30 Haziran 2015 Salı

Adı Mutluluk 4. bölüm Fragmanı 14 Temmuz

Adı Mutluluk 4. bölüm Fragmanı 14 Temmuz Sera Batu’ya Aşık Olur

Adı Mutluluk 4. bölüm Fragmanı 14 Temmuz Sera Batu’ya Aşık Olur

Fox’un sımsıcak yaz dizisi Adı Mutluluk bu hafta 4. bölümü ile izleyicisi karşısına çıkacak. Salı akşamlarının tartışılmaz reyting lideri olmayı başaran Adı Mutluluk dizisini Türk izleyicisi çok sevdi.
Batu ve Kumsal’ın aşkını anlatan Adı Mutluluk dizisinde Kumsal ve Batu’nun arası iyice açılmaya başladı.

Adı Mutluluk 4. bölüm Özeti

Adı Mutluluk  dizisi 14 temmuz özetinde Batu Kumsal’ı dolandırmaktan nezarethaneye düşer.Batu’yu nezarethaneden çok farklı bir sürpriz beklemektedir. Batu’yu ziyarete borcu olduğu Tatlı gelir. Tatlı’nın amacı Batu’ya verdiği borç değildir. Batu’yu çok farklı işlerde kullanmayı düşünen Tatlı Batu’yu ikna edebilecek midir?
Adı Mutluluk 4. bölüm Fragmanı 14 Temmuz Sera Batu'ya Aşık OlurSera ise arabasına aldığı Batu’ya aşık olmaya başlamıştır. Her ne kadar Batu’nun hırsız olduğuna inanmasa da Kumsal gibi o da Batu’ya tam olarak güvenememektedir. Kumsal ise Eren ile İstanbul’u gezmekten mutlu da olsa aradığı aşkı Erende değil Batu’da bulacağını bilmektedir.

 Adı Mutluluk 4. bölüm fotoğrafları resimleri

Adı Mutluluk 14 Temmuz fragmanı - Kopya

 Adı Mutluluk 4. bölüm fragmanı




EtiketlerAdı Mutluluk 14 Temmuz fragmanı / Adı Mutluluk 4 bölüm Fragman / Adı Mutluluk 4. bölüm fotoğrafları resimleri / Adı Mutluluk 4. bolum Fragmanı / Adı Mutluluk 4. bölüm Özeti

Survivor All Star Kim Birinci Oldu, Survivor All Star Şampiyonu


Survivor All Star Şampiyonu

Ekranların vazgeçilmez yarışması olan ve Tv8 ekranlarında yayınlanan her bölümü ile de büyük bir izlenme rekoru kıran Survivor All Star yarışmasında sona gelindi.2 Temmuz Perşembe günüSurvivor All Star Finali yapılacak. Bilindiği üzere Survivor All Star finali Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde yapılacak. Şimdi ise yarışmayı izleyenlerin akıllarında takılan sorularından bazıları Survivor All Star kim birinci oldu ? Survivor All Star şampiyonu kim oldu ? Survivor All Star finale kimler gitti gibi sorular oldu. Tüm bu soruların cevabı 2 Temmuz Perşembe günü Kıbrıs finalinde belli olacak ve şampiyon belirlenecek.

SURVİVOR ALL STAR ŞAMPİYONU : 2 Temmuz Perşembe Belli Olacak
Turabi, Hilmicem, Begüm yada Merve Kim Survivor Birincisi Olacak...

Survivor All Star Finale Giden İsimler 

Tüm yarışmalarda üstün performans gösteren ve diğer rakiplerini elemeyi başaran isimler belli oldu. Gönüllüler takımından finale 3 isim Ünlüler takımından ise sadece 1 isim büyük finale gitme hakkı kazandı. Turabi daha aylar önce Kıbrıs finalini garantilemiş ve adını Survivor All Star finaline yazdırmıştı. Ardından diğer finalist olan Hilmicem oyunda gösterdiği başarı ile finale gitmeyi kazanan ikinci isim oldu. Ve son zamanlarda büyük bir çıkış yapan her oyunda yüksek performans gösteren Begüm finale giden üçüncü isim olma hakkını kazandı. Hasan ile Merve dokunulmazlık oyunundan sonra elemeye kaldılar ve giden isim Hasan olunca otomatik olarak Merve finale giden dördüncü isim oldu ve büyük finale giden 4 isim netleşti.

