep Bastık kıyafetleri markalarına da her hafta sayfamızda yer veriyoruz. Goncagül’ün 5. bölümde giydiği bluz, pantolon, çanta ve takı modelleri markası için galerimize göz atabilirsiniz.
Son bölüm kıyafetleri arasında Batu gömleği, Eren t-shirt ve pantolon kombini markaları da açıklanıyor. Erkek giyim şıklığında da dikkat çeken bir dizi olan Adı Mutluluk dizi kıyafetleri ve dizi sponsorları için bizi takipten ayrılmayın.
Kumsal, Batu’yu Affedecek Mi?
Sera ve Batu’nun yakınlaşmasına şahit olan Kumsal, büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Batu, Kumsal’ın gönlünü almak için çaba sarf ederken, Kumsal ise Eren’e doğru yaklaşmaktadır. Sera, Kumsal ve Batu’nun birbirlerine karşı boş olmadıklarını zamanla anlamaya başlar. Adı Mutluluk yeni bölümü ile 21 Temmuz Salı akşamı aynı saatinde Fox TV ekranında yayınlanacak. Bu hafta da bizleri heyecan dolu dakikalar beklemektedir.

Adı Mutluluk 21 Temmuz 5. Bölüm Kıyafetleri Markaları

Aslı Bekiroğlu (Sera) küçük küpesi
Ezgi Eyüboğlu (Kumsal) beyaz gömlek ve mavi kolye kombini
Aslı Bekiroğlu (Sera) beyaz göbeği açık kolsuz bluz modeli

Çilek Kokusu 5. Bölüm Kıyafetleri

Çilek Kokusu 22 Temmuz 5. Bölüm Dizi Kıyafetleri Markaları, Çilek Kokusu Yeni Bölüm Kıyafetleri Dizi Sponsorları Aslı, Volkan Ve Burak Kıyafetleri Markası Ayakkabı, Takı Ve Çanta Markaları Da Sizlerle.

Çilek Kokusu her Çarşamba akşamı yeni bölüm kıyafetleri ile beğeni kazanıyor, yeni sezonda birçok kişi Çilek Kokusu dizisi kıyafetleri markalarını öğrenerek gardıroplarını bu markaların ürünleri ile dolduruyor. Çilek Kokusu dizi sponsorları sayesinde ünlülerin kıyafetlerini giyme şansını da yakalamış oluyoruz.
Demet Özdemir, Yusuf Çim ve Mert Ekin Daymaz Çilek Kokusu kıyafetleri ile son dönemlerde fenomen isimlerden. Hem erkekler hem de bayanlar her zaman olduğu gibi Çilek Kokusu 5. bölüm kıyafetlerini de çok beğenecek. Çilek Kokusu 21 Temmuz dizi kıyafetleri markaları galerimizde ve Çilek Kokusu sayfamızda açıklanıyor.
Demet Özdemir (Aslı) beyaz jean ve babet kombini
Demet Özdemir (Aslı) beyaz jean ve babet kombini
Çilek Kokusu Aslı Kıyafetleri
Aynı evde yaşadıklarını öğrenen Aslı ve Burak’ı yeni heyecan dolu olaylar beklemektedir. Aslı 5. bölümde giydiği pudra rengi şifon bluz modeli, beyaz pantolon ve babet ayakkabı kombini ile şıklık içinde. Aslı’nın siyah desenli elbisesi de yeni bölüm kıyafetleri arasında beğeni toplayacak dizi kıyafetleri arasında. Aslı küpesi ile de bu hafta dikkat çekecek.
Çilek Kokusu Burak Kıyafetleri
Burak gömlek ve t-shirt modelleri ile beşinci bölümde de yine çok şık ve yine çok karizma. MAvi gömlek, beyaz t-shirt ve bordo pantolon kombini ile Burak şıklığını konuşturuyor. Burak’ın giydiği bordo t-shirt, kot pantolon ve ayakkabı kombini de yeni bölümde pek çok kişinin beğenisini kazanacak.
Çilek Kokusu Volkan Kıyafetleri
Volkan özellikle de son dönemlerde kapri ve takım modelleri ile dikkat çeken dizi karakterlerinden biri. Volkan’ın giydiği gömlek modelleri yeni sezon trendleri arasında. Volkan’ın kareli beyaz gömleği, pantolon ve şort kombinleri 5’inci bölümde markasını merak ettirecek kıyafet modelleri arasında.