1 - Turabi              2 - Hilmicem 

3- Begüm              4 - Merve 

Yarışma boyunca büyük bir performans göstererek finale 3 kişi gitmeyi başarabilen Gönüllüler takımı Survivor'un efsane takımı olarak değerlendirildiler. Son ana kadar 4 kişi gelen Gönüllüler takımı Hasan'ın elenmesi ile 3 kişi olarak finale gidiyorlar. Ünlüler takımından ise finale giden tek isim Merve oldu. Ünlüler takımından finale 1 kişi giderken bu sayı Gönüllüler takımında 4 kişi oldu.

2 Temmuz Perşembe Survivor All Star Final bölümü ile Kıbrıs'ta Survivor All Star yarışmasınıın şampiyonu belli olacak. Son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı yarışmada şampiyon olan aynı zamanda son 10 yılın en başarılı Survivor'u seçilecek. Survivor All Star araba ödülünü ise Merve Aydın kazanmıştı. Finale giden dört isimden Turabi, Hilmicem, Begüm ve Merve en başarılı ve iddialı yarışmacılar arasında yer almışlardı. Şimdi ise merakla beklenen tek şey finalde kim şampiyon olacak ve Survivor All Star birincisi kim olacak. Tüm yarışma izleyenleri bu konuyu merakla bekliyor. 2 Temmuz Survivor All Star birincisi belli olacak.


SURVİVOR ALL STAR ELENENLER:
Survivor All Star 1.Hafta: Gönüllüler Duygu Elendi (3 Mart 2015)
Survivor All Star 2.Hafta: Ünlüler Fulya Elendi (10 Mart 2015)
Survivor All Star 3.Hafta: Ünlüler Ahmet Dursun  Elendi (17 Mart 2015)
Survivor All Star 4.Hafta: Gönüllüler Seda Elendi (24 Mart 2015)
Survivor All Star 5.Hafta: Ünlüler Almeda Elendi (31 Mart 2015)
Survivor All Stat 6.Hafta: Gönüllüler Taner Elendi (7 Nisan 2015)
Survivor All Star 7.Hafta: Ünlüler Merve Oflaz Elendi (15 Nisan 2015)
Survivor All Star 8.Hafta: Gönüllüler Özlem Çalın Elendi (22 Nisan 2015)
Survivor All Star 9.Hafta: Ünlüler Pascal Elendi (6 Mayıs 2015)
Survivor All Star 10.Hafta: Gönüllüler Nadya Elendi (13 Mayıs 2015)
Survivor All Star 11.Hafta: Gönüllüler Sahra Elendi (20 Mayıs 2015)
Survivor All Star 12.Hafta: Ünlüler Berna Elendi (27 Mayıs 2015)
Survivor All Star 13.Hafta: Gönüllüler Bozok Elendi (3 Haziran 2015)
Survivor All Star 14.Hafta: Ünlüler Anıl Elendi (9 Haziran 2015)
Survivor All Star 15.Hafta: Ünlüler Serenay Elendi (15 Haziran 2015)
Survivor All Star 16.Hafta: Ünlüler Doğukan Elendi (21 Haziran 2015)
Survivor All Star 17.Hafta: Ünlüler Hakan Elendi (25 Haziran 2015)
Survivor All Star 18.Hafta: Gönüllüler Hasan Elendi (28 Haziran 2015)



survivor,survivor şampiyonu 2015,survivor all star birincisi,survivor all star şampiyonu,survivor all star kim birinci oldu,2 temmuz survivor final,survivor kim kazandı,survivor kim kazandı 2015,2 temmuz survivor finali kim kazandı,survivor all star şampiyonu kim oldu,survivor 1.si kim, survivor birincisi kim oldu, survivoru kim kazandı, 2015 survivor all star şampiyonu kim oldu, 2015 sörvayvır birincisi, acunn survivor 1.si, survivor 1.si kim, 2015 survivor 1. kim oldu

Çilek Kokusu 2. Bölüm Kıyafetleri

Çilek Kokusu 2. Bölüm Kıyafetleri


Çarşamba akşamlarının beğeni ile izlenecek olan yaz dizisi Çilek Kokusu kıyafetleri, 1. bölümde giyilen Aslı (Demet Özdemir) kıyafetleri beğeni kazandı. Çilek Kokusu 1 Temmuz 2. bölüm dizi kıyafetleri ve dizi sponsorlarına a sizler için yer vermeye çalışıyoruz. Çilek Kokusu Yusuf Çim (Burak) kıyafetleri ile Mert Ekin Daymaz (Volkan) kıyafetleri de erkekler arasında beğeni kazanıyor.


Demet Özdemir (Aslı) kolsuz mavi benekli bağlamalı gömleği ve sarı mini şort kombini

Çilek Kokusu 1 Temmuz akşamı aynı saatinde ekranlarda yerini alacak. Çilek Kokusu Demet Özdemir kıyafetleri arasında bu haftanın en şık kombinleri yine beğenilerimizi kazanacak. 2. bölümde Aslı’nın giydiği mavi benekli göbekten bağlamalı gömlek modeli ve sarı mini şort kombini çok şık. Bu kıyafeti ile Aslı’nın giydiği beyaz t-shirt modeli de çok şık.

Burak (Yusuf Çim) kıyafetleri de Çilek Kokusu dizisi kıyafetleri arasında şıklığı ile yaz aylarında tercih edilecek kombinler göze çarpıyor. Burak’ın 2. bölümde giydiği pembe cepli t-shirt modeli ve bej rengi kapri şort modeli kombini, yazlık erkek giyim modelleri arasında dikkat çekiyor.

Volkan bordo pantolon markası merak edenler için galerimizde açıklandı. Çilek Kokusu dizi ve kıyafet sponsorları markalarına elimizden geldiği kadar yer vermeye çalışıyoruz. Volkan’ın giydiği kırmızı kareli gömlek ve mavi kareli gömlek modeli de 2. bölümde beylerin gözünden kaçmayacak.

Aslı elbiseleri, Burak şort ve t-shirt modelleri ile Volkan gömlek ve pantolon modelleri ile 2. bölümde şıklığından söz ettirecek isimler olurken, Aslı’nın kız arkadaşı Gonca kıyafetleri de beğeni kazanmaya devam edecek.
Çilek Kokusu 1 Temmuz 2. Bölüm Kıyafetleri

Mert Ekin Daymaz (Volkan) mavi kareli gömleğ
i
Demet Özdemir (Aslı) beyaz kısa kol tişörtü
Mert Ekin Daymaz (Volkan) beyaz kısa kol tshirt ve bordo pantolon markası: “Fabrika”
Yusuf Çim (Burak) beyaz kısa kollu t-shirt model
i
Demet Özdemir (Aslı) kolsuz mavi benekli bağlamalı gömleği ve sarı mini şort kombini
Yusuf Çim (Burak) yarım kol gömlek
Mert Ekin Daymaz (Volkan) kısa kollu tişörtü ve siyah şort modeli
Yusuf Çim (Burak) pembe cepli kısa kollu tişörtü ve bej rengi kapri

Arap Göz Makyajı Nasıl Yapılır?

Arap kadınlarının muhteşem göz makyajına hayran kalmayan yoktur. Türkiye’ye gelen arap kadın turistlerin çoğu zaman sadece gözleri gözükse de bizim bu makyaja hayran kalmamız için yeterli oluyor. Arap kadınlarının meşhur göz makyajı nasıl yapılır size anlatalım istedik. Üstelik resimli!

Arap Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Resimli Anlatım!