Çilek Kokusu 22 Ekim 5. Bölüm Kıyafetleri Markaları

Aslı beyaz pantolon ve babet modelleri

Aslı çiçekli küpe modeli

Aslı pudra rengi bluzu

Aslı siyah çiçekli elbise

Gonca desenli bluzu
Zeynep Tuğçe Bayat (Goncagül) somon rengi mini etek kombini



Üniversite Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? ÖSYM 2015


Zorlu LYS hazırlılk marotonu ve tercih işlemlerini geride bırakan milyonlarca üniversite adayı, YGS ile LYS 2015 tercih sonuçlarının açıklanmasına kilitlendi. LYS 2015 yerleştirme üniversite tercih sonuçları açıklanır açıklanmaz haberimizden sonuçları sorgulatabilirsiniz. ÖSYM LYS 2015 yerleştirme tercih sonuçları açıklandı mı? Merak edenler için ayrıntılar haberimizde

Milyonlarca öğrenci üniversite kapısından içeri gireceği sonucu heyecanla bekliyor. LYS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? merakı üzerine hazırlamış olduğumuz bu haberde tüm yeni gelişmeleri takip edebilirsiniz. ÖSYM tarafından bu hafta içerisinde açıklanması beklelnen LYS yerleştirme - 2015 yılı tercih sonuçları için nefesler tutuldu.  LYS 2015 tercih sonuçları açıklanır açıklanmaz ÖSYM'nin duyurusu ile aynı anda haberimizden ulaşabilirsiniz.

ÖSYM tarafından duyurulacak LYS tercih sonuçları için geri sayım başlamış durumda.  LYS sınav sonuçlarının ardından öğrencileri şimdide tercih sonuçları heyecanı sardı. ÖSYM LYS tercih sonuçları sonuc.osym.gov.tr adresinden öğrencilerin erişimine açılacak.

Yükseköğretime sınavsız geçiş hakkı bulunan adaylar ile 2015 yılı içerisinde yapılan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavları (LYS) sonuçlarına göre, 6-16 Temmuz arasında adaylardan alınan tercihler doğrultusunda, 2015-ÖSYS yükseköğretim programlarına merkezî yerleştirme işlemleri tamamlanmak üzere. Yerleştirme sonuçları, bu hafta içerisinde ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr İnternet adresinden açıklanacaktır. Adaylar, yerleştirme sonuçlarını yukarıda belirtilen İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.
ÖSYM DUYURU VE LYS TERCİH SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

2015-ÖSYS merkezî yerleştirme sonuçları ile bir yükseköğretim programına kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 3-7 Ağustos 2015 tarihleri arasında ilgili üniversiteler tarafından yapılacaktır. Kayıt için adayların yerleştirildikleri yükseköğretim programının bağlı bulunduğu üniversiteye, belirtilen süre içerisinde başvurmaları gerekmektedir.

ADAYLAR YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARINA NASIL YERLEŞTİRİLECEKTİR?

Adaylar, 2015-2016 eğitim-öğretim yılı için Tablo 4'teki lisans programlarına ve Tablo 3'teki ön lisans programlarına;

a) YGS ve varsa LYS yerleştirme puanları ve varsa sınavsız geçiş hakları,
b) Okumak istedikleri yükseköğretim programları ile ilgili tercihleri,
c) Yükseköğretim programlarının kontenjanları ve koşulları göz önünde tutularak yerleştirileceklerdir.

Mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarından mezun olan adaylar, Tablo 3'teki kendi alanlarıyla ilgili ön lisans programlarının sınavsız geçiş kontenjanına (SGK) sınavsız olarak;

a) Okumak istedikleri yükseköğretim programları ile ilgili tercihleri,
b) Sınavsız geçiş ile ilgili öncelikler,
c) Ortaöğretim Başarı Puanı (OBP),
d) Yükseköğretim programlarının kontenjanları ve koşulları göz önünde tutularak yerleştirileceklerdir.

Yerleştirme işlemlerinde bu kılavuz ile 2015-ÖSYS Kılavuzunda yer alan kurallar geçerli olacaktır.

2015-2016 ders yılında, ÖSYS sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 3-7 Ağustos 2015 tarihleri arasında yapılacaktır. Devlet üniversitelerinde elektronik kayıtlar, 28 Temmuz-5 Ağustos 2015 tarihleri arasında yapılacaktır.

Şehrin Melekleri Dizisi Fırat Kimdir, Survivor Yiğit Dizide Oynuyor


2015 yılının sezonluk dizilerine yeni bir dizi daha ekleniyor. Birbiri ardına başlayan yaz sezonu dizileri ekranlarda yerini alırken yeni başlayacak olan Şehrin Melekleri dizisi Fox Tv'de seyirciye sunulacak. Dizinin nasıl olacağı ve konusunda nelerin işleneceği henüz bilinmiyor. Şehrin Melekleri tanıtım videosu ile az da olsa bir fikir elde ediliyor. Tanıtıma göre ilk başlarda romantik yada aşk izisi gibi görünse de ilerleyen dakikalarda aslında dizinin hiçte öyle olmadığı anlaşılıyor.

Dizide dikkat çeken oyuncular arasında ilk göze çarpan isim Survivor yarışmasında yarışan Yiğit Dikmen oluyor. Şehrin Melekleri dizisinde Fırat karakterini canlandıran Yiğit ilk oyunculuk deneyimi ile ekranlarda yerini alıyor. Çok yakında Fox ekranlarında  başlayacak olan dizinin hem oyuncu kadrosu hemde konusu büyük dikkat çekeceğe benziyor. Bu yaz sezonunda romantik komedi ve aşk dizileri çekilirken bu dizi polisiye dizi olarak bu yaz ekranlara gelecek.


Şehrin Melekleri Dizisi Oyuncuları
Fox Tv Şehrin Melekleri dizisi genç bir oyuncu kadrosunun ağırlığından oluşuyor. Başarılı isimlerinde yer aldığı dizi çok yakında başlıyor. Dikkatleri çeken genç yetenekler olurken dizinin akıbeti yakın zamanda belli olacak. Survivor yarışmacılarından Yiğit Dikmen bu dizinin oyuncuları arasında yer almaktadır. Dizinin baş rollerinde Yiğit Dikmen, Ümit Kantarcılar, Cenk Ertan, Nilay Cafer gibi isimlerin bulunuyor. Oyuncular arasında yer alan güzel oyunculara yakışıklı yeni yetenekler eşlik ediyor. Fox Şehrin Melekleri dizisi oyuncuları ise şöyle ;

Buse Varol - Aslıhan Aydın
Ünal Silver - Bedirhan Kurtoğlu
Arda Hacıoğlu - Mirza Selimoğlu
Ümit Kantarcılar - Gürkan Akad
Tuğçe Karabacak - Leyla Kurtoğlu
Volkan Akçaalan - Ertan Höyükçü
Yiğit Dikmen - Fırat Ünver
Nilay Cafer - İdil Gündoğan

Yiğit Dikmen Kimdir
Bir dönem Survivor yarışmasına katılan Yiğit Dikmen 1987 İstanbul doğumludur Crossfit Antranörü olarak çalışmaktadır. Şu sıralar rol alacağı Şehrin Melekleri adlı dizide Fırat karakteri ile ekranlarda oyuncu olarak yer alacaktır. Survivor yarışmasında gösterdiği başarı sonrasında adından söz ettirmeyi başaran Yiğit Dikmen şimdi ise sevenlerinin karşısına oyunculuk ile çıkıyor. Şehrin Melekleri dizisi Fırat rolü ile ilk kez oyunculuk yapacak ve dizi oyuncusu olmaya aday olacak.

Doğum Yeri: İstanbul
Doğum Tarihi: 1987
Boyu: 185 cm
Kilosu: 77 kg
Mesleği: Crossfit Antranörü



dizi,biyografi,survivor yiğit dizi oyuncusu oldu,şehrin melekleri fırat kimdir,fırat survivor yiğit mi, şehrin melekleri dizi oyuncuları, şehrin melekleri fırat kimdir gerçek adı,şehrin melekleri dizisinde rol alan fırat survivor yarışmacısı mı,survivor yiğit dizide mi oynuyor,yiğit dikmen şehrin melekleri dizisinde rol alıyor,yiğit dikmen oyuncu oldu,şehrin melekleri dizisi fırat kimdir kaç yaşında

Rhodolfo Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Beşiktaş Yeni Transferi Rhodolfo


Uzun zamandır transfer döneminde her hangi bir adım atmayan Beşiktaş sonunda transfer haberi ile geldi. Taraftarları büyük tepki göstermişti Galatasaray ve Fenerbahçe'nin etkili transferler yaptığı bu günlerde Beşiktaş'tan ses çıkmayınca büyük tepkiler gelmişti. Rhodolfo transferi ile gündeme gelen başarılı ekip sevenlerine müjdeyi verdi. Rhodolfo kimdir kaç yaşında nereli ve hangi takımdan geldi gibi soruların detayı haberimizde.