Arap kadınların göz makyajında en çok tanık olduğumuz şey baskın ve siyah göz makyajıdır. Göz makyajında siyah rengin baskın olarak kullanıldığı hemen gözümüze çarpar. Bu yoğun siyah renk kullanımı tüm dikkatleri üzerlerine çekmeyi de sağlıyor. Modanın asla eskimeyecek bu makyaj trendi, mutlaka bilmeniz ve uygun zamanlarda uygulamanız gereken bir göz makyaj stilidir.
Arap Göz Makyajı Nasıl Yapılır?
Arap Göz Makyajı Nasıl Yapılır?
Arap kadınlarının göz makyajında bir diğer özellik ise kusursuz sürülen eye-liner ve sürmeler! Bu kusursuz eye-liner uygulamasını arap göz makyajında uzun kuyruklar, alt kirpiğe sürülen eye-liner ile de görmüş oluyoruz. Özellikle göz içine de yoğun bir kalem ya da far uygulaması mevcut. Yani arapların göz makyajını yapmak istiyorsanız elinizde göz makyaj ürünlerinden siyah renkte gerçekten iyi yol arkadaşlarınız olmalı :) İyi ve akmayan bir siyah göz kalemi, siyah iyi pigmentli far ve akmayan, kolay sürüş sağlayan koyu siyah eye-liner. Maskarasız da asla tabii :)
Arap Göz Makyajı Nasıl Yapılır Resimli anlatım
Arap Göz Makyajı Nasıl Yapılır Resimli anlatım
Arap göz makyajının diğer bir özelliği ise tek tek ayrılmış, yoğun ve uzun kirpikler! Arap kadınlarının  gen yapılarından dolayı da muhteşem kirpiklere sahip olduğunu biliyoruz. Ancak kozmetik ve makyajı çok seven bu kadınlar zaten güzel olan kirpiklerini muhteşem göstermeyi de başarıyor.
Arap Göz Makyajı Nasıl Yapılır?
Arap Göz Makyajı Nasıl Yapılır?
Arap göz makyajı yapmak istiyorsanız göz farını muhteşem çizgilerle uzatmak için far bantları kullanmalısnız. Far bantları göz ucundan itibaren size hem siyah farı hem de eye-liner ı müthiş uygulamanızı sağlar. Göz ucuna doğru yoğun siyah far uygulaması gözlerinizi daha öne çıkarmanızı sağlayacaktır.
Arap Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Resimli anlatım
Arap Göz Makyajı Nasıl Yapılır? Resimli anlatım

Çağatay Ulusoy'un Yeni Dizisi ?


Çağatay Ulusoy Kösem Sultan Dizisi Kadrosunda

Çağatay Ulusoy Kösem Sultan Dizisi Kadrosunda

Çağatay Ulusoy Kösem Sultan Dizisi KadrosundaStar Tv ekranlarında eylül ayında başlayacak Kösem Sultan dizisine çok önemli bir oyuncu daha dahil oldu. Son olarak Medcezir dizisinde başrol oynayan Çağatay Ulusoy yeni sezon içinTims Productions’un yapımcılığını üstlendiği Kösem Sultan dizisi oyuncu kadrosuna dahil oldu.
Ajanslara düşen haber şuanda kesinlik kazanmadı. Çağatay Ulusoy ile imzalar atıldığından bu sayfalardan sizlere duyuracağız
Kadrosunda Hülya Avşar, Mete Horozoğlu, Fikret Kuşkan, Yıldız Çağrı Atiksoy, Erkan Kolçak Köstendil, Esra Dermancıoğlu, Alican Yücesoy ve Aslıhan Gürbüz gibi çok önemli isimlerin de yer aldığı Kösem Sultan dizisinin yönetmenliğini Zeynep Günay Tan, yapımcılığını ise Tims Productions üstleniyor.

Kösem Sultan Dizisi tam liste oyuncu kadrosu Tıklayınız

Çağatay Ulusoy Kösem Sultan Fotoğrafları

Çağatay Ulusoy Kösem Sultan Dizisine oynayacak
Çağatay Ulusoy Kösem Sultan Fotoğrafları

EtiketlerÇağatay Ulusoy Kösem Sultan dizisi ile anlaştı / Çağatay Ulusoy Kösem Sultan Dizisine oynayacak / Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi Kösem Sultan