Rhodolfo Kimdir
Doğum: 11 Ağustos 1986 (28 yaşında), Bandeirantes, Parana, Curitiba, Parana, Brezilya
Boy: 1,93 m
Kilo: 84 kg
Kariyer başlangıç tarihi: 2006
Şu andaki takımı: Gremio Foot-Ball Porto Alegrense

Siyah-Beyaz renklerine Rhodolfo'yu bağlayan Beşiktaş transfer döneminde etkili bir atak yaparak yeni futbolcusunu tanıttı. 28 yaşında ve Brezilya doğumlu olan Rhodolfo Beşiktaş'ta stoper olarak görev yapacak. Tam adı Luiz Rhodolfo Dini Gaioto olan başarılı oyuncu siyah-beyaz forma giyecek. Daha önce Atletico Paranaense, Sao Paulo, Gremio gibi takımlarda forma giyen futbolcu adını duyurmayı başaran isimlerden oldu.

2006 yılında ise Rhodolfo A takım antrenörü Lothar Matthaus tarafınfan A takıma alındı. Atletico Paranaense'de ilk lig maçına ise deplasmanda Internacional karşısında 0–2 mağlup olunan maçta 10 Eylül 2006'da çıktı.

2011 yılında Roberto Mancini'nin çalıştırdığı Manchester City takımının dikkatin çeken Rhodolfo, avrupa pasaportu olmaması nedeniyle bu takıma transfer olamadı ve ülkesinin takımlarından Sao Paulo'ya transfer oldu. Ligin ilk haftasında kadroda bulunmayan Rhodolfo, teknik direktör Jorginho tarafından Figueirense karşısında 2.haftada maça çıktı.

2013 yılında ise 11 hafta takımınla geçiren oyuncu, 4 Ağustos 2013 tarihinde Cris ile yollarını ayıran Gremio ile yarım dönemlik kiralık sözleşme imzaladı.Bu takımla Aralık 2013'e kadar 25 maça çıkan Rhodolfo 1 de asist yaptı. Rhodolfo Aralık 2013'te kulübüne geri döndü ve Roberto Mancini'nin çalıştırdığı Galatasaray'ın da aralarında bulunduğu bazı avrupa kulüplerinden teklif aldı.



spor,rhodolfo kimdir,beşiktaş yeni transferi,rhodolfo nereli,rhodolfo kaç yaşında,rhodolfo nerede oynuyor,rhodolfo mevkisi,rhodolfo defans mı,rhodolfo hangi takımdan geldi,rhodolfo nerede oynayacak,rhodolfo forma numarası kaç olacak,luiz rhodolfo dini gaioto,rhodolfo tam adı,rhodolfo gerçek adı

14 Temmuz 2015 Salı

14 Temmuz Galatasaray-Ried Maçı Kaç Kaç Bitti, Maç Sonucu

GALATASARAY-RİED MAÇI 14.07.2015



Spor toto süper lig geçen sezon şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray yeni sezın için hazırlıklarına devam ediyor. Yeni transferlere devam eden Galatasaray bir yandan da hazırlık maçlarına çıkıyor. İlk hazırlık maçını Çek cumhuriyeti takımlarından Vysocina Jihlava ile yaptı ve 2-1 yendi. İkinci hazırlık maçında ise Avusturya Bundesliga takımlarından Ried ile karşılaşacak. Galatasaray Ried maçı 14 temmuz 2015 salı akşamı 20.30 da başladı. İşte maçın sonucu....
RİED 2-3 GALATASARAY
Goller:
52. dakika Mayr
58. dakika Trauner
80. dakika SercanYıldırım
83. dakika Lionel Carole
94. dakika Bilal Kısa

Maç: Ried-Galatasaray
Tarih: 14.07.2015 Saat: 20.30
Stat:-
Hakem: -
Canlı Yayın: D-Smart


Galatasaray İlk 11: Galatasaray: Eray İşcan, Tarık Çamdal, Koray Günter, Dany Nounkeu, Lionel Carole, Emre Çolak, Jem Karacan, Olcan Adın, Sinan Gümüş, Furkan Özçal, Berk İsmail Ünsal 

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarına hazırlık maçları ile devam ediyor. İlk maçında Vysocina Jihlava'yı Sinan Gümüş ve Muris Mesanovic'in golleri ile 2-1 yenen  Galatasaray ikinci hazırlık maçında Ried takımı ile karşılaştı.


14 temmuz galatasaray ried maci kac kac, 14 temmuz gs ried maci hangi kanalda, gs hazirlik maclari, cimbom ried maci, cimbom hazırlık maçı, 14 temmuz cimbomun hazırlık maçı golleri kim attı, galatasaray hazırlık maçı golleri kim attı, kaç kaç bitti, maç sonucu
Taban Puanları