Adı Mutluluk Dizisi 2. Bölüm Kumsal'ın Beyaz Şortu Markası


Adı Mutluluk Dizisi 2. Bölüm Kumsal'ın Beyaz Şortu Markası

Dizinin Tanıtım Fragmanlarında yayınlanan  Kumsalın Giydiği Pembe Elbise Kıyafet İçin Tıklayınız >>>

Fox Tv'de yayınlanan geçen hafta salı günü yayınlanan Adı Mutluluk Dizisi büyük bir izleyici kitlesine ulaştı. Dizinin konusu yanında karakterlerin giydiği kıyafetlerde moda haline gelmeye başladı. Adı Mutluluk Dizisi 2. Bölümünde Kumsal'ın giymiş olduğu şort kombini dizi yayınlandıktan sonra hangi marka olduğunu sizlere ileteceğiz. Kumsal'ın giydiği Beyaz şort şuan Adı Mutluluk Dizis 2. Bölüm fragmanında görülmüştür.





adı mutluluk dizisi beyaz şort kombini, adı mutluluk kumsal'ın beyaz şortu, adı murluluk dizisi kumsalın giydiği beyaz şort, adı mutluluk dizisi 2.bölüm kumsalın giydiği beyaz şort

2015 Survivor All Star Şampiyonu, 2015 Survivor All Star Birincisi Kim Oldu


SURVİVOR ALL STAR ŞAMPİYONU KİM OLDU?


Tv8 kanalında yayınlanan Acunn Ilıcalı tarafından sunulan Survvor All Star, Survivor En İyiler yarışmasında finale gelindi. 2 Temmuz 2015  Perşembe akşamı finali yayınlanacak Survivor all star yarışmasının şampiyonu merak ediliyor. Survivor All Star birincisi kim oldu, 2 Temmuz survivor all star finalinde şampiyon kim oldu? tüm detayları ile Survivor All Star yarışması finali...

Yaklaşık beş aydır Dominik Cumhuriyetinde mücadele eden 22 yarışmacıdan finale 4 yarışmacı kaldı. Her hafta 1 yarışmacının adaya veda ettiği Survivor All Star'da büyük finalinde şampiyon belli olacak. 2 Temmuz 2015 perşembe akşamı finalde bu senenin survivoru belli olacak...
Survivor All Star'da finale kalan 4 yarışmacı;


TURABİ ÇAMKIRAN

HİLMİCEM İNTEPE

BEGÜM YÜCETAN

MERVE AYDIN


Bu dört yarışmacı büyük final için Dominik Cumhuriyetinde son bir kez dokunulmazlık oyunu oynayacak. Son dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı doğrudan büyük finale çıkmış olacak. Diğer 3 yarışmacı ise SMS Oylamasına çıkacak... SMS Sonuçları ise Büyük finalde Kuzey Kıbrıs Finalide açıklanacak...

Survivor Şampiyonu 2 Temmuz 2015 Perşembe akşamı belli olacak... Sizce bu sene kim şampiyon olur... Merve mi Turabi mi Hilmicem mi yoksa Begüm mü? İşte 2015 Survivor All star yarışması sıralaması... Hangi yarışmacı kaçıncı oldu...

2015 SURVİVOR ALL STAR YARIŞMACILARI SIRALAMA

01- Belli Değil(Turabi, Hilmicem, Begüm, Merve Aydın)
02- Belli Değil(Turabi, Hilmicem, Begüm, Merve Aydın)
03- Belli Değil(Turabi, Hilmicem, Begüm, Merve Aydın)
04- Belli Değil(Turabi, Hilmicem, Begüm, Merve Aydın)
05- HASAN(Gönüllüler)
06- HAKAN(Ünlüler)
07- DOĞUKAN(Ünlüler)
08- SERENAY(Ünlüler)
09- ANIL(Ünlüler)
10- BOZOK(Gönüllüler)
11- BERNA(Ünlüler)
12- SAHRA(Gönüllüler)
13- NADYA(Gönüllüler)
14- PASCAL(Ünlüler)
15- ÖZLEM(Gönüllüler)
16- MERVE OFLAZ(Ünlüler)
17- TANER(Gönüllüler)
18- ALMEDA(Ünlüler)
19- SEDA(Gönüllüler)
20- AHMET DURSUN(Ünlüler)
21- FULYA KESKİN(Ünlüler)
22- DUYGU ÇETİNKAYA(Gönüllüler)

2015 SURVİVOR ALL STAR ARABA ÖDÜLÜ:Survivor yarışmalarında yapılan ödül oyunlarının en büyüğü olan araba ödülünü Survivor All Star yarışmasında Merve Aydın kazandı. Aileler ile ilgili sorulara cevap vermeye çalışan yarışmacılardan Merve Aydın ve Turabi finale kaldı ve finalde süre ile arabaya dokunmaya çalıştılar. En iyi sürede açan Merve Aydın otomobilini sahibi oldu. Merve Aydın 2015 model Fiat500x kazanmış oldu...

2015 SURVİVOR ALL STAR SEMBOL OYUNLARISurvivor All Star yarışmasında her hafta oynanan Sembol Oyunlarında şampiyon Turabi oldu. Turabi Sembol oyunlarını kazanarak finale adını yazdıran ilk isim oldu...Turabi finale 4 hafta kala finale kalan ilk isim olmuştu...

2015 SURVİVOR ALL STAR SMS ŞAMPİYONLARISurvivor All Star 1.Hafta TURABİ(Gönüllüler)
Survivor All Star 2.Hafta ANIL(Ünlüler)
Survivor All Star 3.Hafta SERENAY(Ünlüler)
Survivor All Star 4.Hafta HİLMİCEM(Gönüllüler)
Survivor All Star 5.Hafta ANIL(Ünlüler)
Survivor All Star 6.Hafta HASAN(Gönüllüler)
Survivor All Star 7.Hafta ANIL(Ünlüler)
Survivor All Star 8.Hafta HASAN(Gönüllüler)
Survivor All Star 9.Hafta SERENAY(Ünlüler)
Survivor All Star 10.Hafta HASAN(Gönüllüler)
Survivor All Star 11.Hafta HASAN(Gönüllüler)
Survivor All Star 12.Hafta MERVE AYDIN(Ünlüler)
Survivor All Star 13.Hafta HASAN(Gönüllüler)
Survivor All Star 14.Hafta MERVE AYDIN(Ünlüler)
Survivor All Star 15.Hafta ???(Henüz açıklanmadı...)

2015 SURVİVOR ALL STAR ENLER...
2015 Survivor All Star yarışmasında
En çok yarışan yarışmacı 307 yarışla Begüm oldu...
En çok galibiyet alan yarışmacı 157 yarışla Hilmicem oldu...
En iyi performans ise 203 yarışta 130 galibiyet ile Turabi oldu...
bu da şu demek oluyor en iyiler finale kaldı...
Survivor All Star'da yarışmacıların bireysel puanları şu şekilde...

YARIŞMACI
ADI
BAŞARI 
YÜZDESİ
OYUN 
SAYISI
KAZANDIĞI
OYUN
KAYBETTİĞİ
OYUN
1.TURABİ%6420313073
2.HİLMİCEM%6324615789
3.MERVE AYDIN%54264145119
4.BEGÜM%45307141166
5.ALMEDA%6121138
6.BERNA%61986038
7.SERENAY%541508268
8.HASAN%53238128110
9.BOZOK%521015348
10.NADYA%49854243
11.DOĞUKAN%45226103123
12.SAHRA%45954352
13.HAKAN%43254110144
14.ÖZLEM%42562432
15.TANER%3517611
16.DUYGU%33312
17.ANIL%301103476
18.PASCAL%29772354
19.MERVE OFLAZ%2433825
20.SEDA%2218414
21.FULYA%20514
22.AHMET DURSUN%181129

    2015 survivor şampiyonu kim oldu, survivor 1.si kim, survivor birincisi kim oldu, survivoru kim kazandı, 2015 survivor all star şampiyonu kim oldu, 2015 sörvayvır birincisi, acunn survivor 1.si, survivor 1.si kim, 2015 survivor 1. kim oldu, survivoru kim kazandı, 2 temmuz 2015 survivor all star final, survivor all star yarışması analizi
    Taban Puanları